Deci 10 motive pentru care fetele/femeile iubesc baietii/barbatii: 1.Penisul. 2.Cand un baiat/barbat miroase bine. 3.Cand un baiat/barbat o protejeaza. 4.Cand un baiat/barbat este romantic. 5.Cand...? (mai mult)
Am mai facut asta dar... Foaie verde paravanul In cap imi pica tavanul Foaie verde neagra smoala Am primit ban de la scoala Foaie verde ananas Mi s- a blocat mucu- n nas Foaie verde el sa...? (mai mult)
Baaaaaaaaaa...iar nu am unde sa mă duc, si îmi e foame. :(( Ce ma fac?
Hei strălucitorilor. Ce dracu ați făcut în lipsa mea? V-ați înmulțit, din câte se pare. Câți sunteți acum? 30? 40? Nu m-ați uitat, nu? NU?
Vreun lejionar p-aici? =)))
Cum se face ca mereu mama care are chiar ea o pisica zice ca nu e bine sa mananci parul ei cand chiar ea a avut in burta chiar o pisica intreaga?
Azi m- am udat in ultimul ha. ca nu am avut umbrela. aratam ca moartea. sa vedeti ce am observat. Atunci cand merg pe drum, nu am echilibru si imi vine sa ma tin de persoana de langa mine. Deci merg...? (mai mult)
Ce zi tare: - am mintit ca sa iau un 10 - am pierdut un joc - din fericire nu am dat nici macar un ban ca am pierdut acel joc - o fetita de 3 ani era sa- mi scoata batul cu un ochi si i- am zis ca...? (mai mult)
Mă, nu știu cum dracu se face, dar în aproape fiecare dimineață observ că mi se schimbă setările chitarei electrice, cu toate că înainte de a mă culca le știam comutate în alt fel.De exemplu,...? (mai mult)
Stiati ca se apropie sfarsitul lumii(nu glumesc). Vulcanul Yellowstone erupe odata la 600.000 de ani. Ultima data cand a erupt a fost acum 640.000 de ani. Daca va erupe va ucide 95% din vietuitoarele planetei(inclusive...? (mai mult)
El esti frumos?
Care imi spune cele mai frumoase 5 bancuri(nu conteaza cu ce) primeste funda
Cine imi spune o propozitie fara sens ii dau funda dar sa fie si amuzant Vreau sa rad :D
Fiti sinceri/a(sinceri/sincera): Cat stati zilnic pe calculator?
O sa încep asa. Salut! Ce mai faceti? Cum a fost pentru voi aceasta zi superba si încântătoare in care eu am luat 4 la fizica? Ce profesor aduce teste de pe semestrul 1 si le trece pe al 2- lea?...? (mai mult)
Dati-mi si voi niste link-uri cu poze amuzante. Hai, nu fiti rai! :(
MinerX te pot manca?
Era o zi de iarna 29 august. Un tip a vrut sa jefuiasca banca, 29 august. Am incercat sa- l bat ca sa nu imi bata fetele, dar el m- a batut. A furat banii fetele etc. Nu o puteam lasa pe Urata singura,...? (mai mult)
Cand o musca sta la geam si se misca vrea sa iasa afara din casa?
Azi mi- am dat seama de ceva... Ceva extrem de trist, probabil motivul pentru care voi muri. De- a lungul timpului, la categoria asta au fost destule, , seriale" (cam 2 sau 3, dar nu numarul lor...? (mai mult)
Primul care rezolv problema asta are funda! 1. Există 5 case, fiecare de altă culoare. 2. În fiecare casă, locuieşte o singură persoană, fiecare de altă naţionalitate. 3. Fiecărui locatar...? (mai mult)
" Orice faci o meriti", adica esti la inchisoare daca meriti? E rau sau bine sa fiu la inchisoare? E rau sa jefuiesc banca?
6+7 este 12 sau 6 + 7 sunt 12?
1.Cola cu acid sau fara? Cu acid:Daisuki Fara:MinerXCiocolataca 1. Daca 2+ 2=2, cat e latura unui patrat isoscel care e distanta jumatate din distanta frigiderului fata de usa mea ( 2 metrii)? Daca...? (mai mult)
De ce pinguini nau genunchi :)?
Simt o mare pasiune.Un foc etern ce arde in mine mocnit sa explodeze deodata.O presiune foarte mare care asteapta sa fie eliberata.O dorinta arzatoare si nebuna care ma face sa salt de placere.Ma simt ...? (mai mult)
Peste 25 de ani incepe Apocalipsa Zombi.Fiecare pentru el. Femeile si copii ultimii, barbatii primii.Lol. Majordom adu-mi drujba laser! Mersi!
Cum a murit noaptea?
Aveti provizii pentru Apocalipsa Zombi?
Care este locul vostru unde va ganditi cel mai mult si va amintiti fel si fel de intamplari de la evenimente, viata, ce ati vrea sa faceti, melancolie, nemurirea sufletului si relaxare?:))La mine este...? (mai mult)
Pisicile e semafoare?
Am 6 ani si la anul incep scoala. Cum sa ma imbrac si sa ma tund? Sa se uite fetele la mine. Parfum am furat de la tata, pe el sscrilubrifiant. e ok?
Salut T/A! Ma simt foarte trist! Observ ca nimeni nu prea ma iubeste de pe aici! Asa ca am incercat sa imi dau ingnor si zice ca nu pot sa ma ignor! Nici macar butonul de ingnor nu mi- e prieten. Asa...? (mai mult)
DogMX o sa iti fur betoniera,o sa o vand, iar pe banii luati o sa iau provizii pentru Revolutia Zombi.
Cu sau fara ochelari?
E cineva pe aici? Mai traiti? Nu? Nu-i nimeni? Okay...:(
Yo bă! Ce faceți, bă câinilor?
Ce mai faceti? Eu fac bine, cineva on?
De ce nu exista niciun drum care sa ma duca acasa?
Ce s-a intamplat maine?
Sunt asa frumoos Incat m-am plictisittt Sa stau mereu in pliccc Langa gagiiicii Ce sa fac?
Neata' lume? Ce mai faceti?
Cum de exista 7 milioane de oameni pe fata planetei daca lumea asta are doar un singur Kim Jong-un?
S-a facut 1 anisor de când sunt pe TPU. Uhuuuuuu! Hai dati cadouri!
Cum arata, in mintea voastră userii de la T/A? Puneti o poza. Poate puneti pisici ca sa vedeti ce fac cu voi
Salut, frumoșilor Mă primiți și pe mine, aicișa?
1.Numeste 3 chestii pe care ai vrea sa le faci cu un baiat. 2.Numeste 3 chestii pe care ai vrea sa le faci cu o fata. 3.Numeste 3 chestii ce te enerveaza la o fata si la un baiat.
Toti ne ascundem sub un nume, dar eu mi- am dat seama fiecare cum e: Daisuki- O persoana desteapta care va ajunge departe in viata. Ana- O persoana buna la inima si sensibila, care va avea un viitor...? (mai mult)
La scoala de corectie mi-au zis ca nu trebuie' sa jefuiesc banca, ci sa ma angajez ca sa fac bani. Deci intrebarea mea e : Oare ma bate profu' daca ma angajez la unu ca sa jefuiasc banca pentru el?
! BREAKING NEWS! Sister Mary Eunice se simte foarte bolnava si slabita si e pe cale sa moara! Maine la prima ora va veni altcineva in locul ei dar inainte de asta niste intrebari(ca tot n- am mai pus): ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!