De ce? "de ce".
Arati bine.Cu ce te-ai dat? Cu bicicleta?
Am modificat si eu un banc...sa vedem ce nimic infernal mi- a iesit. Deci, sa zicem ca eu si Sleepyca (Tudi) mergem intr- o padure. (Ba, sa nu va ganditi acuma la...naiba altceva.) Si e noapte. Trebuia...? (mai mult)
Dupa ce te scarpini mancarimea unde se duce?
Cand ati mancat cel mai mult?
Voi cum credeți că ar fi lumea dacă nu ar mai exista răutate, invidie, ură, dușmani, conflicte și așa mai departe, știți voi o lume cu foarte multă armonie și compasiune între oameni,...? (mai mult)
Baaaa! Maine e Dragobetele... aveti ceva in plan?
Hai sa jucam un joc eu incep cu un cuvant si fiecare trebuie sa spuna un alt cuvant ( numai unul ) pana cand se ajunge la o propozitie intreaga si dupa acea tot asa astazi
Http://imgur.com/BeKC3mN Te-am fermecat?
Oai deci azi in ora de mate mi- a cazut telefonul pe jos, si s- a auzit foarte tare, iar profu' s- a intors si s- a uitat la mine cu o privire dintr- aia care te face sa te simti vinovat, iar eu, ca...? (mai mult)
o intrebare de logica:Care cantareste mai mult, 1 kg de fier sau 1 kg de pene? cine raspunde primul si corect este castigator!:**
Mereu m-am intrebat, cum aratati?
Dau FUNDA pentru cel mai bun raspuns! Paaa :)))
Cum stati cu timpii de reactie? http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/sleep/sheep/reaction_version5.swf
Daca- l mai aud pe MinerX ca nu suntem amuzanti, jur ca- l indes intr- un papuc. Deci azi mi- am facut curat in camera, Haleluia! si sa vedeti cate nimicuri poate avea o fata intr- un sertar. Am gasit...? (mai mult)
De ce clatitele se numesc "clatite"? Cine le-a clatit? Ha ha ha Radeti va rog
Imi dati si mie cateva intrebari gen: Care sunt cei 18 prietenii pe care nu ii vei uita niciodată in viata ta? Trimite acest mesaj dar la 18 din prietenii tai, cum am facut eu.Sa vedem cate mesaje ti-...? (mai mult)
SweetyGirl (euuuu) Daisuki Sleepy Doub Ashadow KawaiiPotato Karima croampa MinerX Turbox DogMX si lada lui frigorifică Întrebare: Pe cine ai salva din foc dintre userii T/A de mai sus? ...? (mai mult)
Voua ce profesor/profesoara va place? si de ce?
Tocmai am luat un telefon mobil, dar nu incape in buzunar, si oricum, daca ar incapea rotile nu s-ar vedea bine. Unde as putea sa il pun, in afara de buzunar?
Cum nu ati petrecut revelionul? Ieri am intrat in 2015...? (mai mult)
Conversatie: Frate... Ce slabi suntem la amuzament. Intrebare: Daca ii dau bani unui profesor sa imi dea o nota mai mare, de ce mi- a dat 5 in loc de 4? Eu i- am dat bani pentru 4. Uitati discutia: ...? (mai mult)
Mor sa ma uit la asta. Bine, am facut-o si eu de vreo 2, 3, 7, 8, nu conteaza de cate, dar iiiiiiiiiiii ce adorabil... http://stream1.gifsoup.com/view6/3919314/ruki-invisible-wall-o.gif
No uitati aici ma, inca un documentar intelectual. In acest documentar voi enumera toate tipurile de profesori.No hai sa incepem! 1.Profesorus Comunistus batranus- acesta specie tortureaza elevii inca...? (mai mult)
Deci e fata asta care tot zice "Daca n- ai facebook nu existi." Ba deci imi vine sa ii lipesc o palma peste fata si sa rad de ea cum isi aduna dintii de pe jos. Intrebare: Nu se mai ocupa nimeni de stirile...? (mai mult)
Daca scrii cu diacritice esti mai cool? Iti dau o doza de superioritate si rafinament? Si eu vreau...
Exista si norocosi pe aici? Da, norocosi a caror silueta ii ajuta sa sustraga marele Pot de la Joker cand se pun pe cantar. Cate numere erau? Parca numarul partii intregi al numerelor din CNP, nu?
Care este problema omului? Dupa ce se spala si- si elimina keratina din epiteliul pavimentos ( mai pe romaneste inlatura jegul de pe el, si nu din el, dar asta e o alta statie) ajunge sa se stearga...? (mai mult)
Eram putin trist si ma gandeam ca poate ma amuz putin si am intrat pe aceasta categorie, frate am intrat in depresie si am simptome de schizofrenie, acum o sa ma aveti pe constiinta.
Voi stiti ca exista deja un grup de facebook numit T/A, nu? Si ca voi sunteti descendentii nostri, avand una din obligatiile de a duce traditia mai departe. Nu va uitati originile, altfel voi declara...? (mai mult)
Ce este un anime?
Sunt intr-o relatie cu lada frigorifica. (Provocare data de DogMx.)
Ce faci dupa ce te masturbezi?
Vreau sa-mi dati provocari. Orice provocare e bine venita. Ex: scrie o întrebare stupida, (la trivia) sau spune ceva de ala...hai!
imi spuneti si mie niste bancuri/glume de orice fel. P.S. Nu vreau site-uri cu glume/bancuri! Funda!
Bă, cum stați cu buna dispoziție? Voi ce- ați făcut azi? M- am trezit pe la 12 juma’ plictisit și surprinzător, pe jumătate mort. (Doar Turbox va înțelege). M- am dus la baie să mă spăl...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=uU1fGQdLH68 Va mai amintiti de astia 2? Stilu Oprisan :)))))
Daca as fi ciocolata, m-ai manca?
Sall TPU- isti si TPU- iste, daca ar fi ceva criza mondiala, gen lipsa de resurse sau ceva lepra care sa ucida sau sa faca zombii cam 70 la suta dintre oameni ce ati alege sa faceti cu viata voastra?...? (mai mult)
Cat costa fericirea?
Poate este o prostie, dar ce înseamnă "kurwa" în poloneză? :)) Tot am văzut pe unele pagini pe net că lumea râdea de chestia asta :)).
E vina noastra ca nu mai e amuzanta categoria? Nu e vina noastra ca nu suntem de 5 ani pe categoria asta. Copilasi! Copilasi! Copilasi! Cine- i Cu mine? Hai copiii! Acum pe bune, sunt foarte multi useri...? (mai mult)
Tricoul asta mă face sa par grasa? Si blugii? Hmmm, cred ca oglinda nu e buna.
Avand in vedere ca asta e prima mea intrebare la Trivia/Amuzante, as vrea sa va intreb ce vi se pare asa amuzant la categoria asta? Din cate am vazut e mai mult spam si glume de clasa 2- 3...nici o ...? (mai mult)
Hey lume! Azi am găsit un câine haski in curtea liceului. Awww, ce dragut era. Avea ochii albastrii spre alb, era asa de scump! L- as fi luat acasă, dar na, se aplica regula cu un singur caine. ...? (mai mult)
1.Citeste punctul 3. 2. Unde am ajuns? 3. Urmeaza punctul 2.
Nu am putut posta această întrebare pentru că: http://youtu.be/FYrcMbvUZdQ
Daca eu sunt un stalp de telegraf si vreau sa fac dragoste cu o aeronava ce survoleaza cerul, cum procedez?
Unde merg pensionarii dimineata la ora 6 cu autobuzul?
Azi v-ati comportat cam ciudat...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!