Accept provocari, de orice fel.
cum e corect 5+8 este 12, sunt 12 sau egal 12
Voi observati ca de obicei membrii T/A sunt pe top-ul saptamanii? Si e o premiera: Daisuki a luat top 3 la luna.
Cine a inventat alinturile la nume? Eu daca vreau sa zic Girly nu am voie? Trebuie neaparat Sweety? Pe bune, cine? A fost o intrebare: "Cum vreti sa va zicem?" sau?
Faceti cupluriile pentru toti: MinerX Daisuki Freeak Sweety Sleepy DogMX AironMeidan Stefy Bestia Ashedow sau cum era Doub Wetfire Kama Killy Si atat. Doar baiat- >fata, daca sunt mai...? (mai mult)
Care user il iubiti cel mai mult si pe care nu? Cine zice ca "MinerX e preferatul meu", nu primeste funda, dar primeste un motan admirator.( adica va va placea pisica mea)
Am vazut Iluminatii! Care vine sa majute sa-l alung?
La multi ani pe TPU, Daisuki! Am exagerat cu!
Cine doarme? Este cineva treaz? Sunt singura? Alooo oo oo oo *ecou ecou ou ou uuu*
Te-am vazut zambind, Aveai verdeata printre dinti.
Cum ati alinta userii de la trivia?(^ω^)(^ω^)(^ω^)(^ω^)(^ω^)(^ω^)(^ω^)
Numai baietii vor intelege. http://imgur.com/wYN7mxe
Daca ati avea un organ/parte a corpului in plus care ar fi aceea? Suck deja cred ca stiu ce ar avea in plus XD
Sunt singurul care cauta 50% din raspunsuri doar ca sa le raportez? :3
anonima00000000000000000000000000000000000000, de ce m-ai ignorat?:(( http://i.imgur.com/g3HxQom.png
Cine vrea 2 palme? :))) E deja înscris SuckKiller
La multi ani Daisuki!
Mai e putin si fac 1 an pe TPU, hai cu cadourile!
Cine-i Dorel? Funda pentru raspuns
Atentzion! Atentzion! O fiinta draguta a intrat! Cu ce arme luptati?
Heeiii,heii,vietati dragute :) Ce faceti? :)))
"Ce maret se crede"( scris de Daisuki in anul 2015, 15-4, naiba mai stie ora) Sunt laudaros? Adica daca poporul meu ma lauda nu e vina mea...
Ce vremuri...tin minte ce frumos era de Craciun cand nimeni nu era mai bun, ce frumos, eram in razboi total cu Rudolf, si fata aceea Love Rudolf, daa..sau cand ma certam, cu ametitul de Asheadaw si...? (mai mult)
Care a fost primul vostru raspuns T/A? Al meu "Interesanta intrebare... Pai, o sa iti raspund imediat. Stai putin sa omor pe unu si sa ii pun genunchii la spate si sa il asez pe un scaun, va dura ceva,...? (mai mult)
Deci, am scris cifre la nimereala la sfârșitul link- ului de la Sketch Toy si uitați ce am găsit: http://sketchtoy.com/64138452 Scrieți și voi cifre la nimereala, sa vedem ce...? (mai mult)
Voi unde sunteti in acest moment?
otaku peste tot https://www.youtube.com/watch?v=0CirgVj8Baw im laughing so hard rn
Vizitati site.ul asta si va rog sa va inregistrati, postati povesti de groaza! http://trandafirul-pierdut.forumgratuit.ro.
Rap- ul e un subiect greu de abordat Pentru necunoscatori e cam ciudat Eu zic sa lasi pixu cu foaia deoparte Si sa te apuci de freestyle frate Rapul meu e simplu Mai mic de cat un timbru Ascuns...? (mai mult)
Unicornia a fost furata de ILUMINATI.......lacrimaaa:1
Sunteti obsedati sexual si perversi cu totii, macar recunoasteti. Aveti fantezii si cu utilizatorii de la TPU cred.Hai cine recunoaste primul?
Care a fost cel mai ciudat moment din viata voastra? La mine e: Ma plimbam la 8 seara in oras si vedeam o femeie ma jur ca era imbracata toata in alb, par alb, si par sus parca era electrocutata de...? (mai mult)
Hey, Hai cine vobeste cu mine?; 3
Suzana mi-a furat banana.eu te zic lui mama?
Bă,gata! Faza cu "Da.mi o gura" deja e enervanta! De ce mai ziceti asta daca stiti deja ca raspunsul e NU!? P.S. Suck, asta era in mare parte pentru tine:)
Cine vrea un majordom? Sunt un majordom al naibii de bun.
E grele limbile moldovenieste
Fiti atenti aici copchii - eu zic un vers si voi continuati cu diferite versuri care va ies din minte... So incep eu ca nah. - Marijuana, she have a moist vagina Good luck mates! :* *chuu* daca ...? (mai mult)
Am citit o întrebare în legatura cu fumatul și mi- am amintit ceva: Aveam 7- 8 ani și de- abia ma mutasem în oraș. Ma duceam la bunicu, il salutam, îl întrebam ce face și înainte să reușească...? (mai mult)
Ai avea incredere in: Mine daca ti- as spune leaga- te la ochi si vino cu mine in camera cu masa de tortura? Sweety daca ti- ar spune ca maine vine apocalipsa? In Doub daca ti- ar spune ca daca te ...? (mai mult)
Unde sunt toti utilizatorii de la T/A de anul trecut? AShadow, exceel, wetfire si multi altii... unde au disparut?
O intamplare din generala de neuitat?
Da-mi o gura! JONY abtine-te!
Care sunt cei mai nesuferiti useri de la T/A?
Numiti top 3 cele mai stupide intrebari pe care stiti ca ati fost intrebat/a personal.La mine a fost asa: 1.Te- ai cac*t vreodata? 2.Este adevarat ca negrii au sperma neagra? 3.Borsul face bine la plamani? ...? (mai mult)
De ce nu rade vaca?
Deci de acum la fiecare intrebare aveti voie sa raspundeti de maxim doua ori, clar? Nesimtitilor!
Hi! Repostez intrebarea pentru ca s- a facut o confuzie. :) Daca Michael Jackson si cu Marilyn Manson s- ar fi luat la bataie(fizica), cine credeti ca ar fi castigat? Voi cu cine ati fi tinut? Credeti...? (mai mult)
Anonima m-a parasit:(( Ma simt folosit:(( E numai vina voastra:((
Pentru un milion de euro, care ar fi cel mai scarbos lucru pee care l.ati manca?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!