Am o colega careia nu-i place ciocolata.Da, ciocolata.Cum vi se pare asta (Doub si Daisuki)?
Care este cea mai periculoasa vietate din lume?
Eram azi in ora de mate, si numa' vad o chestie care stralucea in lumina neoanelor la mine in ghiozdan. Ma uit sa vad ce era - telecomanda. Am scos- o si toti au inceput sa rada. Habar nu am ce cauta...? (mai mult)
Http://sketchtoy.com/64731777 Ati patit?
Oare ce vrea GreyNovember pentru ca a luat userul lunii? :-? Intrebarea mai importanta e oare ce o sa vrea, in asa fel sa poata imparti cu noi? :-? :D
A murit Daisuki! De ce? Avea banii la ea! Nu a raspuns si nu a facut nimic de 2 ore! Aleluia! Insfarsit vom si noi mai normali! http://cdn1- www.playstationlifestyle.net/assets/uploads/2012/10/yaay.jpg ...? (mai mult)
Da un raspuns care sa contina urmatoarele cuvinte: "Putin", "racheta", "nuclear", "bazooka", "ak-47", "razboi", "mondial", "illuminati", "cascaval", "cartof", "soarece", "petrecere".
AirănMeidăn e o trupa sau AirănMeidăn are o trupa sau niciuna din variantele astea?
„Un camion are înălțimea cu 1 centimetru mai mare decât înălțimea unui tunel. Cum poate trece camionul prin acel tunel?" Va rog, dar raspunsuri serioase
deci dupa cum bine vedeti eu sunt un lup si mi-e foarte foame. Spuneti-mi pe cine de aici sa mananc si fix pe acel user il voi manca. Deci, pe cine vreti sa mananc?
Salam selfie! Fa o poza cu ce ai prin frigider si posteaza aici. Nu-i asa ca-i delicios?! http://i.imgur.com/wUnVlt1.jpg Daca nu pui selfie cu preparate din orice, nu dau funda!
De unde iau popa care sa se ocupe de sfintirea funditelor? Nu-mi muta ca haplea intrebarea ca am promis funda sfintita si nu ma fac de ras.
vreau și eu niște replici NOI! de închis gura!
Http://sketchtoy.com/64727720.
Lume,vreți sa auziti cel mai sec banc? Piatră.Dar cel mai lung? Baaaaaaaaaaaaaaanc. Dar cel mai scurt? Banc. Asta a fost cel mai sec banc :D
De ce faceti spam?!?!? De ce sunteti asa repetitivi?! Azi doar provocari, provocari, provocari. Va urasc P.S. Nu, nu am pus intrebarea asta ca sa vorbesc cu Exilee prin raspunsuri
I am Freeak si astept provocari.( Provocare de la Freeak, apropo, cat timp sa te imit?)
Înainte sa cititi asta... vreau sa spun ca e provocare de la Freeak, de la cine altcineva ar fi putut fi, si Sweety, tu taci, sa nu te aud, si cine comentează ceva, se va alege cu degetele tăiate....? (mai mult)
Vrea cineva sa ma epileze?
Dati-mi provocari.
Băi,m-am intrebat cum arătați voi in realitate? Hai cu link-urile =))
Hei. Cand e nunta lui Daisuki cu Freaak? Pot sa vin si eu?:D
Adevar Sau Provocare De Neuitat. Fiecare Spune O Provocare. Let's Go!
Voi, useri de la T/A, sa stiti ca va iubesc, nebunaticilor Deloc. A fost o provocare, nu va ambalati.
N-am nicio problema legata de sex.ce sa fac? :(
Vreti sa jucam adevar si provocare?
Cum fuge iepurele la deal cand ploua?
De Valentine's Day i- am cumpărat iubitei mele un vibrator și astăzi am primit următorul sms: "Iubi, cadoul de la tine îmi place la nebunie dar mă cam dor fălcile:D" . . . . . . . Mâine...? (mai mult)
Il iubiti pe Ossama?
De ce crede toata lumea ca eu sunt o capra?
De ce Vacuta Paula e galbena cu pete maro?
De ce e Vaca Milka mov? Sunt in ora de mate si ma plictisesc
Cine știe ceva fraze în română care, traduse în engleză cuvânt în cuvânt să aibă un sens amuzant. Adică traducerea să fie amuzantă.
Cand raportez o intrebare, ce varianta e pentru teme? Continut ilegal?
Daca, MinerX-153530563asdafa9532=10523, aflati Daisuki-ul( cum ar fi daca mi-ar sterge intrebarea, ar lu-a in considerare ca o tema?
Sunt fata sau baiat?
☆彡 uite, o stea cazatoare. Puneti-va o dorinta.
Daca eu mor o sa ai grija de lumanare?
Am revenit! V- a fost dor de mine? Acum intrebarile pe care le- am pus sub identitatea lui AirănMeiidan apar puse de Freaak dar probabil stiti ca nu va urasc.Freaak va iubeste pe toti ( frate, trebuie...? (mai mult)
Dati-mi ceva denumiri de filme comedii, meloframe
Mai am o ora si 10 minute pana sa ma transform inapoi in Freaak.Pana atunci, cum vi se pare T/A cu doi de AirănMeidăn?
Care e cel mai rău user? Cel mai malefic? Bine, ok, fără mine, altul.
Iisus putea sa mearga pe apa Gheata e 100% apa Eu pot sa merg pe gheata Sunt eu Iisus?
Daca m-as pierde m-ai cauta?
Cum te simti dupa ce bei Van Gogh?
1. Voi, astia popularii, luati niste bani si luati- mi si mie niste seminte Nutline. 2. Voi, astia popularii, Bananute! 3.Voi, astia popularii, cum va simtiti cand vedeti ca aveti mii de notificari?...? (mai mult)
Voi cum ma vedeti pe mine? Si ce va place la mine si ce nu? Incep eu cu Daisuki, ca na e primul om care l- am vazut: O vad asa: http://sketchtoy.com/64718048 Si imi place ca e Daisuki, e speciala si...? (mai mult)
Ce inseamna ca visezi ca dormeai si in timp ce visai ca dormeai ai visat? Mie mi s-a intamplat de multe ori o.o ( scuzati categoria) DAU FUNDITA! :3
Acel moment cand vrei sa agiti sucul si uiti ca ai dat capacul jos Puteam sa pun sub forma de intrebare dar nu am vrut
Luati- va un partener si alegeti- va un gurp. Avem grupul de good boy/good girl si grupul bad boy si bad girl. Posibili parteneri: Doub Depress SweetGirl AiranMeidan Freeak Ashadow Sleepy MinerX ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.