Dedica o melodie unui utilizator de pe TPU!
Ai dansat vreodata Harlem Shake in baie?
Pentru Crompita,dragul meu prieten,(Doamne, ce gluma buna) Am venit calare Cu drujba in spinare Moartea sa.ti aduc Cum multi au cerut.:)
Inchin o halba de bere si dedic o manea pentru tovarasii mei care in curand se cupleaza (asta daca nu au facut- o deja): AirănMeidăn si Exilee. Noroc si sanatate! Fiti fericiti! PS: Nu sunt drogat PS:...? (mai mult)
Unicornii De MinerX Unicornii sunt gustosi Le mananc fiecare os Pe daisuki o s- oftic De pun cantecul, asta mic! (Strofa urmatoare cantata repede) Si cand incerc Pe curcubee sa zbor Un obstacol...? (mai mult)
Bai, stiti ca ieri sau sambata a venit unu pe- aici care mirosea a spray de la o posta...Eu nu i- am dat importanta la inceput dar ma cam facuse curios cu spray- ul lui si ma uitam chioras la el.El m-...? (mai mult)
Https://www.imageupload.co.uk/image/5oYO 1. ce vezi cand te uiti la asta? 2. Cum e posibil asa ceva? :(( Teeeediiiiii... https://www.imageupload.co.uk/image/5oYb
1.Ce jocuri ati juca cu un utilizator TPU? 2. Faceti o declaratie de dragoste pentru un utilizator TPU. 3.Cu ce utilizator TPU ati vrea sa faceti dragoste? 4.Ce gand rau ati pus unui utilizator TPU? ...? (mai mult)
Unde sunteti? Nu va vad. =)) Ce amuzant sunt! :)) Ba nu. :| Nu m-am drogat.
Descrie-te cu un vers dintr-o melodie.
Dacă în timp ce iți renovai bucătăria ți- a căzut tavanul peste urechea care ți- ai construit- o ieri cum ai reușit să duci sângele la grădiniță în timp ce mergeai casă înainte să devii...? (mai mult)
Daca sting lumina noaptea, toate obiectele devin negre?
O intrebare! stiti vreun site cu glume? caut de mult timp si nu gasesc unul perfect.
FrumosulMinerX, te invoc!( A mers! Incercati si voi sa puneti intrebarea asta).
Aaahhh, frate cati idioti exista pe pamant...cand se gaseste cate un cioban idiot sa te bata la cap, si dupa sa se ia de prietena ta, si dupa sa se dea smecher in autobuz. Oribil... Uhhhh... deci, ...? (mai mult)
Eu si piciorul meu. Are 16 cm Nu are degete, dar ca sa ii curm suferinta il imbratisez eu cu cateva noaptea pe intuneric. La el ma refer cand zic "Imi bag piciorul" V- ati prins? Cititi repede ...? (mai mult)
Cum ai reacționa dacă Justin Biber ar veni la tine acasă si ți-ar cânta manele în chineză?
Care e cel mai facut din lemn obiect avut?
Ma iubiti? Ma iubiti? Ma iubiti? ❤ヽ(*≧ω≦)ノヽ(*≧ω≦)ノ(^_-)┗(^0^)┓❤
Acesta sunt eu cand: 1.Sunt plictisit:http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2012/146/5/a/bored_by_bilou020285- d515xul.jpg 2.Cand sunt beat:http://lolsnaps.com/upload_pic/WhenImDrunkWhileScrollingThroughLolSnaps-...? (mai mult)
In urma unei promisiuni, m- am ales cu o declaratie. Cum eu sunt un om de cuvant...Croampa, uite- ti declaratia: Dragul meu Croampa, Prima data cand te- am cunoscut am crezut ca esti...? (mai mult)
Cel mai inteligent user este... Cel mai dragut user este... Cel mai idiot user este... Cel mai pervers user este... Cel mai amuzant user este... Cel mai violent user este... Cel mai sadic user este... ...? (mai mult)
Credeti ca o sa ma marit cu Gherghinel? El e cu patru ani mai mare decat mine si are un caine pechinez surd"
Ca tot a fost pusa o intrebare similiara si nu oputea lasa balta fara o abordare mai consistenta: cel mai dragut cuplu T/A?
Cum iti vezi viitorul? cum ai vrea sa fie?
Ce se mai aude cu lupta?
Câţi anişori îmi daţi? :P Mai mult de 8 nu-mi dau!
Cum pot sa-l omor pe Croampa? E incapatanat si nu vrea.
Ce vreti de la Mos Nicolae? Ati facut scrisoarea?
Cum te poti sinucide daca esti la inchisoare? - Iti poti tine respiratia pana mori sau nu ai cum sa faci asta? - Daca te dai cu capul de gratii cat poti de tare poti sa mori? Sau te doare foarte tare...? (mai mult)
Spune primul cuvant care iti vine in minte atunci cand imi vezi profilul. (sau propozitie sau orice) :)))
* trecand in galop printr-un camp in flacari, eroul Croampa cu motocicleta sa credincioasa: MinerX, ajung pe alta intrebare unde avea de gand sa-l dea gata pe Freaak*
Cu-cu Bauuuuu!:))) Raspunde cu da sau nu: 1) Esti pe wc acum? 2)3? 3)Da? 4)Mi-e foame 5)Spune da sau nu 6)Mai spune si tu ceva 7)Ceva
Freeaaaakkk! am venit cu securea sa te colind, unde esti?
Inca putin pana la turnir:) Hai Freaak!
Ati mai auzit su voi...om batran de 15 ani sa fie batut de doi copii de 4- 5 ani...ba sa mor de ras, cand au sarit copiii pe Bestia98. Unii il cunoasteti. L- au luat la bataie ca nu a vrut sa le dea mingea....? (mai mult)
Ce-ai face dacă te-ai întâlni cu Guţă pe stradă?
Sunteti de gen feminin sau masculin? Intreb ca sa stiu cat e ceasul. :))) *astept raspunsul tau* *astept.*
Unde e Freaak? :-? S-a ranit la antrenamentele de a pierde cu demnitate? =))
Vreau să ma bag şi eu în gaşca asta de pe Trivia/Amuzante, trebuie o parolă, ceva?
Serios? De ce nu e nimeni? *probabil credeti ca is nebuna* Raspuns: Crema. Tanananammmm.
Cine ghiceste numele?:)) Incepe cu,,A" si se termina cu,, s"))) Şi are 6 litere.) P.S.: E primul nume care mi-a venit in minte.
Care este persoana in care aveti cea mai mare incredere de le acest site?:))))
Am căutat pe google: - Daisuki si am găsit: https://www.google.ro/search?q=daisuki&biw=601&bih=962&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=UQkPVZKvD9PYasSzgegI&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=7nu2WjVyKahF- M%253A%3BpxGE4y86MJw9VM%3Bhttp%253A%252F%252Fmedia1.giphy.com%252Fmedia%252FF7DRNSjYvWllS%252F200_s.gif%3Bhttp%2
Bagati bine la cap. Turnirul e azi la 20:15. Luptătorii vor fi Freaak si Croampa, dupa cum stiti. Deci sa fiti onn la ora respectiva.
Dacă te-ai întâlni cu Băsescu pe strada, ce i-ai spune?
Voi pe cine pariați la turnir? Freak sau Crompuleț (ioooy, cum suna :)))? Chiar asa, la ce oră începe?
Daca acum ar fi sa mori, ce ai regreta cel mai mult? Si...si, d. daca as murii eu? O.o
Sa ai faima pe facebook e ca si cum ai avea bani la monopoy?
Cat de mult ma iubiti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!