Tu cum dormi? (de ce trebuie să aibă minim 15 caractere eu cred că alea mai scurte au un caracter mai deosebit dar cine sunt eu să mă pun cu adminii)
Ce mai ziceți?
Locul ăsta încă nu e mort? *claps*
Am ceva si nu stiu ce, ce sa fie?
Am diaree si sunt si constipat, ce sa fac?
Tu cum iti petreci timpul liber?
Ce reprezinti tu pentru mine ALEGE. Mozart - un drac copilaros si enervant. Chopin - BFF Bach - tata. Scriabin - bunic. Liszt - sotie. Beethoven - frate. Saint - Saens - iubita. Mendelsohn...? (mai mult)
Hai sa jucam un joc! Tu imi dai un vidoclip cu muzica si eu iti zic ce am inteles din el. Daca am zis corect iti dau eu si asa mai departe... Cine are cele mai multe raspunsuri corecte primeste...? (mai mult)
Oracol time! Tema oracolului: sex *rasete de fundal* 1)Ce sex esti? 2)Ti- ar placea sa- ti schimbi sexul? 3)Ce orientare sexuala ai? 4)Mai esti virgin/a? 5)Cu cine ai facut sex? 6)Ce melodie asculti...? (mai mult)
De ce i se zie pereche de chiloti? E doar un chilot! Funda!
E o musca la mine in camera, va e foame?
Acesta e prologul povestii a carei prime parti o voi posta diseara O lume diferita fata de cea pe care o stim.arborele lumii fiind copac13.totul este relativ aici. Personajul principal este nimeni altul...? (mai mult)
Fetelor ce ati alege intre: un mexican dealer de droguri, un gras, un atlet si un mos cu bani?
Ati fost vreodata supti de o gaură neagră? Ati intrat și în altă dimensiune?
E adevărat ca semințele au același gust și fără bac? Le-a încercat cineva pe acelea fără BAC?
Cine vine cu mine in Narnia?
Nedumerirea zilei sau a nopti cai aproape 1:00 deci de ce daysi pune atatea intrebari in fiecare zi vad vreo 3 intrebari de la ea curiozitatea o omorat pisica :-P
Daca sapunul ne spala pe maini, si apa spala sapunul, de ce nu ne spala apa pe mini? E o conspiratie a sapunului sau ceva? (PS: Aceasta e oo gluma, rog admiinii sa imi lase intrebarea la sectiunea...? (mai mult)
Stii cum sa iti schimbi parerea despre oameni? Le intri in istoria de la browser.
*stiu ca s-o mai pus intrebarea* Fineti (finetti, sau cum naiba se numeste) sau Nutella sau noroi?
Vreau sa- mi las si eu parul meu sa creasca macar cu vreo 5 cm mai lung insa bunica mea comunista ma trimite la frizer. Voi cum o mai duceti, va plac oracolele mele :P? Cum stiti ca a venit vremea sa...? (mai mult)
Http://m.youtube.com/watch?v=6I-RP034hbA Cat de nebun sa fi sa faci asta? Scuzati daca s-a postat de 2x întrebarea.
O luat foc apa, acum ce fac?
Dragi useri, cred ca o sa parasesc T/A. Nelamuriri? (Sper ca nu) ***scuze ca nu e ceva amuzant, oricum am vazut ca-s "la moda "si alte lucruri pe aici. Bafta and have fun!
Tin minte ca am încercat sa o invat odata pe vara- mea sa zică "Fluture". Si i- am explicat: Flu- tu- re. Si ea, 3 ani, "fu- tu- le". Practic eu am încercat sa o învat sa zică fluture. :| Mama...? (mai mult)
Care si-o facut nevoile in mijlocul casei?
Ascultati melodii de calitate(cautati pe Youtube): Gunther- Ding Dong Song Rick Astley- Never gonna give up. Trololo song Mc Hammer u cant touch this Si cea mai buna :- ) Rihanna - I...? (mai mult)
Buna prieteni, oracol de Danteluta no 7 (Brillante- Fantastico) 1. Top 3 melodii. 2.Animalul vostru preferat? Argumente. 3.Cat de penibil va considerati pentru cei din jur? In procente va rog 4. ...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog un banc! PENTRU CE-L MAI AMUZANT BANC DAU FUNDITAAAA:-)):-))
E bine daca m-am rugat la Dumnezeu pentru bani si sa scap din tara asta de doi lei? :D
Ce farse sa le fac baietilor din tabara noaptea?
Ce n- am inteles eu pana acum este următoarea chestie: Cum pot merge fetele pe tocuri? Cum de au echilibru? Am vazut- o pe mama proband niste pantofi cu ditamai tocurile si mi- a venit proasta idee...? (mai mult)
In sfarsit am revenit la usename-ul meu real! :D V-ati trezit? :-? Sunteti plictisiti?
A venit mos craciun la mine si m-a intrebat daca vreau sa fiu renu lui. Ce parere aveti, sa accept?
Cine are curajul sa lase skipeul lui aici... daca tot ne preagatim de marele chat.
Ce parere aveti despre wallpaperul meu cu o gaura neagra?
Maine facem chat daca vreti?
Exclusiv,exclusiv! Avem imagini cu parada gay! http://imgur.com/8VHvWHs
Care i-ati dat in cap la mutu?
Stiti acel moment? Nici eu.
V- am spus povestea lui Bob, mielutul drăgălaș acum va spun povestea lui Dob. Dob era un câine cu o parere buna despre panourile publicitare http://postimg.org/image/8jfafigy1/ stia sa isi exprime...? (mai mult)
Care e cea mai retardata (nu conteaza ca va place sau nu, retardata sa fie :)) ) melodie pe care ati auzit-o?
Probabil ati vazut si voi cazul femeii care a cazut odata cu balustrada. Deci, pe KanalD spune ca femeia avea 39 de ani si a cazut la 3 m inaltime, dar pe ProTV spune ca avea 40 de ani si a cazut ...? (mai mult)
Ba lume, ma simt singur, nu stiu ce sa fac sa nu ma mai simt singur, voi va simtiti singuri? :(
Ce inseamna "a flocosi"? :-?
Daca ai putea impune o regula la T/A pe care toti obligatoriu ar trebui sa o respecte, care ar fi?
Sa vedem cine stie... (eu stiu deja) Cine este cel din poza mea de profil? Din ce anime l-am luat? Dau fundita primului care raspunde corect. Bafta!
Azi dragii noştri membri TPU, Lorena şi Minerul se vor căsători. Am fost rugată să- i ajut să facă marele pas, aducându- le certificatul de căsătorie. Dragi membri, ne- am adunat aici ...? (mai mult)
De ce nu e nici frig nici cald?
De ce femeile nu-si pot pune mascara cu gura inchisa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
dansarabia1234 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!