Puteti spune ceva urat la adresa unei fete pe care o cheama Denisa. Stiu ea e fata si trebuie respectata dar ea nu e fata... doar isi bate joc de mine si as vrea sa ii fac un cadou... (print scrinurile...? (mai mult)
Stiti, mi- am dat seama cum poate fi conceput termenul "a flocosi" deci o sa blanosesc de acum. ( 一ω一) Sa zicem ca esti pe o stanca. In fata ta e un copac. De o parte a copacului sunt legata eu...? (mai mult)
Deci sa facem un " mic" oracol ( direct am furat ideea lui BlitzLike, scuze man, dar e super ideea)! :D 1. Ce gen de muzica asculti si de ce? 2. Cine e mentorul tau/persoana pe care o admiri...? (mai mult)
Care e poza voastra preferata? (cu sange :3 )
Vacanta. 1.E vacanta. Stiti, nu? 2.La cat v- ati trezit azi? ca doar e vacanta. 3.um v- ati petrecut prima zi de vacanta? Am repetat de cam multe ori cuvantul vacanta.dar asa e in vacanta. 4.Ce...? (mai mult)
Ce ai face daca ai vedea o gaina care trece strada casa faca un ou?:))
Aveti curaj sa puneti link-uri cu scrisul vostru? Eu da:sketchtoy.com/65382766 Juur, am muncit 20 de min. la el!
Care a fost reactia ta la examen azi?(astia care ati dat): Te- ai panicat?: http://imgur.com/gallery/rwNqqt7 Dupa ce ai terminat, erai asa?: http://imgur.com/gallery/A0fgRsI Fata ta cand...? (mai mult)
Puneti poze amuzante.
Viitori si fosti boboci. Ce ati facut azi la evaluare/ bac? V-ati descurcat? Normal ca da, sunteti destepti.
Sunt de sex masculin sau feminin? Dau funda pentru cel mai bun raspuns! :-)
E rau daca vreau sa ajung tester la Durex? :D
Idei de farse de facut pe strada? Sarut mana!
Daca ati putea avea orice animal, ce ati alege? Dau voturi dde amuzant!
De ce? Asta cred ca e cea mai tare întrebare pusa de mine pana acum.
Ce faci cu acel accelerator de particule?
Hey! Pregatiti de un oracol? 1. Ce faci cand esti singur/a? 2. Daca ar fi sa iti poti alege inca un nume pe langa cele pe care le ai deja, care ar fi acela? 3. Alb sau negru? De ce?(Doar nonculoarea...? (mai mult)
Cine e cu Chuck Norris sa spuna acum "Da" sau sa taca pe vecie.
Um ok sunt unul din userii de prin 2012-2013 așa care a plecat acu 2 ani și vreau să mă întorc da jur că nu cunosc pe nimeni aici hai să facem cunoștință eu-s Diana
Urcă pe deal, coboară la vale, și totuși rămâne pe loc. Ce-i asta?
Azi seara am iesit la intalnire cu o fata o cheama Frigidera credeti ca am sanse cu ea?
Voi ce Guta ascultati? (ce muzica) Si de ce covoru' meu e ud? Si rosu...
V- am cuplat dupa numele de useri, dar dupa numele reale nu. Deci o sa fac si asta, acum. ( 一ω一) Blanoseilor. Aham deci, pomelnicu' : Adi- Ionela Bogdan- Maria Razvan- Karima Alexandru-...? (mai mult)
Bai fratilor! Voi cum va dati singuri cu ulei pe spate? :|
Am o poezie, se stie! :- ) Ca eu sunt pe felie Am casa de fite Pentru ca am bani de seminte Se stie, caut feteeeeee... Fete multe de vanzare Cu sufletu mare Oooooooohhhh, ce bine Se stieeee, ...? (mai mult)
Ar trebui sa invat pentru evaluare?!
Sunteti psihopati? Stai sa vezi ca-mi sterge TPU intrebarea asta.
Oracol din parte lui V.V. PUTIN. 1. Daca te- as invita la mine acasa sa bem un ceai ai veni? 2.Care este anime- ul tau preferat, al meu e "Magi the kindom of magic " 3. Care e melodia voastra preferata,...? (mai mult)
Buna seara internatiune de caini spalatosi! :)
Hai sa-ti dau o imbratisareeeeee! Vrei o imbratisare?
1. Ce ai face daca ai fi conducătorul lumii? 2. Ce ai face daca ai fi o pisica 3. Ce ai face daca ai fi eu. 4. Ce ai face daca ai fi obligat sa mananci spanac? 5. Ce ai face daca ar trebui sa iei...? (mai mult)
Voi sunteti cu Steaua sau cu Dinamo? Eu cu Steaua.
Cu ce personaj anime te asemeni?
Urasc cand Hitler imi fura nutella. Ce sa fac?
O provoc pă Daisuki sa jucam ruleta ruseasca cu 6 gloante. Daisuki ai onoarea sa incepi.
Stati ca mi- a venit alta idee. Uitati de ideea stupida a primului joc. Acum, facem altfel. Spuneti ceva ce va place, ceva ce nu va place si ceva ce apreciati la userul din fata voastră. Primul spune...? (mai mult)
Mi- a venit o idee. Hai sa ne jucam ceva (yeeeee ne jucaaam (^ω^) ) asa, eu o sa copiez personalitatea si poza celui care îmi raspunde primul la întrebare, iar el pe al doilea, si tot asa pana la...? (mai mult)
Ce parere ai despre mama mea?
Vreau banana. Imi dai?
Fetelor, ce parere aveti de baietii nascuti in anul 9876 inainte de Domnul Nostru Iisus Hristos Mantuitorul, Atotputernicul, si Atotstiutorul?
Cine nu doarme ( in afara de mine)? :D Da' oricum n-aveam ce face toata ziua, adica toata noaptea! :)) Daca nu dormiti, ce faci acum? :-?
V- ati gândit vreodată care e cel mai mare si cel mai mic user de la T/A? M- am gândit eu. Cred ca cel mai mare e :- ? En..nu, nu Endo. Khali e cel mai mare si cred ca, ori Ralu ori Copacu, mai ...? (mai mult)
Unde ai fost tu bomboana?
Azi e ploaie de stele cazatoare. Ia uite! ☆彡☆彡☆彡☆彡☆彡☆彡☆彡☆彡☆彡☆彡☆彡☆彡☆彡 Puntefi-va o dorinta!
Ne aflam intr- o situatie grava noi masculi care am mai ramas masculi, tot mai multi masculi se considera fetite, azi am mers la mall si am avut supriza sa vad ca erau haine cica de masculi dar erau de...? (mai mult)
Mi-e asa de dor de ceva... Da-mi o gura!
Stii sa minti? Care e cea mai tare minciuna pe care ai spus-o? Ia mintiti-ma in cel mai tare mod.
Http://i.imgur.com/8JQIAdd.jpg Desen pentru Kama. Sunt la fel de talentat ca Freaak. Place?
*replici de agățat 2* Mă uit la tine și citesc pe buze că. . . că... . . Că ai buzele uscate, bea ceva, poate ți-e sete.
Deci... cu deci ( :D ) cine ce face, nu prea vad activitate si asta ma enerveaza... :| Apropo, am observat ca a trecut moda cu inregistrarile vocala, nimeni nu a mai pus vre- una de ceva vreme! ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)