Mi-a cazut relantiul in baie, cum sa il scot? https://bit.ly/2MfqlJq
Faze tari telejurnale si emisiuni.Va mai amintiti? https://www.facebook.com/ProstieLaSuperlativ/videos/629203683841989/UzpfSTI3NTM2OTEwOTIyNTQ1MDpWSzo2MjkyMDM2ODM4NDE5ODk/
Ce este prostia? Unii au aceasta parere https://www.youtube.com/watch?v=nMlp5ZZBB8s
Deschide cartea cea mai apropiata de tine la pagina 24 sus.Ce scrie? Reprezinta descrierea vietii tale sexuale de acum.
Cine vrea sa fie mireasa mea?
Indragostit de cateaua vecinei https://www.youtube.com/watch?v=PoXWLJgTfto Da voi de unde știți ca la catea nu îi place? Nu vă mai băgați în relația lor...:joy::joy::joy:
Buna, TPU! Voi ce v-ați dori să primiți de Crăciun și ce credeți că o să primiți?
If there would be a book with all that’s ever been or ever will be written, chances are we’d certainly find there the phrase "there are no outages and xxxx just won a coffee voucher". Aveti idee...? (mai mult)
Atentie! Liniste, se striga catalogul! (stiu ca e deja liniste pe aici, dar asa e procedura): AikkoxD AirănMeidăn Ashadow Bless Croampa Daisuki Epurel Exceel Freeak KillMePlease LoveSleep ...? (mai mult)
E adevarat ca pe plaja nudista trebuie sa fii mereu cu prezervativul pus? Sau doar daca ploua?
recent am dat cu ochiul peste o ghicitoare și nu pot găsi răspunsul, așa că vreau ajutor. Ghicitoarea este: What do you get when you cross a bird with a turtle?
De unde vine meme-ul DDD & NNN?
La ce frizerie se tunde Dl. Iohannis?
Buna! Stie cineva cum se numeste pagina umoristica de pe Facebook care pune poze cu locații spectaculoase din alte țări si apoi le descrie intr-un mod amuzant ca fiind din Romania?
Ce părere aveți de meme-urile mele? @_the_end_of_memeache_ (Pe ig)
Mi- am aruncat ochii prin sectiunea Dragoste si Sex, de obicei nu intru pe acolo, doar de curiozitate, am ramas inspaimantat sa vad fete de 14- 15 ani care raman gravide la aceasta varsta, credeti ...? (mai mult)
Cum pot să pun și eu o întrebare pe site-ul TPU.ro și cum s-o scriu în așa fel încât să aiba diacritice? Mulțumesc!
Am nevoie de ajutor. Ziua mea este poimaine si am intrebat- o pe mama daca mi- a luat ceva cadou si a spus ca da. I- am zis sa- mi dea niste hint- uri (indicii) si a spus asta: Eu: Cam cat ...? (mai mult)
Tu ce ai face dacă ai fi un Moș Crăciun pe care nu-l cunoști?
De ce unii scriu „lamulțiani" (în acelaș cuvânt)?
M- am decis ca atunci cand ma fac mare sa devin Achmed the Dead Terorist: https://www.youtube.com/watch?v=GBvfiCdk- jc romana http://www.220.ro/funny/Achmed- Teroristul- Mort- Subtitrare- Romana/GzyLI5UZsd/ ...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=cjk50H2ldEs
Cum se da ora exacta la olteni: "bum, bum, bum, icia îi Craiova bum, bum, bum, fură unu CEASU' " ce alte jocuri de cuvinte la fel de amuzante știți?;)
Https://www.mediafax.ro/social/cristi- borcea- eliberat- dupa- doar- 9- luni- de- detentie- decizia- e- definitiva- 18548273 a iesit Cristi Borcea din inchisoare, cate femei credeti ca lasa insarcinate...? (mai mult)
De Haloween. Fiica întreabă. - Tată, am auzit că casa noastră e bântuită, are o fantomă. Nu crezi că ar trebui să ne mutăm de aici? - Nu cred, dar cine ți- a spus. - Servitoarea noastră. ...? (mai mult)
Https://www.facebook.com/watch/?v=205061460387150
Https://www.facebook.com/AlandalaOfficial/videos/412007043080550/?q=alandala&epa=SEARCH_BOX
Https://www.facebook.com/awweanimal/videos/1123934911146365/UzpfSTQwNzAzOTM0Mjk5MzQ1ODo5ODM5MTA3OTUzMDYzMDc/
Https://www.facebook.com/auroraborealisobservatory/videos/784445651969727/
Îmi dai gata patul unde dormim noi la noapte?
Cine ma poate ajuta cu o completare la: Ta ta ta caprita ta Te-am adus cu dacia Te-am adus de la Vaslui[...] Continuare sa fie tot in genul asta, funny. Multumesc
Cântăreții care nu cântă muzică populară trebuie să își arate mereu fundul și să fie slabi?
Ghicitoare:Ce face femeia odată in săptămână si bărbatul odată in luna?
Care este originea expresiei pielea p***? De unde conotatia negativa?
Cate banane mănâncă un babuin roșu de Canavre?
Îmi poate trimite/ spune cineva care era videoul acela super amuzant cu un copil prins in timp ce se își făcea nevoile și care apoi a fugit?
Dacă ai un fiu, și acesta devine preot, cum îi spui? "Fiule" sau "părinte"?
Sţie cineva nişte bancuri foarte amuzante? M-am plictisit de moarte
Cand pierdeti timpul mai aveti timp sa-l gasiti?
Buna ziua TPU, voi credeți in deochiat? In stinsul cărbunelui și toate chestiile astea? Adică mie mi se pare o prostie :)) inventat cred de cineva tot prost :) ori a spus odată la mișto și a rămas...? (mai mult)
Cine a mâncat carne de câine, pisică, șoarece, aligator, sau alte minuni exotice?
Lista cu regionalisme din Ardeal?
Hey again :))) daca inchizi facand formatie cu atuul se dubleaza punctajul?
Daca tot vor localnicii din Cluj sa mute Untoldu' ca e prea mare galagie si pe de cealalta parte, e asa mare interes din partea tinerilor pentru padurea Hoia Baciu, de ce nu muta Untoldu' acolo? Taie...? (mai mult)
Cine a inventat mistretul?
Cine vine cu mine sa dansam un pic in ploaie si sa radem de fericiti ce suntem?
SUNA ALARMA CIVILA la mine in Bucuresti, vin zombies? Eu vreau sa vina zombies! :D
Bucuresti,Constanta n-are. Rusia o are mare la intrare. Mama are, tata n-are Cine o are cea mai mare? Helpp! N-am idee:))))
Salut, as vrea sa stiu cum o cheama pe mama lui Cristian Prunduș ca nu imi spune, dau fundă
Poți folosi acronime la jocul Fazan? Exemplu: R.C.A
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?