Ati observat ca ne-au cam parasit Croampa, Freaak, Sleepy, care mai era... :-? Imi amintesc eu. Traaadaaatooorilooor! In curand o sa disparem si noi?
Voi ce faceti cand n-aveti bani si nu va lasa mami sa jefuiti banca?
Doub+lada frigorifica plina cu ciocolata+LOVE.Am dreptate?
Ce ai face daca ai pierde trenul?
Daca pe 1 Mai este ziua muncii de ce nu se munceste?
Am fost noi facuti in intuneric?
Hai sa jucam un joc....cine mai poate dezbraca omul in afara de miini?
Ce jocuri de carti stiti? Sa fie cat mai multe. Doar spuneti numele si caut eu cum se joaca. Daca sunt jocuri inventate va rog sa imi spuneti cum se joaca.
Miner+ 2=68954685409 Afla Miner- ul. Hehehe, am descoperit o metoda sa ne punem tema, in loc de "a" punem un user T/A sau daca e cu ordinea efectuarii punem: (M+ D)=? D=4 M=- 55 ?=? Gata, asa...? (mai mult)
Cum pot sa fiu mereu portocala?
Ce rau este acum la scoala...Bine, de parca nu a fost..Azi am avut sport, il ador, am jucat HandBall. Dar nu eu. A fost atat de tare, dar nu voi face sport pentru 1 an! :( Am avut piciorul rupt, a acum...? (mai mult)
Am chef de râs. Este cineva care ştie un banc tare bun?
Spuneti-mi ceva: Frumos Trist Horror Fericit Traumatizant Enervant.
Help me loose my mind!
Vrei sa slabesti Rapid sau Steaua?
Cele 7 minuni din Caracal: 1.Niste constructori dupa ce au construit un bloc, au uitat macaraua inauntru. 2. Pompierii n- aveau apa si le- a ars sediul. 3.S- a furat usa de la sediul politiei. 4.Cimitirul...? (mai mult)
Ghicitoare. e cea mai frumoasa pe care am auzit o vreodata/ nimeni nu a dezlegat o Nu- i nici bărbat, nici femeie şi nici hermafrodit; Nu- i nici fată, nici băiat şi nici femeie bătrână; ...? (mai mult)
JONY a fost suspendat, oare sunt eu urmatorul?
Ghicitoare: ce cer nu are nori soare sau precipitatii? Funda la primul raspuns corect
Azi am dedus ceva. Da, e ceva! Deci, deschid subiectele: baieti, profesori. Sa începem cu baietii * da, si voi cu siguranta va regasiti in ceea ce spun aici*. Mereu când treci pe hol, sau pe alee,...? (mai mult)
Prin fata? Prin dos? Pe la spate? Pe verticala? Pe orizontala? In zig zag? Deasupra? Dedesubt? La mijloc? Legat? Nelegat? Dominat? Sclav? Ce tactica va place?
De ce oamenii se intorc constant la frigider in speranta ca ceva nou de mancare s-a materializat?
Ghicitoare Un Cow-Boy intra in oras pe vineri. sta trei zile si pleaca tot pe vineri. Cum a reusit?
Ce ziceti de cipsuri cu busuiog si agheazma?
Un orb e in desert ( nu intrebati cum a ajuns acolo ). El are 2 pastile rosii si 2 albastre. Dar pentru ca are sinuzita la plamani trebuie sa inghita doar 1 pastila albastra si 1 pastila rosie. Cum reuseste...? (mai mult)
Ma duc sa fac baie, sa ascult muzica si sa ma relaxez.Credeti ca ar fi bine sa ma spal la?
Freaak te-ai intors! Ce ti-a facut flocosenia de Daisuki?
O întrebare... Ce înseamnă "Guren"? E in japoneza corect?
Cum a fost prima zi de scoala dupa vacanta? La mine oribila. :((
Azi 21 aprilie e ziua mea. ceva urari? sper ca am ales bine categoria
Laaaaaaaaaaaaa muuuuuultiiiii aaaaaaannniiiiiiiiiii! AlysaEu! Ba azi bem collllllla. Eu as bea o bere cu lamaie dar nu da asa ceva. Nu vrea. Alexutu meu la multi ani. Daca nu o cunoasteti, a mai ...? (mai mult)
Daca ai fi o cutie de cereale, ce ai fi si de ce?
Deci vorbeam despre șorț ai mi-a venit in minte cuvântul "sort". Deci daca SuperMan era destept, de ce purta chiloti peste pantaloni? Credea ca nu se murdaresc sau...
Am o intrebare pentru userii: Bombonica si Daisuki(sper ca am scris bine, daca nu sorry) De ce nu ma placeti?
Am avut parte de unele întrebări ciudate la viata mea...printre care astea " Tu de ce nu vrei sa porti fusta?" O.o "Ai pus vreodată mana pe fundul unui băiat?" Adica, de ce as face asta? X_X. Ce...? (mai mult)
Sora-mea zice ca Nokia face cele mai bune telefoane =)) Nu-i asa ca-i amuzanta?
Ce mai faceti T/A? A inceput scoala si am obtinut 10 la romana si la geografie din prima zi!*bucurati-va*
Mancat=Fainnnn Scoala=Nefainnn Mancam ca sa traim, nu traim sa mancam. ====================== Atunci ================== Traim sa mergem la scoala, nu mergem la scoala sa traim?
Cu ce utilizator de la T/A ati face dragoste?
Imi puteti zice un slogan amuzant pentru un doctor nebun
Daca vreau sa fiu mason, ce sa fac? Ca aia nu vor sa ma primeasca:( Serios ajutati-ma, de mic copil am vrut sa fiu iluminati
Am si eu o ghicitoare si am nevoie de raspuns urgent! Ghicitoarea este,"daca nu e la bara, este integrala"!
Oracoooooooooooool! :D 1. Ce culoare au pantalonii (sau fusta) pe care ii porți acum? 2. Ce ai mâncat ultima data? 3. Daca ai fi un creion, ce culoare ai vrea sa ai? 4. Cum e vremea acum? 5....? (mai mult)
♥ Cand m- am îndragostit de tine am ales un drum pe care vreau sa- l strabat până la capăt, căci indiferent unde mă va duce știu că va fi o călătorie minunată. N- am nevoie de motive ca să...? (mai mult)
De vreo 2 zile pe prima pagina TPU prima intrebare e "Cum imi pot face inghetata acasa?" -_- si voua?
Cine vrea cioco-lunga?
Am o intrebare foarte serioasa pentru T/A! Ce s-a intamplat cu userii Furculingura sau Wetfire?
Hai ca mi- a venit o serie de întrebări. Deci. Oraaacoooluu. 1. Daca ai fi presedinte ce ai face? 2. Daca ai întâlni următorii useri intr- un carusel al mortii ce ai face? Userii: Sweety, Depress,...? (mai mult)
Spanac sau sfecla? De ce? Spanac normal. pentru ca verde. nu?
Ciocan sau drujba? Ciocanul e facut din piatra si lemn, il poti face acasa! Drujba e din metal. La drujba suferi 1 secunda, pe cand la ciocan poti si o ora sa suferi! Cine e cu ciocanul? Nu pe bune ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!