Ce ați alege dintre frumusețe și inteligență, ca trăsătură definitorie pentru voi?
Daca de teflon nu se lipeste nimic, cum se lipeste teflonul de tigaie?
Cam cate calorii are o pizza de 500g cu mozzarella,ciuperci, putini carnati si bacon?
Ati avut vreodata probleme cu soacrele? Eu am... sper sa nu afle sotia de noi, insa nu ii pot rezista.
Daca câinele poate să muște, Muștele pot sa câine?
"Iată dialogul între demnitari: Ionel Floroiu (PSD): Alo! Daniel Suciu (președintele de ședință, PSD): Te auzim. Ionel Floroiu: Bună ziua, da, spuneți! Daniel Suciu: Eu spun, dar dumneavoastră...? (mai mult)
Hellou! Aveti animale de companie? Si daca da, ce animale? (doar raspunsuri gresite)
Ce inseamna "moropel"?
De ce nu aleargă melcul?
Ce e verde și aleargă prin pădure?
Ce au în comun un elefant și o zebră?
Care este culmea geografiei? Să vă văd! :D
Daca ai fi un rahatel, ce fel de rahatel ai fi?
Cum se numește un negru născut prematur?:)
Buna seara, prieteni! Va anunt ca nu am mai intrat pe acest site din 2013. S-a schimbat ceva? Ati devenit mai buni? L-ati descoperit pe Allah?
Dacă am diabet, pot să mă joc Candy Crush?
Cand mă întorceam acasă am observat pe un zid scris cu graffiti "Într- o lume crudă, fii tu prăjit!". Mi- a luat puțin până să îmi dau seama ce vrea să zică și mi s- a părut amuzant. Apoi...? (mai mult)
Voi știți care sunt cele trei mari uitări în viață? Să vedem care ghicește!;)
Care e bautura voastra preferata?
Daca un picior de al tău ar fi Crăciunul și un alt picior ar fi Paștele, as putea sa te vizitez între sărbători?:)
Unde se duc pozele din telefon când le ștergem?
Este pe linkul postat de mine aici o poză care merită funda, nu eu, ci poza. Este cineva, persoană însemnată, nu spun cine, dar știți voi, poză de pamflet, subtitrată Sfântul Ghinion. ...? (mai mult)
Te afli într-o încăpere în care nu există curent electric și ai la dispoziție o lampă cu petrol, o lumânare și o lampă cu gaz. Ce aprinzi mai întâi?
Cum putem face sa dispara covid ul de pe planeta?
Vreau sa intreb pe toți băieții credincioși dacă covrigi, gogoși, placinte.
TPU dacă am 7/4 mere și 8/2 struguri iese de un cidru și de un vin?
TPU întrebarea aceasta va fi grea, dacă eu bag degetele în prelungitor și nu mă corentez poate fi din cauza mea sau a prelungitorului?(ps: sunt om normal fără altceva)
Ati vazut coffin dance? Eu azi pentru prima oara.E mortala:))
Ce faci intr-o relatie ca femeie cand abia dupa 6 ani de relatie iti dai seama ca iubitul tau e un baiatu' mamii?
Am pierdut cheia. Unde?
Sirenele fac caca?
„Ceasul suna de dimineata, iar sotul doarme si sotia spune: -Trezeste-te ca suna ceasul! Sotul somnoros spune : -Lasa ca-l sun eu mai incolo!" Întrebare, tu l-ai suna? :P
Dacă bag un mar in wc si il mănânc, pot face infecție in zona gurii, dau funda urgent
Ghicitoare care imi da batai de cap. Un fermier a murit si si-a pierdut casa, a pierdut masina si prietena lui. Ce a pierdut fermierul?
BUNA ZIUA TPU. Cum aduce barza copilul!?
Vorbesc fara gura si aud fara urechi. Nu am niciun corp, dar prind viață cu vântul. Ce sunt eu? Dau funda...
Le stie cineva pe Ariana si Sara? https://youtu.be/KtMrBewY_tk
Iubire sau război? Trebuie sa recunosc m- am îndrăgosti teribil deși nu am crezut vreodata ca pot sa iubesc in același timp... e un sentiment groaznic :((Sunt foarte diferiți... Unul e foarte bun,...? (mai mult)
Cea mai proasta si amuzanta replica de agatat?
Poti sa ramai blocat/a in hipnoza?
Daca sar, ma prinzi? :D
Cum se numește un cuplu care iubitul e fata, iar iubita e băiat?
oameni buni! Sa va pun o intrebare! Daca, pizza este o mancare de origine italiana, iar New York este orasul tuturor posibilitatilor, oare putem gasi in New York, o pizza mult mai buna decat...? (mai mult)
Cum pot sa se uite ochii care nu se vad daca nu se uita?
Prin anii 2007-2008 pe MiniMax erau niste desene intitulate "Urecheatul Patratel". Nu am reusit sa le gasesc pe internet pe nicaieri. Ma poate ajuta cineva sa le gasesc? Dau funda :x
Lista de cote pentru eventualele cataclisme pentru luna aprilie în Romania 1.05- Cutremur de 15 pe scara Richter, astfel oamenii de la sat vor avea un vibe japonez cand se vor trezi cu Marea Neagră...? (mai mult)
Cum să-i faci un compliment cuiva înjurându-l?
Cum să fac să vină vara mai repede cu puterile paranormale?
Dacă pisica mea iese afară fără declarație pe propria răspundere, poate fi amendată?
Se bagă musca în lapte?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!