Puteti să îmi spuneți cele mai grele ghicitori? Mulțumesc
Stirile T/A sunt prezentate de frumosul, incredibilul si desteptul Croampa$+ #+ $$+ %- $+ ( asta- s caractere in japoneza): - Freaak vrea sa se tunda ca si Afro Samurai: http://cdn.superbwallpapers.com/wallpapers/anime/afro-...? (mai mult)
Mi- ar plăcea să stric praful fără a aduce rotunda pe domeniul Slanirei ca să pot călări o gâscă vânt ce vomită cu flăcări cosmice dar problema e că mă voi întâlnii cu agenţii anti- somn...? (mai mult)
Am o intrebare cum se face slime? Stiti mazga aia care se lipeste pe pereti?
Cum pot sa ma fac amuzat?! Sunt plictisitor, dar py preteni sunt amuzant!
Haideți să jucăm un joc. Voi cu ce vedetă semănați? Eu cu Selena Gomez puțin sau cu Avril Lavigne. :) "Doar că am culoarea părului șaten". Am dat și eu în mintea copiilor- nu...? (mai mult)
Fă-mi o declarație de dragoste!
Am o problemă foarte mare. Iubita mea e grasă, asta nu mă afectează cu nimic, problema e că am avut un purcelaş de vreo 80 de kg, îl ţineam in coteţ, dar acum a dispărut, iubita mea s- a...? (mai mult)
Întrebați-mă ceva!
http://i.imgur.com/c2z2GYd.jpg Ce tare...Credeti ca parintii nostri vor face la fel cand vom da bacul?
Credeti ca daca am pus cele mai ciudate intrebari care mi-au venit in cap (doar cele de la tehnologie si inca vreo 2-3 mi se pare ca sunt reale) sunt om?
Bai sobolanilor in seara asta petrecem ca am luat eu 9 la bio si ca ii ziua mondiala a cocacolei yeeeeeeeeeeeeeeeee :) :) :)
Ce ciudat...atunci cand sunt pe contul asta imi schimb personalitatea. Freaak a existat dar in acelasi timp nu. E foarte foarte ciudat. De exemplu acum imi vine sa- mi cer scuze. De fapt, chiar imi cer...? (mai mult)
Intrebare:Un om, orb, pe o insula pustie, are 4 pastile.2 pastile rosii, 2 pastile albastre.El trebuie sa ia una rosie si una albastra, altfel moare(daca ia 2 albastre sau 2 rosii), el fiind orb (am...? (mai mult)
Spune o propozitie care: 1. Sa ma faca sa ma gandesc la trecut. 2. Sa ma faca sa ma gandesc la viitor. 3 Sa ma faca sa plang. 4. Sa ma faca sa rad. 5. Sa ma intimideze :"> 6. Sa ma infurie. 7....? (mai mult)
Ceea ce urmează să vă spun vă va schimba definitiv părerea despre mine și, probabil, despre oameni. Știu că voi fi ținta ocărilor dar nu mă plâng, așa e normal. Nu e amuzant că "freak"...? (mai mult)
Ce e cocolino? :/ Cel mai funny raspuns are Funda! :D
Na ca sa nu va las sa asteptati pana dimineata va spun i'm a treebeard (cei care au vazut stapanul inelelor stiu cei ala pentru nestiutori cam asa ceva http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20090109194630/lotr/images/1/14/Treebeard2.jpg ...? (mai mult)
Ăștia de la Trivia mă adoră: http://imgur.com/x4TMJX0 Nu înțeleg însă de ce nu îmi dau ignore...de ce? De ce nu vor să- mi facă o mică favoare? Sunteți mai ignoranți decât dacă mi- ați...? (mai mult)
Sunteti urati, dar eu va intrec :P :D =)))))
Toți cei de la Trivia/Amuzante sunt rugați să-mi dea ignore. Mulțumesc anticipat!
ma las de TPU adio
Cine giceste primul ce specimen de copac is eu primeste un os si poate o funda daca am chef da no sa dau funda ca nimeni no sa ghiceasca ce fel de copac sunt eu (daca vreti aduceti si poze)
Baieti VS Fete! Who wins? Pana acum 1- 1(MinerXCiocolatica- Daisuki). Ce votati? Aparare impotriva baietiilor: Ooooo daaa Nananananana Baietii grei Aia de cartier Au venit La usa cu tei Sa colinde-...? (mai mult)
1.Daca ai fi o insencta, ce insecta ai fi? 2. Daca ai avea o dorinta, care ar fi ea? Inafara sa ai mai multe dorinte. 3. Daca ai fi un animal, ce animal ai fi? 4. Daca ai fi un monstru, pe cine ...? (mai mult)
Asa au disparut dinozaurii? :/ https://www.youtube.com/watch?v=gEAyTLQBVns
Ba Sweety s-a prins. A aflat ca-s un gay nenorocit. Ce ma fac?
Vă aduceți aminte de întrebarea aia care ne cerea să punem cifre la întâmplare în link-ul de la sktetchtoy? Eu am făcut asta la imgur: http://imgur.com/mClif. Tare, nu?
12440666 răspunsuri. 666. Știți voi ce înseamnă asta?
Stiti ce- mi place sa - i fac unei colege? :"> Mereu cand intra in clasa, o controlez sa vad daca are sutien, si nu are, deci, ii pun mana... muahaha, aham, gata ca v- am spus prea multe. A da,...? (mai mult)
De ce tiganu' ii rrom si unguru' ii om?
Daca azi as raspunde cu "Da" la orice întrebare, ce m-ati întreba?
Hei T/A! Killy te iubesc foarte mult! Te iubesc! Te vreau din toata inima, iubito! Vreau sa stiu ca esti bine, cu tine sunt un om mai bun, cu tine fiecare secunda conteaza. *pune mana pe inima* ...? (mai mult)
Care a fost primul vostru username? Il mai stiti? Sau, cand ai intrat pentru prima data aici, ce ai raspuns, sau cine te- a bagat in seama? Cu cine ai inceput sa te contrazici pentru prima data si...? (mai mult)
STOP oprestete din ce faci si spune-mi ce faci in acest moment?
Cine imi zice si mie o replica de-a unui profesor de-al vostru? :)) Incep eu: Eu vreau sa te fac domn cu papion si tu nu inveti.
Ce mai faceti mai sobolonanilor?
Buna ziua! Doriti sa imi adresati o intrebare, dragi fiinte umane?
Dacă pentru tine mi-a luat urmăritul atunci de ce am venit în viață?
Cine bate laba?
Cum ar arata scaunele daca am avea genunchii la spate? :-?
Deci, T/A, dupa ce am vizionat un serial foarte frumos m- a hotarat sa va pun o intrebare: Ce s- ar intampla oare daca mortii ar invia? Nu precum zombii, dar daca unul mort in 1980 intr- un accident...? (mai mult)
Bai, mai facem stirile T/A sa-i tinem p-astia nou-veniti la curent? Eu voi da stirile pentru inteligenti, si voi astia prosti le dati p-alea mondene si alte alea. Uh, ce ziceti?
1. Daca ai scrie o carte, te- ai introduce ca personaj? Si ce fel de carte ar fi? 2. Ce animal te face sa te simti fericit? 3. Vine unu' la tine si spune: "Da toti banii ca de nu te sparg" 4. Daca ...? (mai mult)
Healău! *salutati inapoi ca daca nu, ca daca nu... HAAAAAPCIUUUUU...ca daca nu, va dau raceala* "PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ISTORIA OMENIRII. Virusul EBOLA aduce APOCALIPSA. Un bărbat contaminat a devenit...? (mai mult)
Nu inteleg, ce e amuzant la categoria asta? Ar trebui sa se numeasca Trivia/Plictisitoare.
Daca ai da peste un pictor de nuduri si ti- ar spune: - Ma lasi sa te pictez? Ai accepta? Care vrea sa- l pictez? Imbracat ba...ia uite...? (mai mult)
Buna,T/A vreau sa va dau o bombonica virtuala din pacate....este ziua mea de nastere
Hei,cine îl ştie pe Rrrramon de la MasterChef? Spune o replică de-a lui! =)))
Je m'appelle Vasile Mure Je veni de la padure Je gasi nevasta- n pat Se randez cu- n alt barbat Quand je preparai ciomagu' Mon amie sarise gardu' Il tombeau dans la urzici Sur son c*r numai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.