PLAGIATORI drecu, acum oracolele mele nu mai sunt asa de speciale :((, dar nu va indemn sa nu le faceti, facetile, dar acum ma simt inutil. http://media3.giphy.com/media/BAxYY4pMe2zCM/giphy.gif http://media0.giphy.com/media/eDQSdixgEvsZ2/giphy.gif ...? (mai mult)
Eu si fratele meu geaman: http://s4.postimg.org/pthmfzor1/11270461_817989888292843_4527005463681418265_o.jpg
M- am gândit la ceva. Si probabil o sa- mi spuneti " wooow, tu gandesti?" Mi s- a mai întâmplat. :]] Hai sa ne cunoastem mai bine, sa spunem lucruri ce nu credeam vreodată sa le spunem. Încep ...? (mai mult)
Na,uitati-ma pe mine. Stiu is urata! ..imgur.com/sLnu1Ot
Ce an va place? https://youtu.be/LOyVvpXRX6w Mie 50's ca asa arata si mamaia la nunta chiar daca s-a casatorit in 62'! Voi? P.S.:Astazi n-am vazut-o pe Killy!
Oracol! Primul meu oracol! O sa- l numesc "Oracool" if you know what I mean... 1 ) Cum te simti acum? 2 ) Citesti vreo carte momentan? Daca da, care? 3 ) Cu cine te- ai certat ultima data? De ce?...? (mai mult)
Oracol Time 3! Tema oracolului: chiloti 1)Ce parerea ai despre chiloti? 2)Ce chiloti iti plac, cum sa fie? 3)Ai chiloti pe tine? 4)Daca ai, ce culoare sunt? 5)Porti chiloti la scoala/serviciu? ...? (mai mult)
Oracol de Atsu v.1 1.Daca ati fi un Pokemon, ce Pokemon ati fi? 2.De ce ati intrat pe T/A prima data? 3. Pisica sau caine? 4.Jeleu sau bomboana? Am luat ideea de la Dante so please don't kill me ...? (mai mult)
Despre ce vreti sa fie urmatorul oracol?
Am trei bidoane. Unul de 10L, unul de 7L si unul de 3L. Trebuie sa dau 5L si 5L sa-mi ramana. Cum masor acei 5l?
Capitolul 3 Surghiunul Miezinului! Dimineata urmatoare, razboinicii au ajuns in capitala, iar captivul era legat de o cruce.Intampinarea a fost colosala, toti oamenii venind sa- i vada chipul celui...? (mai mult)
Na, ba tantalailor o poza cu mine :)) Scuze pentru agresivitate ..Is urata stiu....? (mai mult)
1. Ce ai spus ultima data când te- ai imbatat? 3. Ce te face sa te simti pervers? Câinele meu e pervers cand se uita la pisica. O.o 5. Spune- mi ceva trist. 7. Spune- mi ceva fericit. 9. Ce ...? (mai mult)
Oracol de Dante no 9 (Контракт Дьявола) 1. Ati facut vreodata intentionat rau oamenilor? 2. Care este cel mai rau lucru pe care la- ti facut? 3. Considerati ca rautatea este relativa? ...? (mai mult)
Oracol Tema: Chiloti (de la Daisuki) 1. Tu acum ai chiloti pe tine? 2. Ce culoare au? 3. Iti plac chilotii cu ata in fun*? (fun fun fun :)) ) 4. Cati chiloti ai in dulap? 5. Pana la cati ani ai ...? (mai mult)
Despre ce tema vreti sa fac un oracol?
Știm bine că reclamele de la televizor ajută la vânzarea produselor. Așa că am selectat câteva reclame: 1) Reclama "Apa Carpatina": https://www.youtube.com/watch?v=mpaRAqdQnjo 2) Reclama...? (mai mult)
Okay, deci care joacă "Dă o notă melodiei"?
Ce preferati? Sa jucati Metin sau o moarte chinuitoare?
Vacanta Mare sau In puii mei? *am pus intrebarea ca sa aud injuraturi despre "In puii mei" :))*
*continui eu povestea lui Sergiu* Si cum retardatul de Mieeez nu stiu ce naiba o facut ca n- am citit povestea era pe moarte, gaseste un miez de paine, mananca acel miez si moare de prostie. Lady KamaSutra...? (mai mult)
Povestea Miezului Capitolul 2. Cel ce se caieste. Un singur regret avea acest Miez., faptul ca nu a putut privi inca putin chipul printesei.In ziua aceea, in care al nostru Mieeez era mai mult viu...? (mai mult)
Oi lume, voi ati vazut ca Blue e pe T/A? :- O Cine ce face? Sunteti plictisiti? Facem ceva? Idei? :D PS: am reclamat- o pe Daisuki la compania de stiri si cica o inchide pentru fals in acte...? (mai mult)
Sergiuboss, eu zic sa nu te mai ascunzi in spatele povestilor....si sa- i spui direct lui Mieez ca- l iubesti! http://assets.diylol.com/hfs/ae4/5b6/9d4/resized/ginger- love- meme- generator- i- love-...? (mai mult)
Am o intrebare ce ma roade. Oare sunt fata sau baiat? :-?
Http://vocaroo.com/i/s1ccq1nzCVHS Cam asa ceva.:)))
Stirile de azi. Buna dimineata doamnelor si domnilor, sunt Daisuki si recunosc ca i- am ciordit postul lui Croampa, actualul Dark. Azi am avut parte de o varietate de scene emotionante, eroice, ...? (mai mult)
Cum Suitii a plecat până marţi şi nu mai am cu cine să dau PM-uri m-am gândit să pun o întrebare. :)) Ce planuri aveţi pentru vară? Eu nu am niciunul :(
Povestea Miezului. Aceasta e povestea miezului si ce va spun eu voua nu- i minciuna. Cica odata intr- o padure salasuia un pungas de doi bani, un talhar fara scrupule, un ucigas nemilos care nu se ...? (mai mult)
Salut (̲̅T̲̅)(̲̅P̲̅)(̲̅U̲̅) Cine ghicește primul/prima? Ghici chicitoarea mea! Un dovleac cu șapte găurele, FUNDĂ.
Vreau sa incerc sa va "idolific" pe fiecare user de la mine din prieteni pe Potato si Blue printr- o melodie de- a mea si nu- mi pasa daca nu va place clasica, dar nu o sa pun numai clasica. Blitz...? (mai mult)
De ce SuperMan poarta chilotii peste pantaloni? xD
Http://i.imgur.com/Z7WdZeL.png comic nasol și scurt fug la bușteni până marți rip adios
Ultima intrebare...(pe asta- seara) Voi v- ati intrebat vreodata cum arata un user in mod frecvent? Eu ma intreab tot timpu cum arata Daisuki, chiar nu pot sa- mi imaginez, ea tot timpu zice ca arata...? (mai mult)
Hai sa va povestesc ceva. Fosta mea iubita mi- a spus ca s- a indragostit de ochii mei. De fapt, asta a fost motivul despartirii. Cum sa imi spuna ca s- a indragostit de ochii mei si nu de mine? Brusc,...? (mai mult)
*e a 3- a oara cand pun intrebarea asta, sper sa mearga* Cred ca o sa plec de la T... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Glumeam, ma mai suportati o vreme. Sange sau sos de...? (mai mult)
Oracol time 2! Tema oracolului:mancare 1)Ce ai mancat ultima data? 2)Care- i mancarea ta preferata? 3)Stii sa gatesti? 4)Ce ai manca acum? 5)Ce mancare nu- ti place? 6)Ce muzica asculti cand te ...? (mai mult)
Ce tema vreti sa aiba oracolul de asta seara?
Apa cu cana sau apa cu paharul?
Frate...urasc cand port chiloti prea stramti. Imi ingreuneaza circulatia sangelui prin fesele mele simpatice de brotacel. Ati patit-o vreodata? :/
Care îi cea mai faină categorie, eu zic că Sfaturi Căsnicie. =))
Oracol de Danteluta no 8 dedicat categoria TîA 1. Decand sunteti pe T/ A? 2. Cat mai stati pe T/A? 3. Va place T/A 4. Ati scris mesaj ca plecati de pe T/A? 5. Din ce cauza ati scris acel mesaj? ...? (mai mult)
ORACOL MEGA 1. Vreti ca toti de la TîA sa plece? 2. Mă mut la religie? 3. Și ce planuri mai aveti? Vara se termina deja
Ce e cu voi? Unii va schimbati numele si dupa ne incurcam intre noi. Adica eu chiar am crezut ca "Zombilau" e Zombalău. M- am si mirat ce are ea cu noi si noi cu ea. Pana genialus creierus al meu si- ...? (mai mult)
Fritz arunca pe masa cateva documente pe biroul superiolului sau. Waffen SS : - Ce sunt cu astea? Fritz : - Citeste intrebarile, te rog! Waffen SS : - Bine atunci. Hmm oameni care parasesc...? (mai mult)
M-am uitat prin nişte întrebări şi am văzut că este ceva dramă pe aici. Mă luminează cineva? *grabs macaroane cu brânză*
Bai, daca veniti cu ofensele sa stiti ca nu- mi pasa, , imi pasa doar de Vaporwave, Blitz, "waffen", Blue, GreyN, Lifedrain. Restul nu ma intereseaza si mi- am sters mainile cu parerile lor. Si ...? (mai mult)
Cred ca voi parasi aceasta categorie... Motive:? ...nu conteaza
Stirile T/A va sunt prezentate de Dark! :D Astazi vom vorbi despre cele mai noi stiri legate de userii T/A si cele mai HOT- arate secrete dezvaluite aici! :D Mad nu pleaca! Aceasta decizie a bucurat...? (mai mult)
Am trimis mesaj la admine sa faca site-ul asta unul p0rno, oare o sa ma asculte?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!