Deci, m- am dus în curte să mă plimb. Casa mea e cam mare, de fapt sunt două în aceeaşi curte. Ca şi cum ar fi legate. Da, oarecum, într- o parte locuiesc eu, cealaltă e goală. Pustie. Abia...? (mai mult)
Am chef de joacă, dar voi sunteţi plictisitori şi nu vreţi să facem roleplay. :c
'Neaţa carnivorilor, sper că aţi observat că e dimineaţă. Voi cum vă mai irosiţi existenţa?
De ce cârâie cioara când zboară?
Vi se pare ca nu stiu? Ce ipocrizie de miliarde se ascunde printe ce-i de la T/A, dar nu va inselati, stiu tot.
Tu ce povestesti la un Gloden brau? Ati vazut ca omul beat spune adevarul? Ca treaz, nu spui nici cu bataie.
De mică eram o persoană care nu vorbea prea mult adică am învățat să vorbesc pe la 5 ani. Iar când am vorbit pentru prima dată eram la grădiniță, educatoare striga după mine să ies din coșul...? (mai mult)
1. in ce an ai venit pe lume? 2. mancarea traditionala romaneasca preferata. 3. culoarea preferata 4. instrumentul preferat 5. stilul de imbracaminte preferat 6. tara pre. am folosit de prea multe...? (mai mult)
O provoc pe Daisuki sa-si dea singura un cap in gura.
Se voteaza regina si regele scolii. Ce sa scriu pe biletul de vot? Ceva jenial, acolo, din partea t/a. Nu am sa votez cu cei care candideaza, pentru ca nu cunosc pe nici un maimutoi de acolo, ...? (mai mult)
Eu încă aştept ca: 1) ciocolăţica să- i facă propunerea lui Daisuki; 2) Daisuki să recunoască că Ashadow e multicuceritorul secolului; 3) agramaţii să dispară; 4) LoveSleep să- şi...? (mai mult)
Oracool: 1. Cum ar arata cainele perfect dupa tine? 2. care aveti patratele? Ca vreau si eu, dar mi- ar sta urat. m- am intrecut cu unu' odata, care e mai puternic. mda...nu- mi place sa pierd. 3....? (mai mult)
Aș dori niște glume care să fie amuzante.
O colega mi- a spus ca- s perversa. O.O eu? Nu sunt... Adica, a venit imbracata cu un tricou si i se vedea o parte din spare, printre care si partea unde se inchide sutienul, si m- am dus la ea si ...? (mai mult)
Credeti ca mustata lui Hitler era ca un servetel pentru muci? =))
sunt domnul Efzy si astazi voi prezenta stirile de la ora 14:15. *isi potriveste ochelarii**see what i did here? See, see?* Ce- i sperie cel mai mult pe cei de aici? Zombisor a aflat. Din...? (mai mult)
Cum credeti daca porti ochelari pari mai destept?
Cine vrea sa prezinte stirile T/A? Nu va ingramaditi prea tare
Cine e mai destept: Sapunul sau Hartia Igienica? FUNDA PENTRU ARGUMENT CONVINGATOR!
Fetelor cu ce va epilati?
Deci sunt foarte dezamagit ca nu am putut ajunge in top 3 chiar si daca am stat toata ziua aici. Acum raspundeti 1. Cat face 2 + 2 * 2 2. Cum va imaginati ca arat. 3. Citi ani ai? 4. Citi prieteni...? (mai mult)
Imgur.com/gallery/URNY7uM asta zici ca-i cainele meu
Bai sobolanilor maine searahai pa ma pun pe gandit fac si io o poveste (la insistentele lui doub si dantelion) da nui bai inventez io ceva
Mi- a venit o chestie in minte. Mancam popcorn cu ambele maini (da, ciudatilor, stiu, ciudat), si mi s- au atins mainile, si mi- am amintit de un film in care un baiat si o fata s- au indragostit...? (mai mult)
Salut,imi puteti da si mie niste video sau info cu trucuri magice explicate (nu conteaza limba), dar sa nu fie trucuri cu carti?
Cum sa te feresti in a fi un netist: Vezi ce e un netist aici: http://www.tpu.ro/trivia- amuzante/astazi- vorbim- despre- n etisti- ce- sunt- netistii- va- puteti- intreba- nu- nimeni- nu- m a- intreaba-...? (mai mult)
"KillMePlease, justkillmenow" mai sunt doritori? BestKiller e aici, nu fiti timizi.
Am aflat cel mai stupid lucru din viata mea. Mama vrea sa- mi cumpere rochie X_X puuuu, e ca si cum ai pune moartea pe tocuri. Aoleu, daca- mi ia si d'alea? Ce ma fac? Nu vreau sa stau iar sa ma uit,...? (mai mult)
Nu stiu cum am ajuns si la ora de engleza am intrebat- o pe una( dar mi- a zis "sefa" sa o intreb ceva simplu, si eu am zis daca- i place de Justin Bieber. Si acum avea 2 motive pentru care era sa iau...? (mai mult)
Sall tpu.de unde pot lua acele videouri cu scary prank pe omagle.am vazut multi care fac farse cu aceastea pe youtube:nukenorway
Am văzut ca multi ați pus in ultima perioada înregistrări cu vocea voastră... Aveți curaj sa puneți o înregistrare cu voi cântând? Nu contează ca nu aveți voce. Sa va vad!
Puneti si voi inregistrare cu vocea voastra? Eu am mai pus,dar uite, mai pun o data: http://vocaroo.com/i/s071uuRXXhfW
Anunt! Mi-a fost lene sa scriu... http://vocaroo.com/i/s1VI1LiHjACk
Deci sunt pe locul 3, sa nu va puna michiduta sa ma depasiti.
Ce vă sperie cel mai mult, triviaiştilor? Eu nu răspund că după apar imagini cu chestii naşpa. :]]
Mai tineti minte ce v-am spus sau ce mi-ati spus prima data cand ne-am cunoscut? Ce vremuri ba...ce vremuri.
Cum pot trandafirii să fie roșii dacă trandafirii sunt flori iar roșiile sunt legume? Cum se poate asta?
Salut. Hai să jucăm "Fă ce spun": 1. Du- te la întrebarea asta: http://www.tpu.ro/trivia- amuzante/cum- il- vad- pe- spinach- https- www- google- ro- search- q- spanac- es- sm- 122- source- lnms-...? (mai mult)
vreau si eu niste ghicitori grele, dar grele in sensul cuvantului, cele mai bune ghcitori primesc funda! Scuza-ti daca am gresit categoria! In Engleza va rog! si raspunsurile
Cum il vad pe Spinach: https://www.google.ro/search?q=spanac&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=5kVvVbqxDuLdywP49oCYDw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643#imgrc=eR4q_vV8- YZeGM%253A%3B1GjHaEyfUV4PwM%3Bhttp%253A%252F%252Fblog.suplimente-...? (mai mult)
Hey oameni buni, ce impresie aveti despre mine?
Din seria de intrebari curioase. 1.Care e numele vostru real? 2.Ce fb si instargram aveti?
Hai ca azi va dau sa completati ceva: Eu sunt__(1)___ locuiesc cu___(2)__, aseara m- am uitat la hentay- uri cu __(3)__si m- am batut cu___(4), Vreau sa spun ca urasc __(5)__si iubesc__(6)__si eu ma...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=txv9cQrSvlU M-am indragostit!
Bai da voi ma enervati cu povestile voastre cu hamlet ia ca o sa fac eu o poveste atat de tampita incat sa nu mai puneti citi o carte niciodata P.S:"A face o nedreptate este mai rau decat a o suporta" ...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=txv9cQrSvlU Jur, m-am indragostit de el!
Vocaroo.com Na de-aici. Voce de voce. Deci, daca nu merge nici asta...
Vocaroo.com/i/s1qVjdorcRN0 Sper sa mearga link-ul. Voceeaaa meeeaaa :)
Hey T/A Mai exista amuzament la categoria asta? Ma face si pe mine cineva sa rad?
Deci,uitati superba mea voce: vocaroo.com/i/s1qVjdorcRN0
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!