Sunt un evadat al inchisorii. Mai tineti minte cand v-an zis de parinte? M-a turnat! Nenorocitul :'( Acum nu stiu unde sa m-ascund de politie Sfaturi?
Băăă puneti mana pe carte ca începe scoala....cine îmi da si mie un umăr pe care sa plâng? :'(
Ce este ginecologul? [ T/A ]
Yo bă câinilor cineva pe-aci la 3 fara ceva?
Cum fac sa imi creasca par peste chelie?
Ce cadou ii faceci voi de Valentine's Day, Userului vostru mult "iubit" (Daisuki) ":> :) ^.^
Tovarasi,trebuie sa facem ceva! Categoria Dragoste si Sex e mult mai amuzanta decat categoria asta.Aruncati o privire. http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex
Http://imgur.com/m0nOMDv Ce parere aveti?
We got a lots of people here: Zombii, Demoni, membrii Illuminatii, genii, pasionati de masini, pasionati de zombii si demoni, pasionati de anime- uri, fructe/legume(cartofi), animale, oameni ...? (mai mult)
Frumosilor Imi dati niste dume de agatat pls? p.s.: suntem la T/A
Stiti cumva ce prenume in japoneza i s- ar potrivi unei persoane cuminti, usor de enervat, pregatita sa faca orice pentru propriile scopuri, eleganta, timida uneori, care oricum reuseste sa ...? (mai mult)
Doream sa pun o intrebare dar am uitat-o. Care era intrebarea?
Caut un site cu multe glume
Ce nu poti manca niciodata la micul dejun?
Cei din urma vor fi cei dintai.Prin urmare, cine e ultimul la coada se baga in fata.Ce parere aveti?
Poate sa imi spuna cineva bancul in care un tigan si un savant se intalnescpe strada si gesticuleaza unu cu celalalt (sau ceva de genul), iar apoi savantul ii spune sotiei ca a dat de un om inteligent...? (mai mult)
Oare si cand vom avea 20-30 de ani, tot asa de nebunatici si imaturi vom fi?
Credeti ca daca am omorat o musca si ma duc la parinte, acesta ma va da pe mana politiei?
Daca ai fi un fruct, ce ai fi? Eu sigur as fi o afina...
aseara eram in mall cu copilul si ma uitam dupa niste jocuri. Dupa ce m- am hotarat ce sa iau, m- am dus la casa, am platit, bla bla. Apoi, m- am dus pana la baie. Cand vin, ghiciti ce. NU...? (mai mult)
Ce pareri aveti despre: 1. https://www.youtube.com/watch?v=450p7goxZqg 2. https://www.youtube.com/watch?v=450p7goxZqg 3. https://www.youtube.com/watch?v=NmugSMBh_iI 4. https://www.youtube.com/watch?v=fwK7ggA3-...? (mai mult)
Buna, TPU.Am vrut sa incep si eu sa scriu in oracolul asta, dar intrebarea de azi n- o inteleg... Deci spune asa:``ai probleme cu adormitul?``. Lamuriti- ma - trebuie sa raspunda doar femeile? Adica...? (mai mult)
Dati-mi clipul cu cel mai tare ras dupa parerea voastra!
Am o intrebare, pot sa o pun aici?
Daca ai fi blocat pe o insula pustie si ai mai putea chema doar o persoana sa stea cu tine, cu cine ti-ai petrece restul vietii? Desigur, persoana sa fie un user tpu.
Intrebare de gradinita: Ce ne da vaca?
Cat fac 2+2? [ T/A ]
Dupa tine asa, unde crezi ca vei ajunge dupa ce vei X_X murii? Dar eu?
Vreau sa fiu mai inteligent decat Einstein si mai puternic decat Chuck Norris.Este posibil?
Este om, dar nu respira, primavara el transpira... Cn stie raspunsul ii dau funda;-);-)
Stie cineva niste glume cu logica? Ceva de genul : I : 5 pasari stau pe un fir de curent. Un vanator impusca una. Cate pasari raman? R : nici una. una moare si restul sa sperie si pleaca...
KawaiiPotato isi atinge maximul de kawaiitate la miezul noptii. Voi cand va atingeti maximul de kawaiitate?
Mai nebunaticilor, Aveti vreo nelamurire despre mine? (in afara de intrebari serioase, ca ma depasesc).
Ce intra de 3 ori in femeie, dar deloc in barbat?
*Anul 2017* Am dormit 2 ani. Ce am ratat?
Băh, vreți să vă povestesc ceva? Normal că vreți. Stăteam acu’ 2 zile pe la 12 jumate noaptea și habar n- aveam ce să fac. Mi- am zis să fac o plimbare. Mi- am luat geaca și am plecat. Cum...? (mai mult)
Eu am venit ca să citesc întrebări "amuzante".Tu de ce ai venit? (Nu am zis că întrebarea mea e amuzantă.)
Doamne, Michael Jackson ce-i aici? Ce e cu panarama asta la voi?
La coltul unei case rotunde se auzi o impuscatura de cutit. Mortul cazu spanzurat. Intrebarea este: Ce afecteaza incalzirea globala?
Într-un univers paralel... *continuați*
De ce? Deci l- a copiat Pe Daisuki, pe Sleep pana si pe DogMX. Pe mine de ce nu ma copiaza? Cumpar masina numita naiba ca sa il duc cu naiba si sa fie ceva gen "ce masina frumoasa, cand a zis ca ma i-...? (mai mult)
Ma primiti si pe mine la T/A? (:
Mi-am scapat telefonul in toaleta si din greseala am tras apa. Cum pot sa il recuperez?
Stiti cumva cum se numea userul care a pus întrebarea asta? "Cate rase de extraterestrii exista?" Dar înainte sa- si schimbe numele in AnimeDaisukiFukingKillYou. Pe bune, e o chestie pe viata si pe ...? (mai mult)
Pe Margineanu chiar il iubesc femeile?
Ma scuzati, dar iari cu numele astea blestemate... Am 2 intrebari: 1. Vreau lapte. Ce sa fac? 2.Cine e AnimeDaisukiKillYou1? E alt cont al lui Daisuki, e un user nou, s- au cineva si- a schimbat...? (mai mult)
Salut, stie cineva care este originea expresiei „de Mălineanu"?
Ce se intampla cand o pisica neagra iti taie calea? :)
Baieti,asta e de rau? http://i62.tinypic.com/a1puuv.png
Buna, TPU. Sunt praf, dar praf rau. Dupa ce ca am o gramada de probleme acasa pe care nici eu nu stiu cum le- oi rezolva, m- am mai certat si cu prietenul. Il cunosc de cativa ani, e dulce, romantic,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!