Https://www.youtube.com/watch?v=gLmcGkvJ-e0 3 ore şi 13 minute, cine mă ajută să-l termin?
Deci sa vedeti cel mai stupid mod de a te supara pe cineva. Mă duc eu la "prietena" mea.( numai prietena nu- mi e. O profitoare) si ii zic sa- mi dea o melodie. Îmi da telefonul, descarc melodia de...? (mai mult)
La ce te gandesti cand mergi linistit/a pe strada si apare o masina,, bengoasa" din care rasuna manelele la maxim?
Voi ce ati visat noaptea trecuta?
Daca eu, Sweety, Douby, Depress si Airan am fi marionete, ce ati face cu noi. Sau, hai, alege doar un user. Ce ai face cu marioneta ta, Doub, de exemplu?
Ce faaaaceţi? :> Au murit toţi?
Hello! Vezi Daisuki, n.am inselat pe nimeni cu nimic! I'm still here:) nu va scapati asa usor de. mine:)):)) P.S. mieezule, tu ai zis ca.mi trimiti aia dar nu stii unde:)) si nici eu nu stiu unde...? (mai mult)
Cu ce se poate manca painea?
Cine sunt userii vechi T/A? :-? Si de ce sunt vechi, au murit? :)) Apropo, eu n-o sa fiu niciodata user vechi, nici mort! :D
Ai: mers vreodată intr- un club? Sau discoteca? Mâncat vreodată ceva ce te- au obligat parintii sa mananci? Iubit vreun animal atât de mult încât sa- i oferi cea mai multa atentie? Dar om? Cântat...? (mai mult)
Ba...stau si ma gandesc cateodata... oare cand o sa avem familii, si nu o sa mai avem timp de T/A, pentru ca o sa fim oameni mari..cum va fi? Adica, cu timpul o sa devenim si noi useri vechi, si cei...? (mai mult)
Va provoc daca aveti o poza cu un animal de companie, daca puteti face, sa o puneti, daca nu sa luati o poza de pe net cum arata ea: A mea e asa( Pisica): http://www.catswallpapers.net/wallpapers/bonny-...? (mai mult)
Barbatii care mananca picat sunt mai virili?
Ce credeti despre KamaSutra?
Buna cum se traduce corect numele Ion in rusa eu i-am zis unei fete ca se traduce Ivana dar ea mia zic ca nu-i corect si se traduce Ion pentru ca Ivana e nume de fata deci ea are dreptate?
Chiar m- a pus pe gânduri tipu' ăla Exchelie și mă simt prost că v- am mințit tot timpul ăsta. Pe el, n- am reușit să- l duc de nas, că îl are prea mic, dar se compensează cu ochii...? (mai mult)
Baaaaai, sa vedeți cat am râs azi! Deci azi nu a venit profa de fizica (cică e in spital) iar in locul ei a venit un alt profesor mai bătrân, cu parul alb, care se zvonește ca arunca cu creta...? (mai mult)
Steaua VS Dinamo. Eu votez cu Steaua, Daisuki cu Dinamo, e 1- 1. Cu cine votati? Cantec steaua: Lasa- ma cu Mutu Te rog sa nu- mi amintestii Ati facut mult rau Ca la- ti luat de la Pitesti Cel...? (mai mult)
Intrebari pentru voi: Te- ai descrie ca fiind o good girl sau bad girl, un bad boy sau un good boy Ai saruta un pisic daca ar avea cioco pe botic Ai saruta un user daca ar avea cioco pe botic? Ooo ...? (mai mult)
De ce, magazinele deschise non-stop au incuietori?
Ce numara oile cand nu au somn?
SisrerMaryEuncice si SisterMaryEunicev2o e aceeaşi persoana?
lol, kamasutra e freaak? abia acum mi-am dat seama
Ok, trebuie sa hotaram ceva. Intrebari punem, dar cum e cu funda? Nu dam nici odata funda?
A venit vacanta! P.S. Hai cu amuzamentul( zise el dar de fapt intrebarea lui e cea mai proasta intrebare din lume si ceilalti zambesc fiindca sunt platiti) Deci: Ciudanoza- Vorbesti cu pisica Numedoza-...? (mai mult)
De ce se face lumina cand aprind becul? (⊙o⊙)?
Cum e sa fii tu? :|
Descrieti: Prima jucărie Primul desen Primul anime Primul sărut (nu am avut încă unul) Prima dragoste Prima ciocolata Primul user la care te gandesti Prima bicicleta sau tricicleta Prima...? (mai mult)
Am cercetat destul de mult, si T/A nu va fi ce a fost candva, dar, uitati cum se poate imbunatatii: Sunt 2 grupe de T/A- eri Cei care nu sunt deloc populari, n- au poza dar pun intrebare foarte amuzante. ...? (mai mult)
Uitati-va ce fain e posteru': http://41.media.tumblr.com/602d4f9d36bb14e0b032850174e7ba49/tumblr_nieunflOgh1snpgveo1_500.jpg Care va place mai mult? :-?
Salutare tuturor!:) Am avut cel mai tare vis...se facea ca noi, toti userii de la T\A ne.am intalnit undeva ca sa ne cunoastem. Si era super fain, radeam, glumeam. Doub manca ciocolata(ce surprinzator:))...? (mai mult)
Cine mi-a calarit iapa?
Stiu ca a trecut 1 aprilie, dar vreau si eu niste farse pentru colegii mei.Sunt clasa a 8-a si vreau sa ma tina minte.Idei?
Killy...ce faci? Sunt aici sa ma pacalesti, nu vreau sa raman nepacalit...:)
Deci am mers azi la vecina- me' si i-am facut faza aia cu:" there something on your face, it's was pain"! :)) Reactia ei: " esti cretin!" :| Voi ce ai facut de maretul 1 AP-rilie? :-?
Mieeezulete! N.ai spus cum ramane cu schimbul... Accepti sau nu?:o3
Păcăleală de 1 aprilie! Bine, bine, câțiva v-ați prins, dar recunoașteți ca a fost o farsa buna :> Sper ca nu v-ati speriat si nu ați plans! Și daca da, sorry.
Hai sa ne cunoastem mai bine, intr- un mod amuzant( faceti propozitii cu ce va iese): Daca v- ati nascut in: Egipt- Perna Romania- Mancarica Japonia- Da Altele- Gigel Daca aveti par: Negru-...? (mai mult)
Salutare, dragi creaturi! :D Ok, acum sper că puteți sa fiți serioși, măcar la întrebarea asta. Eu nu mai intru la T/A. Poate nu mai intru deloc pe TPU, de mâine. E din cauza lui MinerX ...? (mai mult)
Ce ai face daca ne- ai vedea pe mine si pe Airan lesinate intr- un parc? Ne- i ajuta? Ia...cat tineti la noi... Si daca ai pune catuse unui user si l- ai lega de ceva din camera ta, cine ar fi userul...? (mai mult)
Rapp battle intre mine si Suck. Incep eu. Te- am vazut ieri seara Intr- un trabant suspect Pe capota lui scria "I suck di*k for un leu" Aveai fata unui zombi din The Walking Dead Cearcanele...? (mai mult)
De ce creste pateul? :)) Funda. :o3
Azi la school am mers într- o clasă (nu spun) :)) și m- a întrebat o fată dacă vreau un biscuite (nu orice fel de biscuite), și nu am vrut, bineîntelesss...A venit un băiat (cel mai tare din clasă,...? (mai mult)
De oamenii e oameni?
Uite cum este o dimineata la mine. Mă trezesc la 6 când nu sunt in weekend, ca atunci mă trezesc la 10, Mă îmbrac, mă...stiti voi, chestii, nu mananc, si când trebuie sa plec, mă duc la...? (mai mult)
Hmm,cam pustiu pe aici la T\A...:( Unde sunteti oameni buni?!
Vreau sa fac o farsa pt. parinti... Vreo idee? Dau funda
Am o intrebare care e si ghicitoare si de amuzament: Ghicitoare: Care e singura diferenta dintre mine si tine? Si amuzament: Care e singura diferenta dintre mine si tine? Daca raspundeti corect la...? (mai mult)
Imi ziceti si mie farse bune pt 1 aprilie?
Tu ce simti cand te uiti la filme xxx?:))) la fete ma refer?!?!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?