"nu incerca sa razpunzi la intrebarile imponsibile si incearca sa schimbi intrebarile" logica asta ar trebui mai des aplicata la T\A la ce intrebari crete pun uni
Continuam discutia aici...:D
T/A ce s-a intamplat? de ce pleaca unii?
acel moment cand iti duci o banana cu tine la scoala http://i.imgur.com/MHHX28x.jpg proasta idee
Astazi ii o zi trista am pierdut 2 oameni care au murit eroi facand nimic istoria nu ii va uita pe acesti doi bravi eroi ale caror nume nu mi le amintesc :'( :D
Care promisă lumea gangster plouă când afară dă șoarece?
Heeeeiii lumee! Ce faceti? Haideti,vorbiti, nu fiti muti!
si pana la urma s-au mai calmat apele pe aici? tineti-ma la curent
Suntem baloane?
Noapte buna! Ce?! Care mi-ati violat ursuletu de plus? La dracu cu obsedatii astia.
m-am gandit sa organizez un concurs numit "cat de in serios o poti lua" cine se baga?
Hai baieti ca plec si eu n-o sa mai intru aici niciodata cas multe baieti cu drujbe si asta este o gluma asa ca ma astept sa radeti :D :)
un moment de reculegere, va rog... pentru raposatele noastre daisuki si sweety cine vrea sa fie personaj principal al t/a? bineinteles al doilea personaj principal FIINDCA EU SI DOAR EU SUNT PRIMA ...? (mai mult)
Am văzut că v- ați certat, săracii de voi. S- a lăsat cu sentimente făcute căcat, inimi frânte și plecări în grabă. M- am gândit, să încerc să vă lămuresc. E prima mea întrebare...? (mai mult)
uhm, hei *liniste, multumesc* am vazut partial ce s- a intamplat pe aici cu cearta si toate cele si m- am decis sa o mediatizez si mai mult, yay! pai in primul rand mi se pare ca dramatizati amantrei...? (mai mult)
Ce naiba e cu voi unde sunt glumele si rasetele de alta data ca aveti oameni buni zici ca sunteti in doliu TREZIREA! https://www.youtube.com/watch?v=jNgq1s7Z1w4&index=9&list=PLF1QdAHXm5r-...? (mai mult)
Care era raspunsul de la ghicitoarea aia esti inchis intr-o camera 2 usi una e capcanca alta nu, fiecare e cu un robot care minte si alta cu altul care nu minte?
Ce naiba cearta e asta? E doar o cearta, o sa treaca. Eu zic sa ne linistim si sa incercam sa facem tot la normal.
Mi-a parut bine sa va cunosc. Sper ca nu o sa mai incurc lumea pe aici! Ma puteti sterge din lista de prieteni daca vreti. Pa!
Iron Maiden sau AirănMeidăn? Alegeți! Ce situație dificilă...
Asta e ultima mea intrebare T/A inainte sa fac o mica pauza, si vreau sa- mi spun parerea: T/A e o comunitate, in care trebuie sa fim prieteni, sa ne inventam roluri, fara reguli, ce vrem noi. Suntem...? (mai mult)
なつきKamaSutraともみ esti ca n-am cu cine merge la cazino?
Capitolul I: Prezentarea Era o vara linistita de iarna, pasariile mureau, gandacii dansau, dar era o MASINA numita MinerX. Ea face o liniuta cu un gandac, nu orice gandac, ci El Miso Quaso. Dar,...? (mai mult)
Cum se face ca T/A e cea mai negativista categorie? Avem 3 membrii care se gandesc "ce trista e viata, hai sa vina naiba extraterestrii odata, sa scap de langa oamenii astia".
Am patit. Voi ati patit?
You Know Nothing, Jon Snow. Ce ziceti? Ha?
Era anul 1900toamna. O zi obisnuita parea sa se iveasca odata cu rasaritul soarelui orbitor al unei zi de vara. Totul parea dezamortit din melancolia noptii armonioase. Razele usoare ale soarelui se iveau,...? (mai mult)
Yayy, ma copiaza cineva, "MineraX", cel putin asa a zis Killy! Daca nu e amuzant e doar vina lui Daisy. Ce dlagutz suna "Daisy".
Buna TPU imi dati niste idei ce as putea revolutiona ca peste 30- 50 ani sa fie mentinat numele meu in cartile de istorie ps: ca m- am nascut sa fiu o persoana importanta care sa se invete la scoala...? (mai mult)
DaisukiFucingKillYouだいすき spune aci intrebarile tale la adresa mea ca vad ca la cealalta nu mai e loc
Nunta anului 2015, va invitam pe toti Cine vine? Poze promotionale http://i.imgur.com/dtWtTTY.jpg
Hey:( am nevoie de consolare. Mi-a disparut dizonaurul de plus, am petrecut atatea nopti magnifice cu el, eram asa satisfacut...acum practic nu mai am pentru ce traii:(Ce sa fac ca sa-l uit?
îmi puteți spune niste întrebări capcana cu raspunsuri
Salutare, T/A! Am nevoie de niste poze pe care o sa le editez cu niste tipi gay de la mine din clasa care ma enerveaza ( nu sunt homofob, pur si simplu ei ma enerveaza, sunt increzuti etc.). Deci...? (mai mult)
Maine e scoala! :( Va bucurati? :))) :P
as vrea niste bancuri amuzante! :D
Lume, lume veniti să aflati stirea de astazi *soc* *soc* *soc* Killy crede in puterea tamaduitoare a icoanelor. Ce parere aveti?
Hai baieti spuneti adevarul, de cate ori vi s-a intamplat asta? :)) http://s4.postimg.org/so2tlol8d/capture_20150502_160708.png
De ce simt fluturi in stomac dupa ce mananc omizi?
care din voi imi comanda si mie o pizza?
Dapoi ma copii, voi dormiti deodata cu gainile?
Ce vezi cand te uiti in oglinda.
Copac13,cel mai cartofesc tovaras de trancaneala:))
Mai sunt și useri la fel de vechi ca mine p'aicea? Dacă da mai dați și voi un semn de viață!
Ba da cei cu voi oameni buni astazi la categoria asta am vazut numai intrebari normale si scrise corect gramatical ceati patit mai?
Am observat ca TPU zice ca e interzisa intrebarea de genul acesta deci o pun: O sa ma marit cu X? I became a bad boy.
La 3 dimineaţa se aude o bătaie în uşă. Se scoală soţul, când deschide uşa, stătea un tip zâmbind: - Ce vrei, mă, e ora 3 dimineaţa?! - Scuze, n- aţi putea să mă împingeţi?...? (mai mult)
Ce diferență este dintre lol si wow?
Ce naționalitate are Mișca, sotia lui Conect-r?
Dar în această imagine ce vedeți? http://i.imgur.com/0K06v1G.jpg
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a