,,Suck esti irezistibil, mor dupa tine, te iubesc foarte mult :333333" Ia ghiciti cine mi-a dat aceasta provocare.
1)Cum credeti ca ma numesc in realitate? 2)Sunt baiat sau fata? 3)Care-i aroma mea preferata de inghetata? 4)Ce culoare au ochii mei? Cine raspunde corect primeste funda!
Kill nu pot sa iti vad raspunsurileee
Cate zile ati rezistat fara sa faceti babacioaca sau degetica?
sunt Zombisor si vreau sa va spun ca voi parasi TPU pentru 6 ani. Voi reveni atunci. Adio! P.S. La emoticon n- am putut da copy- paste. Şişi cred că asta e o provocare naşpa, şişi voi suferi...? (mai mult)
Buna prieteni virtuali, sper sa nu va suparati pe mine. Sa stiti ca v- am mintit in tot acest timp. Sa stiti ca nu am 15 ani, ci 10, in curand 11. :( Acum, vreau mancare! PS: Este o provocare pusa...? (mai mult)
Cine joaca Adevar sau Provocare? Ce alegeti?
Nu stiu ce sa mai fac... Adica am prea multe gagici pe capul meu? Nu le pot parasii normal... Vreau sa SUFERE. Cum le pot ranii dar sa nu ajung la inchisoare?
1.Ce rimeaza cu Daisuki? 2. jgosigjskgjsggjsa rimeaza cu Ana? sau kgfdjgkdjhge cu elefante?
Dacă ar pleca părinții voștri pentru 1 lună în altă țară, voi ce ați face? Suuuunnnnntttt pliiictiiiiisiiiiiiiitaaaa :((
(Toata melodia in stil de copil) Maine este scoala Hai s- o injuram Maine este scoala Hai sa ne distram. Cu colegii mai vorbim Ne mai ciondanim Cu fituitele ne mai distram (Incet, romantic) Dar...? (mai mult)
Atentie! S- a indus o eroare in laboratorul de chimie de la NASA si in loc de substanta care te face sa respiri in spatiu au facut substanta care te ransofrma intr- o creatura care bea sangele oamenilor!...? (mai mult)
Am baut capucino si am mancat muuulta cioco, prea multa cioco extrem de multa cioco, de ce tremur? Am energie, voi dormiti? Nu dormiti? De ce? Eu de ce nu pot sa dorm? de ce? Vorbesc mult? Nu vorbesc,...? (mai mult)
Daca va indragostiti de o persoana si acea persoana arata a 100% fata sau baiat, si ajungeti in pat si vedeti ca e transexual ce faceti?
1. ai injurat vreodata? 2 Ai batut pe cineva vreodata? 3 Ai cantat vreodata in fata lumii? 4 Ai barfit vreodata? Ba, nu stiu ce sa va, mai intreb.
E 00:00! E 18! Nu imi e somn. Zzzz
Adevar sau provocare?
Se stie cam la ce se gandeste un baiat cand vede o fata frumoasa.Dar cam la ce se gandeste o fata cand vede un baiat frumos? Tot la alea alea?:))
Hey, ceva jucatori de dota sau fifa 2007. Hai sa ne jucam.
Killy renunt la provocare. *Loveste cu sete moldovencele care ii faceau oral si se ridica moldovencele sar iar la banana lui, el se enerveaza "This is Sparta!* JONY nu te pot lasa la greu, urasc...? (mai mult)
Ba, Miner, raspunde aici. De ce nu pot sa-ti vad raspunsurile? Ma trimite la prima pagina.
JONY....sunt de partea moldovencelor, adevarul e ca si eu sunt moldovean.
"MinerX E super frumos Eu ma uit La al sau dos".
Mai joaca cineva adevar si provocare?
Cum ai reactiona daca ai vedea pe strada pe: Selena Gomez Sakira parca asa se scrie J.Bibero,,,aaa, Bieber Ruki :x :x :x Rihana Smiley Bartos.
Hai sa combinam niste nuuuuuumeeee... (^ω^) Combinati hai! AiranMeidan Swetty Doub Depress Ana Killy Zombisor Zombalau Ralu Kama Karima LoveSweet Stefy Haruka Daisuki Croampa Mineruș ...? (mai mult)
Ce va pace mai mult: fetele frumoase si "proaste" sau fetele inteligente si urate? *intrebare pusa de plictiseala*
Voi dupa ce recunoasteti romanii? Eu mai ales ii recunosc dupa limba care vorbesc si purtatul slapilor cu sosete :)))
Nici nu aveti idee fetelor cat de tare îi doare pe baieti cand îi lasati cu "blue balls".De ce ne chinuiti asa? :(
Băi, a fost cea mai mare farsă pe care am făcut- o până acum :))) Nu vă vine să credeți. :)) Eu v- am zis că sunt eu în niște poze puse de profil, și nu sunt eu :)) Bine, chiar dacă a trecut...? (mai mult)
Mergem in vietile noastre zi de zi fara sa stim nimic despre lume.Ne gandim putin la procesul care genereaza lumina soarelui si face viata posibila, la gravitatia care ne tine lipiti de pamant sa nu plutim...? (mai mult)
Ponta sau Iohanis?
Neata lume! Hai trezirea dormiti? Treeeziiirea
Dedic aceasta melodie fetelor https://www.youtube.com/watch?v=gNDYBPCJPqU Oh yeah baby...Perversa melodie nu?
Mai e cineva on? :)
M-am plictisittt :33 Voi ce faceti?
Intrebarriiiiiiii: :333 Te- ai sarutat vreodata cu cineva? Iti place de careva? De cine? :)) Iti place ananasul? Daca ar fi sa mergi intr- o excursie gratuita in Irak, ai merge? Cam ciudata intrebarea,...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti, (aveti par pe fata? Adica mustata sau barba) Intrebare pentru fete (aveti mustata?) - "- - baieti( aveti par pe spate yâh...) Fete, aveti par pe picioare? Hai gata cu...? (mai mult)
Intrebare adresata unui copil de 4 ani: -Ce are pisica? -Vitamine. Concluzie:De 1 mai mancam pisica la gratar.
- Stiti ce sunt chilotii? - Aia care chiloteaza avioanele...
Mai e putin si pufosenia mea naste pisici flocosi si dragalasi! Abia astept sa flocosesc niste ghemotoace de blanita. Ah, daca n-as fi alergica la ei... pisiiiiciiii!(^ω^) :x
1. De unde esti? 2. Cum te numesti? 3. Daca ai sta cu mine pe o insula insorita, ce ai face? 4. Ma iubesti? Cat de mult? Odododo... 5. Cand ai plans ultima oara, si de ce?
Intrebati-ma orice vreti voi. O.o
Va parasesc, cum sterg contul?
AiranMeidan esti sufletu si viata mea, sa moara puradeii de nu te iubesc.
Cine imi da un leu? S-a rupt prezervativu si merg la vulcanizare.
Ce faci? Da,chiar tu cel care citesti acuma, ce faci?
Ce iti place la mine si ce nu-ti place la mine? Heii, vedeti ca eu ma supar! :))) Sau nu.
Cui i- a fost dor de mine, macar si- a dat seama cineva ca lipsesc? :| N- am avut timp sa intru pentru ca m- am apucat de Cod Geass si de Noragami, in acelasi timp! :D Din cauza animelor a trebuit...? (mai mult)
Daisuki nu vreau sa fac pleonasm dar te iubesc. Esti atat de amuzanta si foarte inteligenta, sunt fanul tau.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
Johny12498 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?