De ce la Vocea Romaniei nu se canta manele? De ce? Manelele nu e muzica? Apropo, salut! :)
Ce contine Nutella de ne provoaca dependenta? O.o
Maine e scoalaa! Sau visez? Iuhuu,visez! Nu, e maine scoala. :( Realitatea e cruda...
Ce desen va place cel mai mult? Nu ma mai uit la desene,dar,asa, din amuzament!
Karima e neserioasa, acum vrea 200 de dolari pe secunda. Oare merita banii?
Doub de fapt ii Elodia. Oare unde o fi Diaconescu acum?
Armando vrea sa stie daca exista vreun sampon pentru matreata, e foarte sensibil la par.
Viata mea s-a schimbat, Armando si cu mine vom trai fericiti pana la adanci batraneti. P.S: Va pupa Armando.
Hmm. Nu am mai vizitat Categoria asta de ceva timp. Mai sunt Verutza si Ashadow activi? P.S Ce...? (mai mult)
Bă, nu-mi vine să cred...Am luat de la cofetărie o prăjitură,și, ghici: am găsit înăuntru un gândac..Nu,nu vă mint. Și reacția pe care am avut-o vă omoară!
Pe Killy o cheama Diana! P.S.: I know everything! I'm the Devil!
Ce parere aveti de acest banc: Un Roman, un German si un Tigan se duceau intr- o pestera. Mai intai intra Romanul si auzi sunetele: - Te deszbrac, te mananc, si te arunc. Dupa intra Tiganul si ...? (mai mult)
Buna tpu.In primul rand scuzati categoria, nu merge sa pun alta categorie nu stiu ce are. Deci sa trecem la subiect, e vorba de Five night at Freddy's 3, am ajuns la ziua a 3- a si apare mereu o fata...? (mai mult)
Vreau niste raspunsuri comice.Va las pe voi sa continuati..Iti dau una...
Buna,ce mai faceti T/A?
Maine e scoala. Scuze, dar trebuia sa suferiti.
MAINE E SCOALA! Ne-am lins pe bot!(plangeti) Si ce mai ziceti?
Traim in viata ca orfanii, Ne mananc sobolanii Daca te mariti cu mine Iti faci rau cu mana ta
Pocaitiva! Nu mai fiti desfranati si faceti pacate trupesti! Alegeti calea dreapta! Dati la Buci!
Voi ce lucruri ciudate faceti? Uitati ce fac eu. Îmi place sa privesc oamenii când dorm. Si atunci când se trezesc, se uita la mine si nu stiu ce e cu ei. ⌒.⌒ Sau animalele, dar lor le suflu...? (mai mult)
Eu cred ca TPU s-a transformat in Facebook. :))) Voi ce ati alege: Facebook sau TPU? Eu cred ca TPU, dar e tare si Facebook-ul.
IUbeste careva scoala?
Plictiseala...,Ce faceti?
Scarbosi sunteti, mi-au si dat lacrimile:))
Http://www.clopotel.ro/funny/teste/Teste_psihologice/Esti_ciudata-315 Inca nu sunt! Inca
Ba ce smecher e... pune intrebarea si apoi o sterge, ce om:))
Sunt Beat.Ce Fac?
Anonima00000000, de când te știu pe site- ul ăsta, am vurt să știu și să- ți spun niște chestii. 1. Cum naiba ai dat de site- ul ăsta și de ce ai rămas aici? 2. Cine îți deschide calculatorul,...? (mai mult)
Cine joaca adevar sau provocare?
Vreau si eu sa stiu de ce vad pe facebook chestia asta care arata de parca ar baga LSD. http://imgur.com/CWAKnsD
Paste a inviat, ati avut un hristos fericit?
Nuuu crereed https://www.youtube.com/watch?v=VhLXUzA2n8Q vai ce tare.
Greyn vorbim aici pentru ca nu mai pot sa iti vad raspunsurile ce ai zis?
Care este cea mai mare gafa pe care ai facut-o?
Placeri carnale si senzuale.Hai ca ai vrea nu da inapoi si te rusina, spune da!
Ca tot e la moda..cica. Truth or dare?
Sweeterny,Promite-mi ca nu o sa pleci, de pe TPU.
Îmi dați va rog niște provocari amuzante
2 intrebari pe care eu nu le-am vazut: 1.Ce vrei sa te faci cand vei fi mare? Inafara de adult. 2.Te-ai gandit vreodata sa te apuci de o cariera in cantat, sau in actorie? 3.Care e talentutul tau?
Vrei o felie de pizza?
Http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2014/021/4/a/sebastian_michaelis__kuroshitsuji__render_png_by_yusunnie-d733zom.png 2 in 1 dragalasenie pentru Daisy. Hiiiihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sweety.....Eternity666 e un baiat bun, nu mai fi rea cu el, e foarte sensibil si iubaret, exact ce ai nevoie.
De ce la "adevar si provocare" doar cupluri aveti in cap si nunti si despartiri?
Buna retarzilor, vreau sa ma casatoresc cu Daisuki, voi lipsi 3 luni de pe TPU...e nunta si mna. Asta nu e o provocare, e dorinta mea.
E cineva care avea impresia ca n-are nevoie de ochelari? https://www.youtube.com/watch?v=tB5-JahAXfc
De ce Sweety nu mai intră? Îmi este dor de ea.
Deci, azi a fost o zi ciudata: 1. Aveam bluga si a suflat vantul si mi- a pus- o pe cap( nu era pe cap) si credeam ca e un criminal. 2.A venit o batrana din senin nici nu o stiam si a zis "Luate- ar...? (mai mult)
Buna,lume.Am nevoie la baie. Vreau cineva sa ma insoteasca,ca mi-e frica de wc? Pls help, dau funda celui mai naspa raspuns.
,,Suck esti irezistibil, mor dupa tine, te iubesc foarte mult :333333" Ia ghiciti cine mi-a dat aceasta provocare.
1)Cum credeti ca ma numesc in realitate? 2)Sunt baiat sau fata? 3)Care-i aroma mea preferata de inghetata? 4)Ce culoare au ochii mei? Cine raspunde corect primeste funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!