Hey. Cum se fac copiii?
Http://s12.postimg.org/ylbk79axp/capture_20150531_005731.png La ce nume are cred ca se potriveste vorba " tine buletinul cu tine in caz de iti uiti numele " este =))?
Baaa....ma obliga mama sa ma culc. Ce sa fac?
Cei mai mari naivi sunt deseori mai inteligenți decât cei care râd de ei. " ( George RR Martin, creatorul Games of Thrones ) eu n-am inteles nimic din ce az is acest baiat destept
Mi- a cazut periuta de dinti in wc dadeam cu mana pe langa etajera si am rasturnat paharul, doar periuta bineinteles direct in wc. apa era trasa. cat timp o las pana trec microbii? nu vreau sa arunc...? (mai mult)
Buna, Numele meu este Olivier Delfino, sunt cercetator in domeniul inteligentei artificiale. Tocmai mi- am achizitonat un melc din padure si as vrea sa il tin ca animalut de companie. Problema...? (mai mult)
Cand eram mic, ma rugam la Dumnezeu sa-mi dea o bicicleta.Pe urma am inteles ca Dumnezeu lucreaza altfel.Atunci,am furat o bicicleta si m-am rugat la El sa ma ierte.
Bai sobolanilor unde naibi ii kama si anca si sweety ca ma plictisesc si mi-e lene sa ma joc ceva sau sa fac ceva
Bai sobolanilor deoarece fiindca ca pentru ca is plictisit o so plagiez pe daisy deci: 1. daca ar fi sa iti tai o parte a corpului care este 2.crezi in dumnezau, budha, mahomed sau in zeii 3.care...? (mai mult)
"asta-i cartea me nemrnicule" cea mai ever replica a unui prieten de-al meu si a spus-o fix in fata profei
Mi s- a invinetit piciorul, ca un destept, in loc sa dea in minge, a dat in piciorul meu. Mai am o serie de intrebari: 1. Care e cea mai frumoasa persoana pe care ai vazut- o? Puneti si poza daca...? (mai mult)
Care a fost prima întrebare pe care ai pus-o la T/A?
numele melodiei urgent! https://www.youtube.com/watch?v=https://www.youtube.com
Ia uitati ce-am gasit! : - Daca ziua de dupa ziua dinainte de ieri a fost marti si ziua de dinainte de poimaine e joi, ce zi e azi. Funda pentru raspunsul corect! :))
Neata lume cum mai e viata voastra atat de neinsemnata ca a mea?
Ana are mere.Maria are un BMW.NU PLANGE ANAx3!
Simpaticiile mele :x:x:x, in loc sa pierdeti timpul p'aici, mai bine ati invata sa *gatiti* =)))))))=)))))))=)))) =)))))))))))=)))))))))))Ati fi in stare sa prajiti un "cartof", cu tot cu coaja :>...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=tnBNOyMh6rc Si aia de la South Park isi bat joc de noi...
Azi am aflat chestii: 1. Cuplul anului, Anto si Tudi hihi, (ce, cre'ca nu ma invitati la nunta, ca dupa ma aveti pe constiinta, vedeti voi. ) 2. Joni si Tudi nu se inteleg? Vreau sa- i vad cand...? (mai mult)
Tara, tara vrem ostas Pe cine? Pe patrocle Ba-i deci cantecul aceista nu-mi iese din minte Gugal Transleit: Bai deci cantecul asta nu-mi iese din minte. Ce sa fac?
Ba sobolanilor stiti chestia cu charlie fantoma mexicana pe care o chemi cu creioane deci ieri la scoala toata clasa a facut asta toata ziua si se misca cand eu sau inca 2 colegi suflam si ma da eu de ...? (mai mult)
vegetarienii mananca biscuiti in forma de animale?
Psssssssssssssssss esti on?
mi- am comandat un sampon cu extract de thc de pe internet si nu prea stiu daca se merita. l- a folosit careva dintre voi pana acum? e bun de ceva? uitati o poza daca va...? (mai mult)
Pe tine ce te face sa razi?
Va provoc sa editati raspunsul sau intrebarea cuiva si sa o postati aici, editata cum vreti voi. Hai, sa vad.
Am cumparat cuiva o scrumiera pe care scrie: "Fumatul scurteaza... Tigareta" Ce vrea sa insemne defapt?
Buna TPU am gasit o afirmatie pe un site care imi da de gandit cum am putea so argumentam! Mai jos, vedeţi afirmatia ce încearcă să explice că Pământul nu se învârte: Mai întâi, unde...? (mai mult)
Hai perversilor, completati, ca am facut- o si eu. (Depress m- a pus, si a iesit altceva) Endo, tu nu completezi, clar? Ca stiu din surse sigure ca stii care- i treaba....? (mai mult)
Dacă îmi amintesc pierdut leul zid de geam peste cărămidă în stil cartof pe supraviețuire comunicare lins Venus se loc tare prin uzat acid a făcut atunci ce se poate?
Care este cioco voastra preferata?, Mie imi plac toatee in afara de ale cu alune sau amaruieee:3
Buna ziua My friends! Nu stiti cum se numeste tipul din reclama de la "Pizzetti"-cea care incepe asa 'buna seara my friends...eat pizzetti the honest snuck
Https://www.youtube.com/watch?v=qgfhtKWFQ2M Are cineva un link separat cu vine-ul de la 0:14 - 0:19? Mersi :)
De la un timp preoteasa se da la mine, iar eu sunt prieten cu preotul ca impartim banii de Boboteaza in fiecare an. Ma dau si eu la ea si o platesc cu banii pe care ii impart cu ala?
ma primiti si pe mine la trivia?:3333333
Sunt obsedata de tipul cu par albastru. Cum sa fac sa-mi treaca? https://www.imageupload.co.uk/image/Z1mW
Orăcol, hai raspundeţ: 1. Cand te uiti in oglinda esti mandru de ceea ce vezi? 2. Ce te face sa plangi? 3. Cum erai la 6 ani, si cum arati acum. Eu nu va spun ca ma fac de ras. Nu ca nu m- as mai...? (mai mult)
Saraca..trebuia sa o angajeze zic eu:-? https://www.youtube.com/watch?v=kqtqMtdSqXs&list=TL48h69V_1axY
Am venit de la gradinita, voi ce faceti? ( :)) )
Bună eu și prietenul meu suntem amândoi vampiri.Singura diferență e că eu am fost transformat prin mușcătura unui vampir și el a apelat la un ritual care l- a transformat într- un vampir artificial.Eu...? (mai mult)
Azi ma duceam spre o librarie, si am trecut pe langa amfiteatru. Acolo am vazut un grup de elevi de- a 12- a, imbracati in chestiutele alea care se poarta la absolvire. Ahhh...ce frumos, si atunci m-...? (mai mult)
Gicitoare: Le mancam cu voie buna, fac un cuplu impreuna.
De ce zaharul e dulce și sarea e sărată? De ce nu e invers?
Ești răpit/ă de extratereștri și te trezești în OZN. Ce faci?
Acum doua seri, stateam pe canapea si ma uitam la show- ul meu preferat "Viata Catelusei cu parul cret". Deodata bate cineva la usa. Ma strecor repede pe fereastra ca un ninja sa vad cine e. A aparut ...? (mai mult)
Dacă Ana are șapte mere și Eduardo îi mai dă încă trei banane, care este circumferința Soarelui?
Ati observat ceva la username-ul meu?
Gicitoare: Care este lucrul pe care il ai mereu la tine?
Ce e mai rau decat sa mori?
E bine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.