Ce se intampla cand o pisica intalneste un caine?
este un banc cu america, tot ce imi amintesc este:politistul il intreaba pe copii (cred) cum ati omorat-o copii:poc poc (ceva de genu). FUNdaaaaaaaaaaa
Cum credeti ca va fi in anul 2050?
Conversatie: Care este numele vostru in realitate? Aceasta intrebare este un pamflet si trebuie tratat ca a tare. Acum serios, care sunt? T/A: Toata, dar chiar toata ziua pisicile lenevesc, asa au...? (mai mult)
O zi are 24 de ore.Este suficient?
Ce faceti cand va enervati?
Ce cadou să îi iau de Valentine's Day lui KawaiiPotato? Btw, nu e la categoria T/A pentru că mi se pare amuzant, ci pentru că aşa vreau eu! Şi da, suntem împreuna. La naiba cu voi, geloşilor! ...? (mai mult)
Kelly: Mamă, de ce Buck are voie să ducă haina de blană sus în dormitor şi eu nu pot să aduc băieţi? Peg: Pentru că haina de blană nu poate rămâne însărcinată. Faza comica din Familia...? (mai mult)
Probabil va intrebati unde v- am invitat, la ora aceea. Deci, sambata, trebuie sa fiti neaparat la Bar Mitsbak. O sa fie nebunie totala. Motivul petrecerii, nu vreau sa ma duc la biserica, cu bunica....? (mai mult)
Ce parere aveti de Iphone12? Vreau sa-l cumpar!
Referitor la intrebarea cu Oreo cu orez... Cum credeti ca vor arata, o lingura de orez intre doi biscuiti?
Oreo cu orez s-ar numi Orezo?
Pe un copac sunt 9 pasari.Un vanator impusca o pasare.Cate pasari mai raman?
Daca-i intalni un pestisor de aur, ce dorinte ai vrea sa-ti implineasca?
As vrea sa ma duc la fata pe care o plac si sa-i spun : "Daca ai fi lapte,m-ai lasa sa imi inmoi cornul in tine?" Ce parere aveti, cum va reactiona si argumente va rog.
Am nevoie de niste bancuri gen "Ce e mic, sangereaza si fuge? O jumatate de caine" sau " stii bancul cu visinele? ". Cele mai multe primesc funda.
Cand ati ras in hohote ultima oara?
Chiar exista mos craciunul asta? Am 15 ani si mama tot nu-mi spune. ajutati-ma!
as vrea sa vad pe youtube filmulete cu sunt alea prank dar cum faceau aia gorile, girafe, spiderman, dar care se saluta toti gen ridica palma si bat toti dealea.Multumesc
Daca ai 2 ai doar una, daca ai 3 nu ai niciuna. Va rog sa imi da-ti explicatia imi trebuie rapid!
Cand? Luni Unde? Acolo La ce ora? 19.00 Va astept sambata la opt.
Cel mai amuzant video va rog! daca nu o melodie amuzanta va rog mult! un raspuns o
Am vrut sa iasa ceva amuzant. As vrea o parere din exterior: https://www.youtube.com/watch?v=w20Vq7fAoyk
Spuneti si voi ce intamplari amuzante ati avut :)) cea mai amuzanta primeste funda :))(la scoala..acasa. etc etc)
Ce faceti pe Instagram?
Dumnezeu întreabă: "Neața muritori! Am o problema de logica pentru voi: Dacă Patriarhul Daniel şi Arhiepiscopul Iaşilor Teofan Savu s- ar afla într- un lac şi s- ar îneca, dar ai avea timp...? (mai mult)
Care este cel mai amuzant lucru care vi s-a intamplat?
Http://youtu.be/Sm368W0OsHo Cat ati rezistat? :D Eu 10 secunde :)) Funda cui se uita la tot videoclipul. =))
Măi, omulețul din poza mea de profil este un el sau o ea? Mie mi se pare fata, but I'm not sure.
Salll TPU! Imi spuneti si mie de unde sunt luate pozele alea comice ce care scrie ceva, care sunt puse in comentarii pe facebook.Nu ma refer la ragete. Daca intelegeti la ce ma refer imi puteti da un ...? (mai mult)
Salll TPU! Am vazut o data pe facebook o rageta in care unul cu o fata comica fugea in timp ce cineva a aruncat un papuc dupa el. Daca stiti la ce ma refer, imi puteti da imaginea. Funda!
Bă, acum doua saptamani ma gandeam sa ma sinucid. Am cautat o funie buna, am ales cel mai inalt copac si m- am pus pe treaba. Imi pun funia de gat, ma urc in copac, o leg si sar. Faza e ca funia s-...? (mai mult)
Are ceva daca ma bag, man?
Bine v- am regasit dragi... chestii. Deci eram eu intr- o zi la T/A, bineinteles, serii de noi retarzi, seturi de intrebari handicapate. Ce mai, eram revoltat, asa ca am decis sa imi exprim durerea...? (mai mult)
KawaiiPotato e tristă :'(! Spuneţi ceva să o înveselească!
Hey,știe cineva jocuri, concursuri pentru sărbătoarea Dragobete?
Care e cea mai enervanta melodie pe care o stiti?
I'm gonna' get banned, am dat prea tare cu capul. http://i.imgur.com/FiAhJC3.png
Am nevoie neaparat de ajutor. Am o problema foarte mare si grava! Nevoie sa imi spuneti cum sa traiesc. Multumea. Dau fund si vot
Buna sara, gospodari! Ci faceti, uai, pretenaşilor? Am si ei o intrebare la voi....Care este cel mai jenant moment prin care ati trecut?:))) Multumesc tuturor care isi pierd timp pentru un raspuns...? (mai mult)
Spune-mi și mie niște glume tari că m-am saturat să fiu plictisitor o gluma la care să izbucnească cineva în râs vă rog frumos
Buna UPT! Am auzit ca a murit Cleo din Hșdoio din Austria si ca din cauza asta au venit proastele alea de Nixi, Sirena si Laila! Asa e? Va rog spuneti- mi ca din cauza asta n- am mai intrat pe site am...? (mai mult)
Am vrut să-mi fac o poză si am apăsat din greșeală pe filmare, păcat,ieșea o poză frumoasă, păcat...ninge afară...
vreau sa stiu cum poti deveni o vedeta. Pun funda :*
Ce sa facem cand eu si prietenii ne plictisim?
Intri pe pagina lui Justin Biber si observi ca 24 dintre prieteni tai i-au dat like.Cum reactionezi?
De ce e ceru albastru
Crăciun fericit! An nou cu bine :). păcat însă că Moșu mi-a adus doar... of. ce credeți că mi-a adus? :>
Muzica sau sport? va place una mai mult sau la fel de mult
as vrea si eu sa stiu daca exista zane? Pun funda :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!