Stiti bancu' cu Ninu?
Ce expresii amuzante, cool..asa mai noi stiti?
Cine îmi spune cel mai tare banc primește FUNDA!
Hai sa facem schimb de nume. Cine vrea?
Nu cred ca am nimerit categoria perfect, dar in fine. Am vazut acum ceva ani un filmulet pe youtube, parca era o compilatie se stand- up romanesc si nu il mai gasesc. Era radu isac, parca si ...? (mai mult)
Am făcut o petiție online, pentru o Românie mai bună. Poftiți și semnați. E spre binele vostru, al nostru, al tutuor. http://www.yousign.org/ro/farabraila
M-am plictisit...Voi? Ziceti-mi si mie cevaaaaaaa!...
Daca lumea ar sti, ce s-ar intampla?
Oracolul trivia 1. Ce vârstă ai, si ai prefera sa ai alta vârstă? 2. Daca cel mai bun prieten te- ar injura, cum ai reactiona? 3. Când mergi la cumpărături, ce cumperi? 4. Tii la vreun user?...? (mai mult)
Ce intra de trei ori in femeie? Funda cel mai bun raspuns
Daca stiti cum îmi place sa mi se spună, va dau funda. Fără Daisuki. Voi ce porecla aveti?
Deci azi am avut o zi idoata si oribila. Aaaahh... :(( La prima ora am dat test la romana, si am scris 4 pagini de caiet studentesc. Sa speram ca nu am scris mult si prost. Dupa, am dat test la mate,...? (mai mult)
Ne vedem la ziua Izabelei? 9 days to go!
Bă, salut. Ce faceți? Are cineva chef de citit? Mă duc azi la magazin liniștit. 3 țigani în fața mea. Bun. Aștept. Că doar na’, cât naiba ar putea sta? Doar n- o să cumpere tot magazinu....? (mai mult)
Ciocolata Power! Cine e cu mine?
Cunoaste cineva o reteta simpla de pinguin umplut la cuptor? Multumesc.
LoveSleep iubeste o moara? De ce?
Daca ne place ciocolata, de ce o mancam, de ce nu o pastram?
O sa încerc sa fac niste propozitii... Uneori oamenii mă cred o SweetGirl, dar de fapt sunt o terorista. Eu LoveSleep, pentru ca mă trezesc mai mereu pe la 10- 11, in weekend. Dimineata îmi place...? (mai mult)
Ce au femeile odata pe luna si le tine 3-4 zile? cine raspunde corect primeste funda :))
Deci eram in spital intr- un salon plin de batrani, intra o asistenta tanara, era "buna" rau, dupa ce a iesit din salon eu am inceput sa ma masturbe- z sub patura si toti batranii se uitau la mine insistent,...? (mai mult)
Daca masinile intra in copaci, si veveritele pe, atunci oamenii ce fac?
Conversatie: De ce nu mai intra Daisuki? Oare a murit? Cum puneai o intrebare cum raspundea. Oare a gasit un anime mai bun? Sau oare a aflat ce i- am pus in inghetata? Intrebare: Imi plac banalele, si...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=Bc-3TWQyoBU Ce credeti ca a patit?:-?
No, na conversatie "normala" dintre mama si fiica... Mama : Mada, tu ce pasare te vei faci cand vei creste mare?( Wtf?) Eu : Pinguin Mama : De ce? Eu: Ca sa pot zbura... Deci, da asa sunt conversatiile...? (mai mult)
"Nu se vede focul cand iei foc" =)) Hai radeti, daca nu e amuzant e vina lui Daisuki, daca e atunci sa stiti ca eu am inventat asta.
Carnea cu tenta verzuie e de post?
Salut, am pus o intrebare acum mult timp, dar vad ca nimeni nu s- a prins. E un raspuns de logica, dar un matematician nu poate raspunde, doar niste oameni cu creierul mai "normal", asa ca o pun ...? (mai mult)
Marea pisiceala! Miown!
OMG, avem si gagici. Airan meidan, Clannad :X Sa le tratati ca atare baieti!
Ce **** faceti ba?:))) ma mai stie cineva?
Vrea careva vreo llama? Happy llama, sad llama, mintaly disturbed llama, drama llama https://www.youtube.com/watch?v=cKBnAV1bpRE&feature=share&fb_ref=share Prea smecher filmuletul
Am uitat ce sa spun! :( :))))) Moooor (evident, de rasss)
Daca fac update la android la 5.0(Lollipop),telefonul o sa inceapa sa aiba carii?
Deci când am intrat prima data pe TPU, eram atât de atenta sa nu fi gresit vreun cuvânt, sau căutăm pe wiki, pentru a- i ajuta pe cei care au întrebări, eram un ingeras. Pana când....am intrat...? (mai mult)
"De țe noi avem ațeeasi camela si mama si tata trebuie sa doarmă inghesuiti? De țe nu înțeleg părinții ca bibelourile sunt tot tzucalii? Si de țe plantze mami daca rade? De țe, de țe ...? (mai mult)
Care e codul pentru trivia?
De ce au câinii covrigi în coadă?
Hai sa combinam niste nume. Va dau eu userii, voi combinati. Doub SwetGirl Zombalau Karima Ashadow MinerX DogMX Sleepyca Turbox Haruka Daisuki
Si totusi, nu v- ati gandit la un eventual Kamikaze la adresa categoriei 'Religie"? Haideti... dar sa fie in preajma unui soare, ca sa simtim transpiratia ( cel putin a mea de Lenor) a victoriei ...? (mai mult)
Cat face 2+2? (Cel mai ironic raspuns ia funda)
Si cand se va organiza ( ca de pus problema, sigur se va pune in privinta celui ce va revendica premiul) o selectie a primilor 5 amuzanti useri T/A? Dar haideti repede cu selectiile ca pana in mai vreau...? (mai mult)
Se pare ca unii au inceput sa lase pete de sange in istoria acestui grup. Frate... in ritmul asta always va ajunge sa fie o problematica mai ceva decat reclamele pentru reducerea impotetntei in...? (mai mult)
Baaaaai, acum am venit de la liceu. Acum... Au dat astia simulările si noi am avut ore de la 13. Mooor, si maine de dimineata am ascultare la romana. Ia, care sunteti intr- a 11, sau a12- a. Stiu...? (mai mult)
Ce cuvant incepe cu D si se termina cu A are 10 litere, si alt cuvant incepe cu C si se termina cu i, are 9 litere, nici eu nu imi dau seama ce o fi. si trebuie sa aflu. stiu ca se poarta, e elastic,...? (mai mult)
"Un elefant se legana pe o panza de paianjen si pentru ca nu se rupea, a mai chemat un elefant.Doi elefanti se leganau pe o panza de paianjen, (...)" M- am intrebat totusi:de ce au elefantii ca scop...? (mai mult)
Hei. Băi, lamuriti-ma si pe mine cu ceva! Care este diferenta dintre un anime si un manga? Că eu nu înțeleg...
Hai ca m-a inspirat Turbox cu ceva, deci, daca ar fi sa faci un film po*no, ce useri t\a ai alege sa joace in el?
Ce ati primit azi de unu martie?
Bai, deci cineva a dat mita politiei ca sa ies de la puscarie. Cine a fost? Vreau sa stiu cine a fost eroul/ eroina mea. Ba si mă imprietenisem cu Udrea.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Liviu_Danut_ întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
mateia320 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?