Este doar pentru cei care se plictisesc! :) https://www.facebook.com/pages/Animale-Amuzante/349512538481658?fref=ts
Http://tinypic.com/r/f2o2sl/8 Vedeti, este o legatura intre mine si Japonia...
Buna, TPU.N- ati vazut in viata voastra gripa de- asta de care am eu acu`.M- a facut praf in 2 zile, si- a venit si la fix, ca abia ce m- am despartit de fata aia acum o saptamana, deci oricum nu mai ...? (mai mult)
Ma culc, pa, noapte buna, sper sa ma mai trezesc... Hai, stingerea!
Loredana Chivu este - are - stie - ii place - face-. In locul "-" scrieti voi un cuvant si dau funda pentru cel mai amuzant raspuns :* :)
Heyyy TPU! Spune-timi niste bancuri legate de limba si literatura romana...Dau funda! P.S. Poate sa fie inventate dar sa fie legate de limba romana si amuzante.
Http://tinypic.com/r/n50jet/8 Uite asa ii vad eu pe unii dintre baietii de la trivia. :D
Baaa, ia, ce naiba, ati murit? Trezirea gata cu motaiala. Ce...a dat cartea- n voi. Daca nu- mi raspundeti in cateva secunde, vin la voi. Nu cred ca vreti sa vin. Hai! *Ia o tigaie si o lingura si...? (mai mult)
Imi plac bananele. Intrebarea: E periculos sa apesi pe un buton verde pe care scrie "periculos, nu atinge butonul verde, doar pe cel rosu"?(Mate Power!
M-am plictisit...Voi cum sunteti?
De ce nimeni nu mai intra pe T/A? (Mate Power!)
Unde pot gasi toate filmuletele noi (amuzante) puse de catre cineva pe youtube?
În lumea asta există mai multe femei decât întrebări,și mai puțini bărbați decât răspunsuri. E,ce spuneți, mă fac filosof au ba?
Ce parere aveti despre: AnimeDaisukiNine Zombalaul Aseadau KawaiiPotato Zombilici LoveSleep Croampa Si despre... aaaa, mine?
Buna, TPU.Vreau sa imi fac o iubita.Bine – nu aici pe site, sa nu ma intelegeti gresit, n- as face asta niciodata – eu ma refer adica la aia ca intentionez sa ma pun pe cautat o fata pe care s- o cuceresc...? (mai mult)
Sunt 6 surori,fiecare soră are un frate, câți frați sunt in total?
Fa o lista cu dorintele tale.
Buna, TPU.In primul rand vreau sa va multumesc ca mi- ati raspuns la intrebarea ai`lalta, am vazut c- a fost aglomeratie mare, n- am primit in viata mea- aici atatea raspunsuri - mai exact 4. Dar nu-...? (mai mult)
Stim toti ce se intampla daca barbatilor le scapa sapunul in inchisoare...dar ce li se intampla femeilor?
Hey! Te- ai plictisit sa tot raspunzi la intrebari mai mult sau mai putin penibile de pe TPU? Hmm...eu vin cu o mica provocare.Incerci? Pai daca da, iti propun sa jucam asa numitul, , Ce s- ar intampla...? (mai mult)
Dacă ai spus că mă vei iubi până va durea atunci de ce nu mă doare nimic?
Dacă pot să stau pe weekend de ce nu a trecut încă anul viitor?
Dacă am ajuns acasă de ce nu sunt singur?
Vreau povesti cu fantome, care sa te sperie in ultimul hal, cea mai horror primeste funda.
Hei, TPU! Ma jucam mima cu prietenii si mi-a picat sa mimez: ABSTRACT. Stiu ce inseamna, dar nu stiu cum sa mimez... Idei? Ceva? Fundița!
Ajutor! De fiecare data cand fac ceva mi-e frica ca o sa ma vada prietenii mei imaginari.Si cand scriu asta imi e frica...HELP Dau funda daca nu radeti de mine -.-"
Care e faza cu "notice me, senpai"? Imi explica si mie cineva?
Am ragait la intalnire si prietenul a spus ca mai bine nu il invitam ca nu i-a fost bine. Ce sa fac?
Http://i61.tinypic.com/qzhge8.jpg Asa si-a inceput viata Aseadou. :D
Maine fac o luna de TPU.E adevarat ca nu m- am omorat chiar asa tare cu ajutatul aici, am dat un singur raspuns pe care l- am si sters dupa aia, dar totusi e un moment important in viata mea - recunosc...? (mai mult)
Stiai ca 70% din accidentele de pe scari, au loc pe scari? Sau stiai ca poti suna la salvare cu notele mele de la mate? Ce parere ai de unicorni?
Ghiciti personajul? http://prntscr.com/5wlli6
Nimic, nimic, lasa... noapte buna.
La aceasta intrebare vreau 100% seriozitate, va rog. Foarte multi ati schimbat numele contului. Ma puteti ajuta: Cine sunt: LoveSleep2 AnimeDaisuki( chesii in nu stiu ce limba) Si nu sunt asa multi,...? (mai mult)
Cine este eu?
Ce parere aveti despre poza lui Wety? Si-a pus o tigara in gura doar sa para mai rea! Ce dragut!* fata induiosata*
Ce părere aveți despre următoarele ciudatenii: 1. Cal cu doua capete 2. Așeadău 3. Gaina Lulu 4. I Love sleep 5. Labrapudel. Dap, cred ca toate sunt la fel, voi ce credeti?
Oi, guys O sa pun asta aici- - http://i.imgur.com/rDQa08g.jpg Si acum instructiunile: ~cautati un nickname ~user- ul pe care- l gasiti la prima incercare este sclavul vostru sexual tehehe [pe...? (mai mult)
Ce alegeti dintre: - Blonda/roscata/brunet; - ochii albastri/ verzi/ caprui; naturala dar urata/ superba dar cu operatii estetice de tot felul; - fata perfecta pe dinafara dar prefacuta/ fata imperfect...? (mai mult)
Atentie, excesul de TPU, poate provoca dependenta. 'ASTA CU CE E? (by Croampa)'
Salut, oameni, sau ce sunteți voi! :D Am si eu câteva întrebări pentru voi si ma gândeam ca o sa răspundeți, no? 1. Cum ai vrea sa te numești? 2. Care- i leguma ta preferata? 3. De pe...? (mai mult)
A jucat cineva Afara3d? Nu merge sa salvez, ajutor!
Poti sa te pisi fara sa te caci, dar nu poti sa te caci fara sa te pisi http://cdn.motivationgrid.com/wp-content/uploads/2014/07/buddha_sky_2_by_hanciong-d6cctvq.jpg
Cine imi spune o gluma haioasa, ii dau funda.
Stiu ca- s as la poezie, Nu ma mir ca voi, o mie Imi dati dupa cap cu like- u Chiar de stau in zona Vlaicu. Eu intens m- am antrenat, Rock, rap, house am incercat, Dar cu versuri liber sunt;...? (mai mult)
Hei, TPU! M- am gandit sa imi schimb numele de utilizator. Cat mi- am facut contul, am vrut sa pun Anonima123 si astia mi- au pus Aninima123! Whatever... Nu stiu ce sa aleg. Ceva propuneri? Dau...? (mai mult)
De ce mă iubești?
Je m'appelle Yuka jem anime-urile Je sunt otaku Voi?
Am auzit ca un barbat a murit la scurt timp dupa ce a fost penetrat annal de un cal
Va este frica de admini?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!