Cine pune un raspuns are dreptul sa puna o intrebare. Jucati?
Maine dau test la istorie! :((( Ap: Care e ultima voastra nota la istorie? Eu am curaj sa spun, e 9 nota.
Sincer acum, de ce sunt reguliile si in scris? Nimeni nu le citeste, care e faza cu ele?( am pus intentionat la T/A).
Deci asa fac si eu... https://www.youtube.com/watch?v=BN1qbv2y5vM ba, am cautat pe aia cu "cum se mananca un chebab" si nu am gasit-o. :((
Deci sa vedeti si voi ce mi- a spus mama : "nici eu, nici tac'tu n- am fost asa, cum naiba ai fi iesit tu asa, nu- mi pot explica. Cre'ca ti- au bagat la spital in loc de glucoza, droguri" auziti...? (mai mult)
Adultii sunt niste mincinosi - _- Nu- i asa? Ei isi mint proprii lor copii! Chiar si noi am fost mintiti de parintii nostri. Atunci cand un copil mic de 4, 5, 6, 7 ani face un desen oribil si ...? (mai mult)
Buna imi poate spune si mie cineva carei faza cu charlie charlie de unde a inceput sau daca e real? Pentru cei ce nu stiu cautati pe youtube charlie charlie pencil game.
Hodor!? (sami tineti pumni maine de la 1-3 ca dau teza)
Ziceti-mi si mie niste glume! :(((
Va pun iar intrebarea asta, deci, poate judecati mai bine acum. http://www.tpu.ro/trivia- amuzante/daca- ati- avea- puterile- lui- dumnezeu- le- ati- folosi- in- scopuri- bune- sau- rele- si- ce- ati-...? (mai mult)
Pentru cati bani ati manca un cactus? :> http://www.youtube.com/watch?v=d4KPWOUkbw8
Ah, ce drag imi e de mama cand ma pune sa-i intind parul cu placa. *oare unde e fierul de calcat cand ai nevoie de el? :-? * M-am ars la mana. Iar. :((
De acum in colo, pe 1 iunie, va fi ziua in care cei de la T/A vor fi seriosi. Puteti face asta?
De ce ne vine sa cantam la dus? =))
Cine mă urăște? :)
Hei lume, intrebarea asta e mai mult pentru cei care ma cunosc cat de cat. :) Deci intrebarea mea e: Serios vorbind, ce parere aveti despre mine? :-?
"MinerX e cel mai rau user", chiar sunt rau? Adica daca voi ma lasati sa va bat mereu, nu-i asa? Voi ma lasati, nu va bat eu, nu? Sunt lau? Sunt lau? Sunt... sunt lau! =((((((((
O sa zic tot, am mintit =((( Nume- Georgica Ani- Aproape 9 IQ- Poate va referi la "AiQ". Da, am, a costat 3 ani de munca. Clasa- a 2- a Injuratura preferata- As zice dar ma cearta mami dupa, ...? (mai mult)
Amoroasele mele :x:x:x diseara, in caz, in care, o, sa va alerge unul, cu capu chel, cum il evitati?:D:D:D:D
Nu stiu de ce, dar am un talent de a pune porecle super dragalase oamenilor. Unei prietene ii spun Dydy. Si cateodata o strig Dydyciune. Ciudat? Nu. :- ? Si ma gandesc la faptul ca si voua v- am gasit....? (mai mult)
Deci abia acum am reusit sa ma uit si sa inteleg ce s- a intamplat cu Freaak... :( Imi pare rau pentru ea. :/ Intrebarea mea este: are cineva facebook- ul, numarul se telefon sau ceva de genu'...? (mai mult)
Ziua 3, Frankfurt. Marius ramase somnambul toata noaptea, caci Lorena ii fura incontinuu patura, iar acum arata ca un zombi in abstinenta de creiere. Admira de pe balcon miraculosul peisaj frankfurtan....? (mai mult)
Ma dor oasele, ma doare toooot. de la gat pana la picioare. Cine imi face masaj? Adica, cine imi da bilet la spa?
Mai 5 luni pana la Halloween! :D De ce nu va bucurati la fel de mult ca mine? :| Intrebarile mele: 1. E online cineva? 2. Cine ce face? 3. Ma plictisesc! :) 4. Se joaca cineva Minion Rush?...? (mai mult)
Cm cam vazut ca adminii astia vor sa ne jefuiasca. Adica, ai uscator, ai aia, aia, ba spre informarea voastra, nu am nici casa, asa ca jefuiti-ma.
Ba frumosilor, m- am apucat de dans. Street dance. vai viata mea ce greu e. Pai se misca aia de zici ca- s pe baterii. Abia am invatat si eu inceputul si am lesinat pe jos de oboseala. da' nu ma las. ...? (mai mult)
Odata am visat ca era un copil fugarit de un porc. Si eu ma urcam pe case ca sa nu ma manance porcul. :)) Si am mai visat odata ca am ridicat o masina, ea s- a rupt in doua, si apoi o casa alerga dupa...? (mai mult)
Uneori mata are cratima. Mama care e mai saraca are doar 2 punctulete. Ce sa ma fac?
La mine ninge, la voi?
Salut, am o problema, ma doare capul foarte foarte tare. Am mancat doar cateva mere, am mers la WC, m- am trezit, m- am culcat, am tipat, si cam atat am facut. A da si am stat 12 ore pe PC continuu....? (mai mult)
Caut glume de zidar. Dau fundita. Repede va rog!
Aoleu! Mi-au uitat amantul în frigider. Ce fac cu scheletul?
Ba cinei on la ora asta acu la pe la 11-12 sa nu ma trezesc pe la 2-3 ca eu atunci dorm ori citesc(daca vreau sa par mai intelectual)
Ba copiii! (auzi "copiii", ca sunteti si de 20) care mi-ati furat perna? Hai ziceti ca mi-e somn pe la 12 in colo.
Voi aveti frigider acasa?
Andronaldo: http://i.imgur.com/X2TeMdT.jpg Andressi: http://i.imgur.com/MAHAIpQ.jpg Pe cine alegeţi?
Tocmai am stat pe net 3 ore si dupa am baut cola si dupa am stat inca 5 ore. Credeti ca- s bine? Credeti ca sunt normal? Taceti, voi ce stiti? Ma voi face bine! Ia ziceti, credeti ca- s bine? Raspunde!...? (mai mult)
Glume de zidari va rog!
Mai stiti cum erau vremuriile? Daca aveam o postare stearsa lesinam, dar acum facem concursuri cine are mai multe raspunsuri sterse.
I-am promis lui Daisy ca o imping in mamaliga, dar nu mai am. Are cineva?
Cine vine la cazino bai sobolanilor (kama ca ti stii poker bine) cam chef sa joc la cacealma
Ba la pariu ca va trimit tuturor mesajul cu " cati fomisti cunosti?"
Ba lua- var mamaliga, ba voi dati petreceri la "Conversatii" fara mine? Lasati ca stiu cine, Peacfullwarrior mi- a zis tot. Mwahahahaha, tocmai a inceput cea mai nasoala perioad... - Mama, lasa- ma!...? (mai mult)
1.Ghiciti la ce ma gandesc acum. Sau la cine O.o 2 cat la % ti la urmatorii useri? Doub, Depress, Sweety, DogMX, Mineru, Sleeps, Croampa, Ralu, Killy, Kama, Endo, care mai sunteti ma, :- ?...? (mai mult)
Douby si DaisukiKillYou au zis ca vin la mine, Poate jucam un remi sau domino.Am ciocolata si prajituri, o cafea, toate sunt de casa :) cine vine? poate vine si Endo cu iubita lui :) hahh Ce ziceti...? (mai mult)
Neata! TPU imi puteti da si mie niste bancuri tari?
Salut. De ce la categoria asta sunt doar câţiva useri care-şi povestesc unul altuia trăirile dumnezeieşti de care au parte zi de zi? Măcar de-ar fi,, amuzante"...
Incetati sa i spuneti lui Justin Bieber gay! Cei care i zic lui Geastin Biberon gay, sunt foarte agramati. Termenul corect la feminin pentru gay, este lesbiana! Ba dum tsss! iar fanii lui geastin will...? (mai mult)
Dati-mi va rog exemple de superputeri( abilitati) smechere si amuzante :D =]]
Daca un cartof si un spanac se bat, ce iese?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?