Autobuzele de la inchisoare [care transporta detinuti] au iesiri de urgenta? [emergency exists]?
Nu-s singurul naspa! Bravo mie. Imi dedic un cantec: Eu nu-s singuru naspa Plecati de-aici cu a voastra gasca! Multumesc mult, frate, cum ati invatat sa aplaudati cum ati uitat.
Cum sa am 900 de intrebari si cu asta 901? :)) Ce rau am ajuns...dar voi?
Va dedic asta. E ceva ce vreau sa va spun de mult timp... http://sketchtoy.com/64685016 va iubi-dubi
Sa vad aici cel mai jenant moment din viata voastră. Hai, mai repede.
Ini Mini Maini Mo...Hocus-Pocus! In ce v-ati transformat?
Ce se intampla la voi in scoala? La mine in scoala circula un cantec "Joburi, mii de joburi, joburi joburi joburi, mii de joburi"( credeti-ma te prinde), ( Bananute!).
Turbox( acum stil Rap, se putea fara?) De MinerX Sa bata tobele Sa bata tobele Sa bata to- be- le Yo el here is Turbox yes, a venit desteptatila De materie ii- e cam sila E un dinozaur Imaginar ...? (mai mult)
In vara lui 2013, eram pe canapeaua de pe terenul de sport, in, clasa a 7- a. Mancam seminte Nutline fără sare, si... Frateee, deci in ziua aia am mâncat 5pungi de seminte. Ziua următoare naiba...? (mai mult)
Dati-mi intrebari de genul " De ce tinea Stefan cel Mare sabia in mana stanga?" iar raspunsul e " de maner". Cele mai multe intrebari cu tot cu raspunsuri de genul asta primeste funda!
Vampirii evrei evita crucile?
Daca fantomele pot trece prin pereti si aluneca in mod silentios pe scari, de ce nu cad prin podea?
Cum pui catusele la un om care are o singura mana?
Bun, deci sunt singurul care stie sa aplaude de aici, am hotarat sa va invat si pe voi, fiindca nu sunt bun( daca dupa ce invatati nu ma aplaudati... sa zicem ca o sa dormi). Deci aveti nevoie de: 1.Doua...? (mai mult)
Sleepysor( cantati de data asta ca si cum am fii om ai pesterii, cu voce tare) De MinerX Sleepysor Sleepysor Sleepysor e sleepysor Sleepysor Sleepysor Cand e vorba de scoala se culca In pat ...? (mai mult)
Veniti si voi pe pagine de facebook T/A? Utilizatoarea 'Musique"va poate detalia. Intrebarea aceasta, de aceasta data, trebuie tratata ca atare.
Daca ai fi in spital, care ar fi acel user pe care ai vrea sa- l vezi vizitandu- te, care este userul care te face fericit/a, care este acel user care crezi ca nu te va trăda niciodată, care este...? (mai mult)
Cui ii place engleza? Doar mie? :( Hai paa! Maine am test!
Cand am cunoscut- o prima data pe Daisuki am crezut ca- i baiat. Dap, cu totii am crezut asta. Dar, pe parcurs, am avut ocazia de a o cunoaste mai bine si m- am atasat emotional de caracterul ei, de...? (mai mult)
E doub( cand il cantati sa il cantati in stil Rap) De MinerXCriminalul E doub E doub Toata lumea- l striga Doub E Doub E Doub Fereste- te, vine cu- n dulap Doub il strica toti Are 17 ani ...? (mai mult)
Nu ma mai lasa sa raspund la raspunsurile intrebrii mele! Ce sa fac?
Hai sa impartim asta, vrei?
Deci sa vedeti si voi ce patesc oamenii buni ca mine. O:- ) Când sa cobor din autobuz, mă prinde soferul intre usi, si, cum naiba, tot el tipa la mine, si normal, tot eu sunt vinovata ca nu s-...? (mai mult)
Dacă dragostea este oarbă, de ce este aşa de populară lenjeria intimă?
1 Pisica, 2 pisici, 3 pisici. Cate pisici?
Cine vrea sa imi spuna niste bancuri pentru un prieten? Dau funda. :)
1+1=3. E adevarat? Argumentati! Raspunsul corect primeste funda.
Ai avea încredere in mine daca ti-as spune sa mergem pe cea mai înaltă stanca din lume, iar tu sa fi legat la ochi?
Ce traieste dar nu respira?
Nu vi se pare ca etichetele de pe produse sunt ridicole? Am cumparat un parfum azi, si pe eticheta scria "evitati contactul cu ochii". Prea tarziu, deja citisem...
Mielul meu Shaun (v-am mai spus despre el) doarme cam mult. Ar trebui sa ma ingrijorez? Prietenii au zis sa nu ii dau energizant. Fundaaaaaaa
Ce mai faceti maaaaaaai de când nu v-am mai văzut. V-a fost dor de mine? La pariu ca da. Am vazut si useri noi... :\
Cadou 8 martie De MinerX Va fi binee E, e, va fi binee M- ai urmat In ploaie si- n vant Si ai fost cazut pe jos Chiar pe pamant Si nu m- ai ascultat Cand ti- am zis pe TPU vreau Dar...? (mai mult)
MinerX De MinerXCriminalul O masina dar n- o vad eu Nu- l vad eu eu Nu- l vad eu eu eu Ma uit inapoi dar in fata deja- i o masina Zici ca merge in desert Politia- l pandeste Cum poate fi asa...? (mai mult)
Anime de- ar fi viata sa Vesel, trist, Tot s- ar uita Nu ar rata nici o secunda Scooter de- ar fi l- ar folosii Pan' la mine ar venii Ciuda sa- mi faca Nu s- ar oprii never. Stiind ca Anime...? (mai mult)
Aveti gusturi funerale? Ascultati Funeral Suits?!
Da vina pe... De MinerXCriminalul Da vina pe T/A ca nu ma poti auzii Da vina pe scrisul asta ca e mult prea corect spus Da vina pe Doub ca- mi trimite o scrisoare Da vina pe cantecul asta care va...? (mai mult)
Deci, maine trebuie sa cumpăr: Lapte Ulei Zahar. Întrebarea e...cine se duce in locul meu? Se oferă cineva? Va rooog, nu vreau sa plec :((
Bonjour, mes enfants! Ça va? Acum că v-am captat atenţia şi vă uitaţi la mine ca la o ciudată, ţin să vă anunţ că m-am întors pe TPU. Aştept insulte. Mulţumesc
1. Ce user ai vrea sa- l vezi in rochie. 2. Ce user ai vrea sa- l atunci in mare 3.Ce user ai vrea sa legi de un copac 4. Ce user ai vrea sa săruri (ok, la asta puteti sa nu raspundeti, ca na... ...? (mai mult)
Vreau sa ma mut in Cape Town, dar nu pot pleca fara mielul meu Shaun. Oare va supravietui acolo? In ce sa il ascund in avion?
Am o idee. Deci... Trebuie sa spuneți un lucru care vă place și unul care vă enervează/pe care nu îl suportați la persoana de deasupra voastră. Bun, începeți cu mine :)
Sa vedeti ce am patit. Podul sub care locuiam a fost demolat, casele părăsite in care mă duceam de obicei, acum sunt locuite... Unde mă mai duc eu acum? Ce fac la noapte? Mooor. Gata, mă mut din...? (mai mult)
Fara prostie, ce ne ramane?( Mate Power!)
Care este cel mai veninos animal din lume?
De ce miau si nu ham?:((
Bananele De MinerXCriminalul1 Bananele mele canta Bananele mele frumoasele Eu astept inca Sa cante si ele Aplauze, aplauze Bananele intra pe scena Ele lumea o vor cucerii Maimutele le manca...? (mai mult)
Mancarica mea de MinerX Mancarica mea era asa buna Dar acum ca ea s- a dus Pe apa sambetei s- a dus Clopotelul nu suna. Mancarica ...? (mai mult)
Stiti bancu' cu Ninu?
Ce expresii amuzante, cool..asa mai noi stiti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!