Hey oameni fara suflet! Ce mai faceti? Va dati seama ce onoare pe ala care a pus prima intrebare pe TPU... Deci, m- am gandit la un micut micut lucru. Daca vreti sa completati, sunteti tari, daca...? (mai mult)
Salut.Nu,n-am murit.M-o călcat un tren, atât.
Dați-mi niste idei de provocări pt ", Adevăr sau provocare". :-D Grazzie
Mai vrea cineva sa vina la ziua lui Decstarul?
Spuneti-mi va rog niste activitati de facut la o zi de nastere. Mergem la un restaurant si am nevoie de niste activitati. Multumesc anticipat.
Vreau sa va intreb niste chestii: 1.Care e poza ta preferata? 2.Care e bancul preferat? 3.Ce ai face cu 10000000000$ daca ai putea lua un singur lucru? 4. Daca ai putea avea o putere, ce putere...? (mai mult)
Ce animal esti?
Care este raspunsul la intrebarea asta: Mama are Tata n-are Mama mare si ea are Si marinarii pe mare. Ce este?
Cine imi spune niste ghicitori tari, cu raspuns, dar raspunsul sa fie la doua randuri de ghicitoare?
Spuneti-mi si mie niste nume youtuberi originale si sa prindă. (scuze categoria)
Care- i treaba cu toata categoria asta si utilizatorii ce misuna pe aici :- ? Uite de ce intreb: 1. Inca nu pricep daca AnimeDaitsuki e fata sau baiat... 2. La inceput am crezut ca LoveSleep e fata, ...? (mai mult)
Spuneţi- mi cel mai tare banc pe care îl ştiţi! Am ajuns la lecţia care include bancurile şi a spus profesorul de română să venim fiecare cu câte un banc. Nu- mi daţi la nimereală, vă rog!...? (mai mult)
Cine imi da cele mai multe replici din "Cel mai sincer Racketz" de la Mondeni sau inventate de voi sau de altii primeste funda.
Deci lucrul mecanic este egal cu lungimea fortei ori forta. Iar puterea este egala cu raportul dintre forta mecanica si timpul ei. Iar puterea se masoara in wati. Deci daca ii trag unuia un pumn...? (mai mult)
Vand funda la 5 lei.
Cat e PI la patrat din h la puterea pizzei:25794? Urgent! Am nevoie la tema! P.S. scoala mea e intr-o pizza.
Https://www.youtube.com/watch?v=srGQbt2Eas4 si eu care credeam ca sunt rai, astia sunt mai nebuni ca mine...
Hai Cersetorii de funde! Cine e cu mine? Comentam, si speram funda sa primim, nu ne puteti lua dreptul!
Cat mai costa kilu de carne de cal furata?
Imi este asa de somn...are cineva o perna?
Vreau sa imi dati si mie niste replici\propizitii mai amuzante. Stiti ce vreau sa zic! Sa fac lumea sa rada cu ele! Dau FUNDA celor mai bun! P.s. ma scuzati daca am gresit categoria! Si vreau...? (mai mult)
N-am murit. *aplauze*
Baaai, ieri era sa dea masina peste mine. Scapati de o pacoste, dar hyuuu, ce bine ca sunt vie. :D
Imi ziceti niste bancuri? nu vechi ci noi! cel mai fain va primi funda!
as vrea sa- mi trolez sau sa- mi sperii prieteni cu nuste site- uri ca de exemplu http://heyyeyaaeyaaaeyaeyaa.com/ sau (nu scriu link- ul ca ma sperie de moarte si nu pot sal copiez) Go to...? (mai mult)
Uitati o poveste..scuzati categoria Pe o câmpie 2 vaci croșeteau lapte.una întreabă cât e ceasul iar cealaltă ia termometrul și spune marți. Concluzie:Nu sparge geamul dacă nu e bicicleta ta. ...? (mai mult)
Ce cadou ii luati Izabellei?
Forta Daisuki! Wooooooow! Crazy, lol, ce mai vreti voi!
Daca azi e maine, ce e ieri?
Ce se intampla daca sting lumina?
Cine se uita la desene cu mine?
Cine se uita la Bible Black? :>
Hey,stiti niste videoclipuri amuzante? Cel mai amuzant primeste funda!
Daca soarele este o stea, de ce este un cerc?
Cum pot invata mai repede? Maine dau Bac-ul :>
Vă rog nu mă mâncați! Cred că mai merit să trăiesc! :C http://cf.chucklesnetwork.com/items/1/1/4/7/2/7/original/please-dont-kill-me.jpg
Haideti sa jucam un joc: Voi ma provocati pe mine sa fac ceva, si dupa va provoc si eu, si asa pana muriti. Apropo, politia nu are voie sa joace, sau sa se uite. Incep eu : Va provoc sa va jucati Scary...? (mai mult)
Heeellloooo. Aștept niște bancuri tari mai jos :) Fundă la cel mai amuzant
Dacă Moș Crăciun nu există, cum apar cadourile sub brad în fiecare an? Și dacă Inorogul Roz Invizibil nu există, atunci cum a apărut bibistrocelul crocobazdugat? În mod clar, floapa seplapoloidală...? (mai mult)
La ce ora tu face nani nani?
Hay, TPU, Voi ce prostii ati facut in scoala?
Foaie verde, eu regret Ca mi- am spart dintii- n parchet. Foaie verde 5 forinti, Mi- a ramas spanacu- n dinti. Foaie verde acadele, Saracesc la pacanele. Foaie verde pe peron, Am picat...? (mai mult)
Unde gasesc ceva cu care sa speriu oamenii pe omegle? Ma refer sa pun o inregistrare, dar nu gasesc si nici nu stiu sa o pun... :(
Imi place de un baiat. Cum sa-i zic asta daca nu vorbesc caineasca?
Daca mi-am inghitit mouse-ul inseamna ca sunt o pisica? O.O
Ar trebui sa facem un top al utilizatorilor trivianti post-mortem De fapt si pentru noi :)) Cu cine începem?
Cine îmi dă o îmbrățișare? :>
Va este rusine ca pe TPU exista o persoana ce a luat 4 intr-un test la fizica? Va puteti da seama cine e?
Care este cel mai socant lucru auzit pana acum? La mine faptul ca am mâncat prea multe pufarine si mă doare burtika...auww.:(
Am...Am căzut de la parter...Ce se poate întâmpla? O să mor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?