Vocea mea de artista : vocaroo.com/i/s1qVjdorcRN0
Iti place Daisuki? :)) Ma simt mandra!
Care este cel mai jenant moment al tau? Dar cel mai haios?
Gata, am pus si eu vocea mea, da...eu vorbesc, asa ca astept sa puneti si voi, restul, astia care nu ati pus. Am emotii :)) http://vocaroo.com/i/s06angG27XSi
Gata, stiti ceva? Suntem toti niste plictisitori. Inclusiv eu. Nimic nu mai e ca pe timpuri. Inainte intram si vedeam intrebari amuzante si retardate care sa ma faca macar putin sa rad, acum intru si...? (mai mult)
vreau si eu niste ghicitori grele, dar grele in sensul cuvantului, cele mai bune ghcitori primesc funda! Scuza-ti daca am gresit categoria!
Imediat merg la scoala. Nu chiar scoala, dar acum nu explic. Un fel de. Ei bine, eu dau bani acolo. Si mai am 10 minute pana sa plec, si ghiciti ce, nu gasesc banii. Unde sa- i caut? Ba, nu pot sa...? (mai mult)
Va place sa fiti singuri?
Il mai foloseste careva? http://sketchtoy.com/
Dau fundita baieti si fetisoare! Glume de zidari va rog.
Hei...ăăă...ce sunteti voi. Fani R5 pe aici?
Uitati ce am facut azi pe banca, in ora: http://imgur.com/VeD2XaT Nu ca-s talentata? :>
Daca ai avea control total asupra unui user (acum imi spui si care, ca daca nu te toc la cap pana zici) ce i- ai face? De ce? Profu' de mate mi- a dat 8 ca am uitat sa pun virgulita...? (mai mult)
Va place sentimentul ciudat cind simtiti piscaturi pe corp? Mie da si ma excita.
Oameni buni, a plecat LostInPark! L-am căutat peste tot dar îi apar toate întrebările anonime! Nu mai e. De ce credeți că ne-a părăsit?
Ce faceti mai sobolanilor cum e dupa amiaza voatra eu recunosc ca nici n-am intrat bine in casa cam si alunecat da nu-i bai ca m-a prins podeaua da tot ma doare soldul si piciorul stang
Cum pot devenii campionul lumii ca un monstru roar trandafir centrală nucleară când se place cutremur în sticlă de șarpe pe mustață de Lady Gaga până la a avea nevoie de tare peste perlă...? (mai mult)
O sa va zic ceva azi. M- am intors de la liceu, si eram in autobuz. si aud dintr- o data "vai doamne" si ma uit pe geam si vad pe unu' intins in mijlocul drumului. Am crezut ca e mort. Toti ne- am strans...? (mai mult)
De ce a trecut gaina strada? :)
Mda.Am ramas fara intrebari la adolescenti si familie si relatii. Acum ce fac? Ps:Teme nu am chef la ora asta.
Cum pot sa devin membru Trivia/Amuzante?
Trebuie sa-mi bandajez un picior. mda. Voi cum o mai duceti? Ca ma plictisesc de moarte.
Poveste de viata. Stau pe drum si merg agale Cine vine pe carare? Este mama cu un par Dar eu cred ca- i un pahar Eu ma duc cerandu- i bani Dar ea spune: Ai doar 5 ani Mars acasa la culcare ...? (mai mult)
Na ma luati de aici poezie adevarata daca vad multi poeti pe aci: Iata vine- un Jeep pe strada, cu un girofar pe el, Baiazid statea in dreapta si rosti catre sofer: "Sper ca Mircea sa ajunga, ...? (mai mult)
O masina mica mica Dar idioata, va sa zica Ieri, la pranz, m- a calcat Acum sunt mutilat La fata pentru caci N- am avut casti Infractoarea de faptura A facut o mica tura O- nchisoare de ceva ...? (mai mult)
Bai, fiti seriosi! Ati jurat pe cartofior ca veti fi seriosi. Uite dovada : http://www.tpu.ro/trivia- amuzante/de- acum- in- colo- pe- 1- iunie- va- fi- ziua- in- care- cei- de- la- t- a- vor- fi- seriosi-...? (mai mult)
Vreau o masina a timpului...adica, peste 3 ani, (incepe sa- mi placa cifra 3) o sa- i dau 3 dupa cap lu' Endo, ca m- a facut copil acum. Si mai sunteti vreo 2, 3. Asa, trec la subiect. 1. Ce ...? (mai mult)
M-am intors! Din nou... Deci ce era mai greu a trecut: tezele, simularile etc. Mai e putin si vine vacanta Ce mai faceti frumosilor?
La multi ani copii:-**
Ba sobolanilor azi e ziua mea hai cu cadourile
La multi ani! :*
Eram copil micut Nu dormeam in patut M- am trezit pe strada Langa semafor Si un Pepsi cam gol Un Jeep peste mine aproape a dat Eu pe roata lui am facut un mare rahat Rahatul cu timpul...? (mai mult)
Turbox, eu te...
Ciclul vietii virtuale: Odihneste-te in pace: http://www.tpu.ro/utilizator/aabzml Bine-ai revenit printre noi: http://www.tpu.ro/utilizator/abehml
Ce ziceti de poezia asta? (De mine) (Numita la betie) (Prea multe paranteze?) Vasilica sa- n batat De nevasta a uitat Iote- a asa sa si drogat Copii l- au injurat Da bere- a i s- a terminat ...? (mai mult)
Am facut diaree de la carne de urs panda mov si ma doare cerul gurii de la vomitat. Ce recomandati?
Ba, copiii! MhhhhmmEndoaham. O:-) stiti cand vreti sa raspundeti si apare jos, la pagina "raspunsul nu a putut fi adaugat?" E, atunci, de ce ma doare umarul?
>aveam doar 9 ani >il iubeam pe iohannis atat de mult, incat cumparasem tot ce se putea cumpara despre el >in fiecare noapte ma rugam la iohannis si ii multumeam pentru viata pe care mi- a dat- o ...? (mai mult)
Deci.Acum ma simt putin filozof.Aceasta categorie de intrebari care se numeste Trivia/Amuzante este categoria foarte fascinanta pe care intra doar genii si intelectuali asa ca... MAMA NU MA MAI DA CU...? (mai mult)
Bai sobolanilor pentru ca ma plicti si n- am ce face o copi daisy din nou(cei ce seaman se aduna vorba aia in fine) 1.crezi in apocalipsa zombi 2.tie frica de zombi 3. ceai face daca cel mai bun prieten...? (mai mult)
1. Voi observati ca incepem sa vedem cati mai mult, ucigasi ca sa le zic asa frumos, la care daca le ridici un pumn fug? 2.Am chef de Thug Life. Ce sa fac?
aveam un motan avea 15 ani si il chema iliescu ca nu mai murea odata la naiba si era un motan dintr- ala de nu mai intra nici unu la mine in curte ca le era frica la fraieri doar pisici intrau si iliescu...? (mai mult)
Baiii! Am o problema. Dupa ce am sarit cu parapanta de pe centrala de la Fukushima chiar inainte sa explodeze mi- a luat foc parapanta si am dat cu fundul de pamant si ma doare chiar si acum.Insa asta ...? (mai mult)
Hai raspundeti. Stiu ca vreti. 1. A ce va suna "Emirates"? 2. Cum te vezi peste 3 ani? 3. Cum ma vezi pe mine peste 3 ani? O.o 4. Ce iti imaginezi ca se va intampla peste 3 ani? 5. Ce am azi cu cifra...? (mai mult)
Cat de mult ma iubesti?
Ce e neagra, tare si le place femeilor?
Stiti ce inteleg eu prin pedosfera? Invelisul de pedofili al pamantului. Maine- i luni, liberi! Nu stiu ce sa mai zic... :- ? Am aflat ca in Japonia, un om este major la 20 de ani, asa ca, daca...? (mai mult)
Deci, ieri am mers cu tata la Polul Nord sa vanam niste ursi panda mov si am prins doi.S- au zbatut putin in naveta spatiala cu care am venit acasa dar nu- i nimic. am luat o arma cu laser si i- am adormit....? (mai mult)
Ai curajul sa pui un video in care sa se auda vocea ta? Doar vocea, fara farta, spate, nimic. Doar vocea. Ce ziceti?
Sal ba CF fetele Va era dor de mine NU? Ily, Caps Lock.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.