Salut TPU, Am un motan care mă ceartă mereu. Dimineață, ziua, seara. cred că e supărat că îi dau des doar boabe și apă numa' miau miau miorlau, mai ales când îi dau replică și ...? (mai mult)
Voi v-ati certat cu adminele pe mail?
Ştie cineva răspunsul la acestă ghicitoare? Vorba e de-o dotă mare Ce-i primită la născare, Nu o ţine-n traistă spartă Cel ce-şi schimbă munca-n artă.
Descrie intr-un cuvant urmatorii useri: Daisuki Killy Depress Blitzlike Mad Freaak Sweety Sleep MinerX Dogu Croampa Kama
Salut TPU, Expoziție de poze amuzante. Îndrăzniți? :D Vă rog să postați maxim 3 link=uri la fiecare postare. Voi începe eu:D :) 1. Tinerețe: http://userimages- akm.imvu.com/userdata/01/99/32/35/userpics/Snap_DBW8oh8mV8712355352.jpg ...? (mai mult)
Vazand povestile voastre m- am gandit ca maretia mea poate fi ilustrata numai printr- o poveste si mai magnifica decat toate ale voastre combinate asa ca am nevoie de personaje (cine se ofera primeste ...? (mai mult)
Hei :) cineva on la ora asta?
Nu vi se pare aiurea ca Biserica e impotriva homosexualilor, si, cu toate acestea, icoana "Cina cea de taina" (aflata in foarte, foarte multe biserici) a fost pictata initial de un homosexual (Da...? (mai mult)
E adevarat ca de la bere cu lamaie iti cresc ovare?
1.Cati ani are subconstientul tau? 2. Care e cea mai lunga propozitie spusa de tine? 3. Ce vrei sa spui in clipa asta. Asta e cel mai lung oracol.
Heeeeeeey! Puneti o poza sau un video care sa-i reprezinte pe fiecare user T/A(+EU). A, si: Imi pare rau pentru astazi, cine stie, stie cine nu, nu!
Va dau voie sa-mi dati doar o singura intrebare la care voi raspunde sincer.
Dacă ai putea să-ţi măreşti nivelul IQ-ului cu 70-80 de puncte dar în schimb te-ai alege cu o cicatrice urâtă pe intreaga fată ai face acest lucru? Eu aș face-o.
Care a fost cel mai penibil moment din viata voastra? si de ce?
De cine de la T/A ești îndrăgostit/ă?
Heiii. Ce mai faceti? Poate cineva sa imi spuna ce s-a mai intamplat pe aici?(n-am mai intrat de prin decembrie 2013)
Curând e ziua mea de naştere, vă aştept cu multe cadouri si cu si mai multe urări. P.S: Fara "Parazitii-de ziua ta".
Ba cum fac sa merg pe apa adica daca Iisus a reusit atunci sigur pot si eu.asai nu!?
In aceasta seara este un moment istoric pentru umanitate! Oameni de rand, copii, infractori, useri de pe TPU adunati- va si sfintiti aceasta zi mirobolanta! Ma apuc sa invat pentru bac ca mai sunt cateva...? (mai mult)
Voi ati observat asta? http://i.imgur.com/qRIrjIh.png
Mieeez vrea sa plece!:(((
Satan sau satan? *sa vina credinciosii cu injuraturileeee ^o^ * Par lung sau scurt? *pentru baieti* Par lung sau scurt? *pentru fete* Kama, iti place cum f...papusa dar melodia nu- ti place, huh?...? (mai mult)
Ce ziceti de un mic joc gen acel Text Adventure? Intai, uitati cum sta treaba. Va alegeti un status principal, unul secundar si unul slab dintre Inteligenta Carisma si Putere. (de exemplu ...? (mai mult)
Intre boua nu te ploua ce te faci intre doi?
Sa raman psihopat, sa nu raman. :-? S-acu intrebarea Voi mancati cu kilogramu' sau cu tona? Sau cu vagonu'? (cu locomotiva)
1. Ce stii sa gatesti? 2. Daca ai fi mâncare ce ai fi? 3. Daca as fi eu mâncare ce as fi? 4.Cine vrei sa- ti gateasca de la T/A? 5. Cui ai vrea sa- i gatesti de la T/A? 6. Iti e foame? De ce? 7....? (mai mult)
Cand erati copii, erati mici sau pusti?
Heeeeeey! Am revenit, chiar a fost usor examenul:) Ce-ati mai facut? Mi-ati lipsit, stiti deja :>
Imaginea de profil ma face grasa?
Puneti un video/film/anime/poze/orice in care sa reflecte copilaria voastra.Copilaria mea a fost cam asa:https://www.youtube.com/watch?v=AqTfu80xXJg
Cine imi poate da videoul cu "Conelus si mingea de ping pong" era pus pe youtube de "harqelium tv" sau ceva de genul.
Http://sketchtoy.com/65390342 RaMLesS de ce prin mesaj? Las' sa vada lumea ce talent ai. Sunt prea sexy, prea ca la oras.
Nu mai pot sa imi tin sentimentele in frau, m-am indragostit! De Nutella: http://imgur.com/gallery/gPPBdz1 E ceva in neregula cu mine?!
Un avion apartinand unei companii romanesti cade pe fasia de granita dintre Romania si R. Moldova. Unde vor fi ingropati supravietuitorii? :)))
Oracol de viitor: 1. Cum crezi ca vei arata când te vei casatori? 2. Cum crezi ca o sa arate nevasta/sotul? 3. Cati copii crezi ca vei avea? 4. Cum crezi ca vor arata copiii? 5. Ce nume ai vrea ...? (mai mult)
Hey cunoscuti cat si necunoscuti de la T/A. Dante /Preetyboy /NeoMinerva/Kaori- chan s- a lasat de TPU T_T? Doar asa, intreb de curiozitate. Stie cineva? Scuzati categoria. Am intrebat aici intrucat...? (mai mult)
Cat de bine stii sa santajezi? Ia baga o demonstratie aici.
Hey! Valul de plictiseala a sosit si a adus astfel cel de- al 2- lea oracol. 1.Sa zicem ca esti intr- un magazin de electronice si ai castigat un concurs. Ai dreptul sa- ti alegi un produs de mai putin...? (mai mult)
Cate puncte aveti la TPU? Eu am 16164.
Sall, fiinţe umane Care-i primul cuvânt care-ţi vine-n minte când îmi vezi profilul? #ce număr o fi
Oare cand se insoara "Omnipotentul", sa avem si noi femeia noastra?
Neata ma unde mai arde? ultima oara ardea sura
Ce faceti? Mi se pare mie sau pe aici sunt utilizatori noi?
Uitati ce a deseanat Mieeez, doar ca i-am mai retusat desenul! :))) =)) sketchtoy.com/65382829
1.Voi ati auzit de acel barbat criminal de la scoli din Bucuresti, adica fix in sectorul din care stau eu? (Bucuresti e un sector, bravo). 2.A fost vreodata vreo zi in care vreun criminal ( in afara...? (mai mult)
Ati vrea sa va intalniti cu Sponge Bob?
Un mini oracol. 1. Ati manca muci? 2. Ati fost vreodata in camasa de forta? http://c0026106.cdn1.cloudfiles.rackspacecloud.com/d29be685fb2b4211bf1b74cc4520fbc8_psychopath_gallery_10_optimized_594x335.png ...? (mai mult)
Poate cineva sa îmi spună niște bancuri? Mulțumesc aaticipat!
Mai "blanosilor" la ce ora va culcati, si sper ca v-ati spalat pe dinti. De cate ori pe zi faceti "asta" adica "aia". Voi percepe oamenii in dependenta de raspunsuri.
Ai manca ou crud cu corcoduse verzi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati