Hai sa facem alegeri, sa votam. Sa gasim un rege si o regina si un print si o printesa la aceasta categorie.
Oracolul de azi: Filmul preferat este... Daca ai fi un animal ai fi... Dar eu? Cati catei ai imbratisat? Care este culoarea ochilor preferata? (fete) v- ati machiat vreodată? (baieti) v- ati încordat...? (mai mult)
Un orb e pe o insula pustie. La el are 4 pastile. 2 albe, 2 albastre. Pentru a scapa de pe insula trebuie sa ia o pastila alba si una albastra. Daca ia doua pastile de aceeasi culoare moare. Gaseste o...? (mai mult)
Care este cea mai frumoasa amintire pe care o aveti din copilarie?:) De ce?:):):):)
Dati-mi si mie un magazin bun si ieftin de unde as putea cumpara quarci ozonati si materie cenusie. Si legaturi atomice de tip covalent bipolar.
Hey sti filmu ala cu "mi-am uitat cutitu-n tine?" Cica urmeaza partea a doua "Intoarcerea dupa cutit"
Daca ati putea crea o lume a voastra, cum ar fi?
Tu cum iti faci timp? Eu tai cu ciocanul timpul in care trebuie sa ma misc sa fac loc de altul. Funda raspunsului 1!
*provocare de la Killy* Acuma sa va uimesc cu talentu meu plin de valoare Pe care dusmanii ciuda are:)))))) "Cei trei bufoni" Intr.o zi s.au intalnit Si s.au apucat de glumit CICĂ Glume fac da...? (mai mult)
Buna :) ..As vrea sa fac un joc in care sa raspund la niste intrebari cu nume de la melodii, adica sa dau muzica sa cante amestecata si ce melodie este la acea intrebare ala e raspunsul..De expemplu,...? (mai mult)
Adevar si provocare#nu stiu ce numar e:| Sa va vad:)
Iubesc Unicornii Cine merge cu mine in tara Unicorniaaaaa:3
Poate va credeti smecheri acuma dar peste cativa ani cand o sa va lasati de TPU si o sa intrati din intamplare si veti vedea ca T/A- ul are noi vedete si ca pe voi v- au uitat complet o sa suferiti cum...? (mai mult)
Dk fetele este negative?
Trebuie sa recunosc ceva. M- am...m- am îndrăgostit de..de, uhm, m- am îndrăgostit de.ce greu e ..de. Intrerupem acest serial pentru a va arata povestea lui Curaj, catelul cel fricos. Abandonat...? (mai mult)
Gluma seaca : Ce trebuie sa-i faci unui hipopotam care are diaree? Your answer:...
Ati incercat vreodata sa ridicati tava metalica de pe un cantar de fructe de la Billa? Ati observat ca va arata un numar negativ?
Ahhh ține cineva minte când credeam că bless e fată? amintiri C: http://i.imgur.com/6riV5oJ.png
Credeti ca o sa vina iepurasul de Paste? Yow vreau sa vina! ヽ(*≧ω≦)ノヽ(*≧ω≦)ノ
Vreau și io să intru în familia asta. Voi vă cunoșteați în realitate sau v+ați împrietenit aci,? :D
Va mai aduceti aminte momentul cand ati intrat in familia T/A? Cum a fost?:)
Am un pandicorn cu fata de pisic, cand il mulgi scoate ciocolata, chiar foarte multa, si vreau sa.l vand... Doritori? Ala eu, ala eu Atentionare! Poate sa scoata prea multa ciocolata, deci daca o iubiti...? (mai mult)
DevilLand-ul este cam mic, asa ca regele, Devilius a hotărât sa cucereasca Romania, Coreea si Wonderland. Ce ne facem?
A observat cineva ca Wetfire nu mai e suspendat?
Salut ma ajutati va rog cu un text de genu De pasti : Imi mananca tot din firgider x Mor impreuna cu x Suna la ambulanta x Ceva de genul asta de mesaje dau funda urgennnnnnt
Mai e cineva treaz? Nu? Doar eu? :|
Ce inaltime si cate kg aveti? Eu 1, 95 inaltime si 17 kg voi?
Http://tinypic.com/r/2mn5amu/8 Ia uite la Kama ce îndrăgostită e. Ba nebunilor la ca va ganditi voi. :))
Daca politistii aresteaza un mim, ii vor spune ca are dreptul sa nu zica nimic? :?
Bateee cineva cu ciocanul in peretele meu! Apocalipsa, ajutor, mor, lesin, stau la bloc ce sa fac? Dau fundoi
Am o intrebare inteligenta Oricum veti raspunde precum cartoafele De ce in Italia e 21:32? Si in Romania e cu o ora in fata? De ce? Vreau sa fie 22:32 nu 21, de ceeee, ma sinucid de ce :((( dau...? (mai mult)
Care e iarba voastră preferata?
De ce mi se pare ca toti de la categoria asta sunt depresivi? Idk, e trist intr- un fel, gen ei se gandesc la modalitati de sinucidere, dar pun aici intrebari amuzante de parca nici nu s- ar gandi ...? (mai mult)
Va place romaleza?
Cand faci fotografii cu Mickey la Disneyland, omul din interiorul lui Mickey zambeste? :((
Hai sa inventam o melodie Ori o poezie De exemplu Capul meu e de hartie Am mancat melci Si imi place si asa Albina mea canta pe lalea Stand noapte de noapte pe casa CE RAH*T AM SCRIS? SUNT VARZA ...? (mai mult)
Cine vrea sa fie tatal lui Killy?;)) Mentionez ca trebuie sa fie cat de cat mai intreg la cap, ca sa se poata descurca cu doua. Asteptam propuneri:)
Vream sa pun o intrebare dar am uitat-o :| cum sa imi amintesc ce intrebarea voiam sa pun? dau funda
Depress,nu pot sa traiesc fara tine, te iubesc mai mult decat pe betoniera mea. :X *Provocare de la Daisuki*
Ce faceti? In seara asta s-au intamplat multe chestii, cum ar fi am intrebat-o pe killy daca vrea sa fie iubita mea, hai sa o uitam, incepand de acum! Nimic din seara asta nu s-a intamplat.
Asa, deci, sa incepem cu inceputul si sa terminam cu sfarsitul, Kamy, imi dai ciocolata aia azi?!?!?!? *copil cuminte* Mi-e foame! :) :3
Http://sketchtoy.com/64900674 ,,M-am facut de ras pe sketchtoy" :)))
Acum sunt si mai suparat...mi- am amintit ca Zombisor e de fapt BadGirl. Jony e un tradator, mereu a fost. Killy m- a enervat, mi- a spus adevarul cand de fapt ea spunea ca minte. Kama e perversa,...? (mai mult)
Kily Esti un eu mai mini Esti perfecta Ca si mine Cand e de sfecla Mananca pruni! Ai zis cantec, nu ai zis cat de bun. O sa fac maine unul mai bun, dar azi chiar n- am chef, la ala lucrez 10...? (mai mult)
MinerX, stii, eu vreau sa-mi cer scuze, si ne impacam? P.S. Esti mega super duper frumos si super
Ana a plecat in sfarsit in Japonia! Ce, credeati ca o sa fiu geloasa, VOIAM sa plece! Mereu am fost geloasa pe ea"dar fara sa zici Provocare de la MinerX sau MinerXCiocolatica. Ba, Minere? Mai ai si...? (mai mult)
Jucam Adevar and Provocare? Voi ma intrebati adevar sau provocare, eu raspund cu Adevar sau Provocar si dupa imi dati Provocar/Intrebarea si dupa fac si eu la fel, dupa voi, eu, voi, eu, voi, pana...? (mai mult)
Esti cartof sau cartoafa?
Care este fobia ta. Pe a mea nu o spun ca e prea jenanta.
Daca nu ai valoare te calca lumea in picioare? :(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...