Croampo...zii, mai, mai vrei turnir sau nu? Stiu ca tremura nadragii pe tine dar promit ca nu o sa fiu chiar atat de dur (desi ai merita la cat tupeu ai). Deci, spune despre ce e vorba si ma bag.
Bun deci, ma gandeam azi ca s- au format unele perechi aici: zombalăul cu PrazPrăzescu Freaak cu Daisuki Sweetgirl cu Grey Doub cu lada frigorifica Wolful cu aerul eu cu... cu... cu AirănMeidăn...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor urgent cu o ghicitoare, va rog! *E ceva ce nu ai avut niciodată, dar nici nu poti avea. Dar ti.ar parea rau daca ar lipsi. * (Este un obiect, palpabil )
De ce suntem în secolul XVIII (18)? :-?
1. De ce ai intrat la trivia? 2. De ce mi- ai trimis\acceptat cererea de prietenie? 3. Ce fel de persoana crezi ca esti? Si de ce? 4. Fa- i o declarație de prietenie, dragoste, ce vrei tu, unui...? (mai mult)
http://imgur.com/k9favFE
Eu am multi bani si valuta Si am mintea foarte scurta Am dusmani si am femei Si ma dau mereu cu spray Aoleu nevasta mea Doamne cat tin eu la ea Mama la copii mei Pe care ii dau cu spray Cand...? (mai mult)
Lucruri IMPOSIBILE pe TPU: 1. Nu se mai pun intrebari la Dragoste si sex; 2. Doub isi pune manele in playlist; 3. Inferno se muta la Trivia; 4. Jarledin devine ateu; 5. AirănMeidăn ne place;...? (mai mult)
Ma gandeam sa merg la vara la mare in statiunea Cotetul, sa fac plaja in burta unei balene turbate. Voi ce planuri aveti?
Ce ai vrea sa gasesti pe drum? Daca ai rapi o persoana, care ar fi aceea si ce i- ai face? Unde ti- ai petrece vacanta si cu cine? Ce fel de mancare preferi? Care e scopul tau in viata? Ce parere...? (mai mult)
Urgent! Cum se scrie "ieu" in proprozitia: "Ieu un am plecat la piata". Se scrie "i- eu am plecat la piata" sau "ieu am plecat la piata"? (Oare cum ar fi daca mi- ar sterge intrebarea asta? Si inca ceva....? (mai mult)
De ce atunci când părinții voștri vă anunță că o să rămâneți singuri acasă vă imaginați că o să dați petreceri unde o să invitați tot orașul? Iar, în realitate lăsați doar ușa...? (mai mult)
Ce "supererou" v-ar plăcea să fiți și de ce?
Http://sketchtoy.com/64755019 Deacord?
Dacă s-ar inventa mașina timpului și s-ar putea călători în timp, unde ați merge? In viitor sau în trecut?
Ma mananca! Ma scarpina cineva?
Deci asa faceti voi fetele/femeile cand vedeti ce au baietii/barbatii in pantaloni a? Perverselor, hai recunoasteti! https://www.youtube.com/user/crotchcam1/videos
Le- am atribuit personaje din desene animate utiizatorilor de la T/A. Asadar: Daisuki: http://images5.fanpop.com/image/photos/31600000/Odette- barbie- princess- 31680863- 1024- 768.jpg SweetGirl:...? (mai mult)
Ce se intimpla daca un baiat e lovit in puncutl moale de jos? :D
Bai deci apar raspunsurile asa de greu, ce o fi cu site-ul asta? Deci ce mai ziceti? Spuneti-mi ceva ca nu am ce face...
Sunteti gay? http://www.ebaumsworld.com/flash/play/350459/
Https://i.4cdn.org/f/KnowYourUltimateDestiny.swf Ce v-a iesit? (trebuie sa dati click) Mie : you are bi-polar cobra the depressed emperor destined to have sex with god okokok
Ma stiti drept Freaak dar in realitate ma cheama Alex Daniel (doar prenumele).Pe voi cum va cheama?
Sunt beat.Ce fac?
Ce va place si ce va displace la mine? Bine... E un fel de convorbire... dar totusi. Vreau sa vorbesc cu cei de la T/A, pe care, pot sa zic 100%, ca in fiecare zi imi vine sa ii bat. Si trebuie sa ziceti...? (mai mult)
Uitati de grup. Hai la treburi serioase :)) Deci, care este cea mai mare placere a ta. Si ce te enerveaza cel mai mult?
Deja e vineri. Ati vazut eclipsa? Abia astept sa ma uit la stiri diseara sa vad cati au ajuns la urgente.
Caut un adversar de rap battle. Ține-mi dă cea mai mare rușine câștigă!
Pentru ce ii multumesti lui Salam?
Oare ce va alege? Cel mai bun prieten sau prieeetena. Voi ce ati alege? Si daca sunteti fete, invers.
Deci, completati daca vreti. Eu sunt___, am____, daca as merge in padure as______ din cauza ca nu_____si pana la urma ma intorc_____ca sa____ dar din pacate gasesc______si dupa, ma______ asa ca voi...? (mai mult)
Sa vedeti azi faza eram in tramvai, si toate locurile fiind ocupate (da, stateam pe scaun), urca un batran orb pe care il duce o femeie in varsta la cersit. Si incepe aia in gura mare, ca sa auda ...? (mai mult)
Yow! ce mai face lumea? Deci, daca eu pun o poza cu mine, puneti si voi una cu fata voastra? Puneti? Hai curaj, ca eu stiu doar pe AlisaEu, Bestia98, Croampa, DogMX, Ana005. Atat, si pe mine ...? (mai mult)
Calm, că nu vă pun să citiți prea mult. Și oricum, e pentru o cauză nobilă. Bun. Avem două imagini: Prima: http://i.imgur.com/69jJmxz.jpg Și a doua: http://i.imgur.com/00alJK7.jpg ...? (mai mult)
Daca v-as spune ca sunt prost m-ati crede?
SweetGirl mananca cea mai multa ciocolata, asa-i? SweetGirl ma uraste...:( Snickers?
Vi s-a intamplat vreodata sa dormiti in timpul orei iar profesoara sa va prinda cu trei teme nefacute? Cica i-am distrus viata, auzi.
*cri cri* Ce-i cu linistea asta pe aici? Unde ati disparut?
Ia, sa vedeti ce mi- a trecut prin minte. Deci, SweetGirl. Sweet, toti cred ca am mâncat pana acum sweet. E imposibil sa nu fi făcut asta. DogMX. Orice om a avut un dog. E imposibil sa nu vrei...? (mai mult)
Daca cainele n-are sarmale,atunci de ce copii sar calul in metrou? nu este logic, ajutati-ma va rog! (copiii astia)
1.Daca 2+ 2=4, 2+ 2=4? 2.Bananutele vor cucerii lumea? 3.Renunt la masini( provocare data de Daisuki), sincer, urasc masinile, iubesc motocicletele. Cine naiba mi- a zis sa iau masina? E doar vina...? (mai mult)
Http://images.social/images/q4Q6kRJ8.jpg stiam eu ca e ceva cu baiatul asta...
Cel mai traznit răspuns primeste funda: ce ai face daca ar ploua cu bani?
Lora sau Adda? Connect- R sau Smiley? Andreea Esca sau Simona Gherghe? Dan Negru sau Cosmin Selesi? Laura Lavric sau Maria Ciobanu? Nicolae Botgros sau Grigore Lese? America sau Asia? Londra sau...? (mai mult)
Iubita mea nu vrea sa faca dragoste cu mine pentru ca sunt gay. Ma puteti ajuta?
Ce fac unul... aaaa, frate, cat fac unul +una? 2, da logic, voi va gandeati la prostii nu? Mie-mi spui de voi. Haaa.
Intrebare:Ziua latra, noaptea inoata? Ce sau cine este? =))
Ma mai tineti minte? Scuze, sufar de lipsa de atentie.
Fac asta din nou, aşa că FUMATI- O DIN NOU Dddoar dacă vvvreţi, nu săriţi pe mine Decideci trebuie să alegeţi nişte lucruri care vă caracterizează şi în funcţie de ele, va rezulta...? (mai mult)
Poveste horror. (nerecomandata celor care au probleme cu inima) Intr- o zi frumoasa de tomana, matusa lui DogMX, i- a dat lui DogMX o ciocolata. Dupa ce DogMX a analizat- o mai bine, a realizat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!