Acceptaţi o provocare de la... http://i.imgur.com/840YQot.jpg E făcut prost, special ca să vă doară ochii. Mwhahah.
1. Ciocolată sau mâncare? 2. Dacă ai merge pe o insulă plină cu monștrii ce ai lua cu tine? 3. Îți place școala? 4. Dacă ai merge cu mine în vulcan ce- ai face? :)) 5. Femeie sau bărbat?...? (mai mult)
Alba ca Zapada Poveste completa (parodie) De DogMX A fost odata ca niciodata o regina frumoasa si desteapta pe nume Killy, care statea la fereastra si isi taia venele, iar cateva picaturi de ...? (mai mult)
Sunt foarte in urma si caut iubita, putine patratele, par negru, inalt, tata medic primar, bani cu galeata, vila langa piscina. Mama, inventez razboiurile cuplurilor T/A! Deci, imi trebuie un cuplu....? (mai mult)
Intrebarea asta este atat de serioasa incat trebuia sa o pun la "Informatii utilitare"... Deci, sincer, eu am fost cel care a initiat cuplurile T/A?
Pentru user-ul KillMePlease(fosta mea sotie), ai un kil de plase?
Uite cum se citesc numele noastre de flocosenii ce suntem (^ω^) SuitGărl Doub Depres Karima LăvSuit AirănMeidăn Kama KilMiPliz DogMâX MinerIcs Croampa LăvSlip Fric. Si eu si eu...tocmai...? (mai mult)
Baaa, vreau mamaliga cu ketchup si paine! Care-mi da?
Care-i treaba cu negrul acela ( youtube) care zice " Mama i love you / P.O.P "? :))
Heeey TPU, am nevoie de glume cu mineri, ma puteti ajuta va rog? Dau Fundita pusii:*:*
Kama ce poza ti-ai pus nebuno. Mă da toti sunteti indragostiti? De unde atata iubire? De unde?
Freaak esti cel mai prost ai ranit inima unei fete cum poti face una ca asta?
Compuneti o poezie care sa includa userii T\A
Oarba da pe ea! Unde-i my sister Mary?
am o problema, unicubeul meu de rasa leu de ardeal e in calduri.Tot timpul se zbate si arunca ketchup prin toata casa, problema e ca maine vine sa stea la noi Chuck Norris cu puiul lui de lebada,...? (mai mult)
Ce pot să fac ca să fiu suspendat?
Is impasiballlll Tu laiv in this woarld And I am the man In a turt Va place? O sa fac si cantece in engleza. Pe bune acum, ce faceti? Funda raspunsului numarul 2.
Sunt trista :( Aici un Daisuki trist...(●´ω`●)
Freeak si Daisuki sunt frati? Iubiti? Sau doar joaca rolul asta?
Kamy cu intrebarea ei, eu cu a mea! Am tot zis ca nu pun intrebari pe contul asta, dar cineva m- a motivat sa pun. :x Cred ca cu totii stiti despre cine e vorba. Intr- adevar, o plac pe Kamy si sper...? (mai mult)
Spre bucuria lui Killy si a multora, recunosc ca... Il plac mult pe Kail si el ma place, speram ca relatia noastra va merge foarte bine:) si chiar va merge
De ce Kama nu vrea sa recunoasca ca-l place pe.......KRIS? Si de ce KRIS nu vrea sa recunoasca ca o place pe Kama?:((
Voi ce ati facut azi? Eu cel putin am facut say "anithing" challange, cu un coleg, la scoala. Sora! Am murit efectic de ras! P.S. Primul raspuns are funda.
Oracolul ziiiiileeeeiiii: 1. Daca cineva iti spune: " ce par frumos ai, si dupa, păcat ca- i pe capul tau, ce i- ai spune? 2. Care e mai puternic, bărbatul dau femeia? 3. Cate laturi are un hexagon...? (mai mult)
Http://imgur.com/q7l6nRT Mesaj de rămas bun?
Wow... astazi am luat minunatul calificat de FB, si sunt fooarte multumit de el, mai exact la educatie pentru sanatate. Wow, ce calificativ fainnnn. La voi cum e?
Azi a fost prima zi din săptămâna altfel! Ce ati făcut azi? (cei care ați fost) Noi am jucat go după am jucat carti, remi si alte jocuri dintr-astea.
Sa vedeti ce am facut aaaaazi. In autobuz, o fata m- a întrebat de contul ei de pe TPU. Si i- am zis ca nu mai stiu care e parola. Si m- a întrebat ce useri mai sunt pe la trivia. Si nu stiu cum, ...? (mai mult)
"- Medicul mi-a recomandat insistent sa incetez chefurile. - Care medic? - Cel care locuieste deasupra noastra! v-ati prins"
draga lume! Astazi am revenit laaaa Iubiirii Secretee (pentru Kama siii...:> ) Ati observat schimbarea de pe profilul meu?:))) :>
Hei...sunt intr-o camera si nu pot iesi :)) Ce pot face sa nu ma plictisesc :">?
Http://i.imgur.com/rWWN7CR.jpg Misto,nu?
Răspund la întrebări în schimbul unui pachet de biscuiţi. Se bagă cineva? Chiar trebuie să fac asta, am rămas fără. (;¬_¬)
Chiar nu a observat nimeni?:( http://www.tpu.ro/utilizator/vtxi
Kail vrei sa te mariti cu mine?
Adevar si provocare #1 Pentru ca la celalalt imi apar greu raspunsurile :)) Deci, haida, provocati-ma...:))
Ce imi trebuie ca sa devin manelist?
ok deci era mai demult un tip pe aici care posta intrebari (de fapt erau mai mult povesti) despre sora lui de 14 ani care era username-ul lui?!?!?! ce vremuri...
Daca urmatorii useri : (alesi random) DogMX, Daisuki, KillMePlease si Freaak ar fi intr- o situatie critica si ai destul timp sa salvezi unul dintre ei, ... (suspans)... (mai mult suspans) suspans ...? (mai mult)
Acuma vreo jumătate de oră am găsit un articol interesant. (dar nu ştiu cât de adevărat) "Cea mai ucigatoare toxina din lume: 14 grame pot ucide toata omenirea" Mai exact "Pentru a ucide un adult,...? (mai mult)
Exista vreun user cu care nu te-ai inteles niciodată? Un user cu care doar te contraziceai. La mine sunt 2. Da mă hai ca stiti care sunteti. (Tudi si Strumful)
"And though you're dead and gone, believe me, Your memory will carry on" Mă duc să mă omor.
Https://www.imageupload.co.uk/image/Zcnd uite asa arata Angela a mea. I-am pus numele Daisuki
Buna seara T/A! Adevarul este ca sunt foarte emotionat/a.(plange fals) Mai stiti cand intebam de ce nu sunt popular/a? Mai stiti? Parca azi intrebam asta. Dar iata ca sunt cea mai celebru/a de pe site...? (mai mult)
Vreau un căţeluş de companie... Se oferă careva?
Ce ai face daca te-ai bloca într-o cameră cu mine? Dar cu Daisuki? Dar cu Doub/ Depress/ Kama/ Killy?
Cred ca e cea mai tampita intrebare ever pe care o poate pune cineva. =)) Cum se pronunta corect UTOK? "Iutoc" sau ütoc"?:))) Funda.
Pentru SisterMartEuciev2o (app ai un nume cam complicat): Ce inseamna "cand o sa te mariti cu mine o sa renunti nu?"- e cumva o cerere in casatorie?=));))
Ia sa vad stiti raspunsul la ghicitoarea asta ca eu habar nu am Iată cum sună: "Aelia Laelia Crispis Nu- i nici bărbat, nici femeie şi nici hermafrodit; Nu- i nici fată,...? (mai mult)
De ce se dtinge lumina intre orele 20:00 si 21:30.E ghicitoare
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?