Fetelor, va place pestele?
Cu ce altceva ai arunca in Justin Bieber?
Deci daca va spun ce am visat, nu mă credeti. Nici mie nu- mi vine sa cred. Deci, eram cu Bestia98 si mergeam pe un drum dar eu nu stiam unde. Si îl tot intrebam unde mergem si spunea sa tac. Când...? (mai mult)
Daca eu ma numesc Eu, Tu de ce nu te numesti Eu? Dau funda doar la oameni care dau raspunsuri bune si care se numesc "Eu" nu "Tu"
Daca vedeti acest mesaj inseamna ca am supravietut la 13 si 14 februarie. Vreau ca pe 7 martie sa merg 7 zile in viitor ca sa trec de anumite zile ( poate as stationa puţin pe 10 ). Care credeti, de ...? (mai mult)
Care dintre urmatoarele locatii turistice le-ai alege:Coreea de Nord,Pakistan,Irak,jungla amazoniana,Siberia,Siria, Somalia?
Stiati ca pinguiní pot sari pina la 1, 80 m inaltime?
Uitati aici: Antonime! Inteligent- Sleepyca Perfect-Ashadow Modest-MinerX Baiat-Zombalau si, aaam, desigur... cuminte, ingeras si sfant- Daisuki :D
Ce pot face ca sa-mi amuz colegii? ex: bancuri, fete amuzante etc. funda! ( sa imi dati mai ales bancuri ca sunt mai amuzante )
Mi-am facut contul asta ca sa dau un raspuns, "o oaie". Acum, cum il sterg?
SALUT DRAGI VECHI/NOI MEMBRI T/A Smaili n-are ce face și s-a gândit să verifice categoria :3 dc vorbesc despre mine la persoana a treia =)) Okay, ce vă mai fac pandicornii? xD
Cum pot sa devin membru la aceasta categorie? funda
Astazi am decis sa devin religios.Voi deveni un pastafarian. Zeul pastaferienilor este Monstrul Zburător de Spaghete.Cine e cu mine? Cele opt "Aș prefera să nu" : Aș prefera să nu faci prozelitism....? (mai mult)
Ce ai lua cu tine in desert? Un tip/a cu abilitati excelente de supravietuire sau un model Playboy?
Miau-miau Voi, ce spuneti?
Stiati ca "fuego" inseamna foc?
Vreau sa fac iar un documentar despre TPU.Despre ce ati vrea sa fie vorba?
Ce intrebari capcana stiti + raspunsuri daca se poate gen : Ce trece peste apa si nu face valuri? (luna)
Thales are o bucata de sticla si una de chihlimbar. Pe ambele le freaca cu o carpa de lana incarcandu- se fiecare cu energie. Diferenta dintre cele doua bucati este ca una se incarca pozitiv si una negativ....? (mai mult)
Voi ce părere aveți despre această convorbire? Că tot a fost Ziua Îndrăgostiților... https://www.youtube.com/watch?v=aAVtotP--aA
Ce sa nu faci la un concert de metal?
Hei T/A sunt nou ma primiti si pe mine?
Salut T/A sunt nou, ma primiti si pe mine? pls
Ce bine e sa ai de cine sa-ti bati joc... hahahaha... http://tinypic.com/r/dczevo/8 Ce frumos... :}
Http://izismile.com/2013/06/07/the_most_adorable_ugly_dog_ever_23_pics.html Da Haru, ti-am copiat link-ul. Deci aici este un fel de doua feluri, un fel de Ashadow/Sleepyca. :D
Ce seriale indiene proaste îmi recomandați? M-am saturat de Suleyman.
Cum a-ti petrecut Valentine's Day?
Voi credeti in timp sau in spatiu? Argumentati ^^
Helău frumoşilor. Ce mai faceţi? :3 Eu bine, mersi de întrebare. Voiam să vă zic că v- am visat. :> Totul începu aşa... Mă trezisem dimineaţă din cauza telefonului care suna întruna. ...? (mai mult)
Cum pot sa devin membru al acestei categori minunate?
Niște bancuri amuzante?
Întrebare: Cine sunt eu? :-? Stie cineva? Hi hi hi ;;)
Miercurea trecuta vom fi invitati cu totii la ora 26 seara sa mergem la standul cu gogosi din frizeria de la coltul cladirii rotunde de pe planeta Venus.Care dintre voi merge?
Heii...^^ Ce sa-i iau iubitului meu de valentine's day, ca sa se incadreze in 5 lei?:)))))))
Fetelor, v-o dau daca ziceti raspunsul la aceasta intrebare: Ce spune un orb cand intra intr-o pescarie?
Cum fac bășini la subraț?
Surprinde-ti iubitul(a) de ziua indrgostitilor(oilor). Fa-ti altul(a)!
Deci acest lucru vreau sa-l dedic la 3 persoane importante din viata mea... Ashadow, Tudorel si Sleepyca- La multi ani pentru maine! :D Sa nu cumva sa va ganditi la Valentine's day.
Sal, Am si eu o nelamurire Oare Ce obtii daca incrucisezi un iehovist cu un ateu?
Intri in camera si iti vezi bunicul uitandu-se la videoclipuri XXX.Cum reactionezi?
Am 2 intrebari: 1. Ce erau stirile T/A? 2. De ce stirile T/A sunt pe care de disparitie?
Dupa parerea voastra, ce fata se comporta ca un baiat si ce baiat se comporta ca o fata pe TPU?
Ba eu azi cand am aprins lumina sa caut ceva si dupa care am apasat pe intrerupator sa o sting, becu ramasese aprins pentru 10 secunde, dupa care se stinsese, si dupa ce se intamplase asta am simtit...? (mai mult)
Ce banc despre crestinism,islam, religii in general stiti? funda pentru cel mai bun
Deci aici suntem o intreaga familie. Rolurile: Mama Tata Fiu Fiica Sora Frate Iubit Iubita Bunic Bunica Verisor Verisoara si aici userii SweetyGirl Kawaii Ashadow(strumful) Croampa ...? (mai mult)
As putea sa primesc niste glume amuzante si scurte
De ce se urca gaina pe gard? Funda+3 bonuri de masa bonus!
Sallz TPU! Cele mai amuzante si multe glume primesc funda! :D
Am răcit, dragi cartofi, zombie, mașini, sleepyșori, Daisuki si alte creaturi de pe aici! :D Ha...ha...hapciu!
Ce se intampla cand o pisica intalneste un caine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!