Ma, oameni, totusi nu m- am abtinut sa controlez TPU- ul si am vazut ca prietenasul meu clasic Vienez, Minerva, cam isi arata ce poate, ca asa este, si in viata reala. Acum, imi vine sa vars, ...? (mai mult)
De unde stii ca eu sunt Dumnezeu?
ce sa fac daca mama e zgarcita si nu vrea sa imi dea bani de prezervative?
Ba sobolanilor sweety o avea dreptate o muri jon snow lasand la o parte chestiile astea voi ce mai faceti
Să vedeţi ce am păţit azi în autobuz. Urc eu frumos, îmi găsesc un loc şi mă uit pe fereastră. Autobuzul se umple şi lângă mine se opresc mai mult ţigani (nu sunt rasistă sau ceva). Aţipesc,...? (mai mult)
Cum crezi ca arata constiinta ta? Ba, Dante, tu mai esti suparat pe mine? Vad ca si Minerva e rea cu mine, sau rau, ce o fi :-? Asa inferioara sunt ma?
Ma primiti si pe mine pe categoria asta, pare un loc frumos. >:)
Cum m-ai descrie de mine?
Cum credeti ca arata Alexadra si Cristina? Vreau poze!
Cu "dedicatie pentru voi" https://www.youtube.com/watch?v=73Za2PVVDcI Nu-i asa ca va place?
Ralu tata, Charlie nu exista. Killyca mama, de ce esti tu asa cum esti? O perversitate pe scurt.
Cum se face ca la intrebarile mele raspund mai multe fete decat baieti? Faptul ca sunt pervers e un motiv?
Sezonul 2. Intalnirea dintre Daisuki si Depress. In timp ce frumoasa Daisuki (frumoasa, doar esti mamii) il alăpta pe killer apăru Depress, o tipă emo. In episodul urmator. *lupta...? (mai mult)
Http://imgur.com/MdBQVK1 ador sa fac asta ^w^
Sunteti intr- o camera, aveti 3 usi spre alte 3 camere trebuie neaparat sa alegeti una. Dupa prima usa, sunt in camera 10 asasini care vor sa te omoare, Dupa a 2- a usa, este un leu care nu a mai...? (mai mult)
Ba deci sa zicem ca maine e apocalipsa(ca trebuie sa vina si apocalipsa odata si odata ca nimic nu dureaza pna la infinit) ce ai face astazi :D
Astazi vom joca un mic " joc", cine refuza sa joace va mori ( exact, mi- am recapatat puterile de shinigami)! >:) Jocul are urmatoarele reguli: 1. Eu adresez anumite useri niste intrebari 2. ...? (mai mult)
Am citit in 2014 ca tornadele sunt in Romania, dupa in 2015 am citit ca abia acum vin si azi am citit ca, chiar azi e o tornada. Care-i adevarul?
Esti in fata a trei usi: doua duc spre Iad, una spre Pamant. Gardianul raspunde DOAR cu da sau nu. Ce intrebare ii pui ca să fii sigur ca intri pe usa cea buna?
Ce va amintiti din trecutul vostru? Ceva care v-a marcat. si, ce parere aveti de numele tiganilor? Adica, Francfur sau Telegrama, cum e posibil asta...
Ce tampenii ati mai facut in acest calduros weekend? Eu... aseara am a.a mi-am scapat telefonul in apa! si nu mai merge(de parca ar fi avut picioare)
Daca ai fi o foarfeca, ce ai vrea sa tai? :-?
Deci am incercat sa fiu bun cu oamenii si pana la sfarsit am ajuns sa fiu cioara alba sau capra neagra, nu am nevoie de consolatii ma consolez deja cu asta https://www.youtube.com/watch?v=MfDmUk7ie6s. ...? (mai mult)
Documentar despre profesori. *muzică misterioasă în fundal* Profesorii sunt niște ființe extraterestre cu o inteligență superioară oamenilor.Se zvonește că profesorii au venit pe această planetă...? (mai mult)
Imi plac baietii, yaaay. Voi baieti, place eu?
Lucruri care le credeam cu adevarat cand eram copil: 1.Masturba(rea) este o boala care te face sa turbezi. 2.Sexul oral inseamna sa faci sex in fiecare ora. 3.Prezervativul este o caciula de lana ...? (mai mult)
Bai sobolanilor bine ati venit la lectia de rusa cu copacel deci romanska inseaman roman iar vali cred ca inseamna rapid sau fugi (asta se intampla daca te joci pe PC cu rusi)
Salutare TPU salutare T/A si bun venit la principalele evenimente ale editie ( prima si, cred ca ultima) Iata care sunt acestea: - Un cartof a fost mancat de un user numit antonio29392(muahaha) - Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza=silicoza(sau...? (mai mult)
Ce ați bea cu mine? Tequila - dusman Apa plata - prietena (amica) Apa minerala - sora Sprite - iubita Răspundeți in funcție de ce ma considerați pentru voi/ce ați vrea sa va fiu
N- am mai scris de multa vreme un oracol deci: 1. daca ar fi sa te reincarnezi intr- un user de la T/A, care ar fi ala? 2. De ce raspunzi in clipa asta la intrebarea mea? 3. Care e userul tau preferat?...? (mai mult)
Bestkiller mam scos cu concert ia trupa si mergem cu potato sa ii cantam lui sweety si poate ne angajeza si la nunta
Deci, aceasta e ultima poveste pe care o scriu pe TPU - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - M- am dus sa o caut pe Daisuki dar nu o gaseam insa cand am intrat in bucatarie si am vazut- o ...? (mai mult)
Cum arati in pantaloni scurti? Acum, baieti, ati incercat vreodata sa va puneti un sutien? O.O :)) sunt curioasa.
Mergi pe stradă și te întâlnești cu Guț ă și siliconata lui.Cum reacționezi?
(CRYING) N-a vrut Sweety sa fie cartofiţa mea :( Sunt terminat psihic, ce sa fac? :o3
Am observat ca la aceasta categorie parca sunt pe alta lume si m- am gindit sa va ocup cu ceva. =)) Poftiti un testulet de logica cu 6 intrebari, cine raspunde primul la toate 6 corect are fundita....? (mai mult)
Ba da lipseste omul o zi si uni se marita(felicitari sweety si potato eu sunt popa) alti dau petreceri sau fac rapbattleluri mai iesiti si voi din casa
Azi o sa va pun o întrebare amuzantă:de ce sufla vântul? Răspunde-ti va rog
Am asa o impresie ca toti de aici ma urasc dar ascund asta?;))
Sunt singurul de aici caruia ii place usturoiul, cu toate ca are si unele efecte "negative"? =))
Petrecerea celor de nimic incepe maine la 9 dimineata! Oricine de la T/A e invitat, fiindca toti suntem un nimic. Cel putin asa zice dragul nostru, X-ulescu.
Intrebarea baietilor: Daca ai fi fata, ce ai face? ( sincer ).
Bai, vreau sa ma culc si nu am unde. L- am pierdut si pe Tedi...ma doare iar umarul, ce ma fac? Am mancat multe floricele si ma doare stomacul, sunt obosita si imi e sete. Da- o naiba de treaba....? (mai mult)
Atac imperiul T/A si il cuceresc! Scuzati- ma dar am vrut sa fac un duel cu Dante, dar a dat inapoi, n- a acceptat duelul ala. Cica nu voia ca era plictisitor, dar toti stim adevaratul motiv. Deci, ...? (mai mult)
Cine mai crede ca implant e enervant?
Bai, daca tot am ajuns rege, ap trebuie sa- mi arat infatisarea adevara, mi- a facut azi o fotografie un prieten pe skipe priviti- o PS : Stiu c- as nebun. Acolo e camera mea, si in spate se vede...? (mai mult)
1.Berbec http://www.mb- radio.org/wp- content/uploads/2012/09/BERBEC.png 2.Taur http://www.mb- radio.org/wp- content/uploads/2012/09/taur.png 3.Gemeni http://www.mb- radio.org/wp- content/uploads/2012/09/GEMENI.png ...? (mai mult)
as vrea sa va dau o lectie de accent moldovenesc. Deci, accentul moldovenesc si graiul moldovenesc este cu mult mai complicat decat cel roman fiindca el combina in el limba rusa, care este...? (mai mult)
El e Bob, o fiinta plapanda, adorabila si inocenta. https://www.imageupload.co.uk/image/ZYez asta e povestea lui Bob. http://www.papamond.ro/wp- content/uploads/2013/09/La- gratar- pe- tabla- ...? (mai mult)
SweetGirl, vrei sa fii sotia mea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!