Neata,sunt eu, prietenul vostru terror si vreau sa va fac cunostiinta cu un frate din alt frigider pe nume terror. Care este cel adevarat?
Care sunt sansele cand mergi cu ochii inchisi pe undeva sa te lovesti de ceva?
Daca mergi cu taxiul invers, iti plateste el bani? Vreau sa fiu sigur ca nu m-a fraierit, mi-a dat 4 lei inapoi.
Azi am cazut pe tavan. Voi ce ati mai făcut? Dragutii mei amici de moarte. (Unii)
Daca nu știi răspunsurile la un test grila ce alegi A. B. C. D.?
Sexul protejat inseamna sa incui usa?
Notice me, senpai!
Comemorarea a 4 ani de la primele 3 întrebări de pe T/A http://i.imgur.com/W1bgo5R.png Ce credeti, am evoluat de pe-atunci?
Salut trivianti/amuzantilor, Am avut o surpriza intrând acum 3 zile pe site. Cum de nu s-a sters aceasta sectiune? Am inteles ca se ca sterge pe 15 decembrie
La lumina unui felinar stins, o vaca croseta apa, vine un cal la ea si o intreaba...cat e ceasul...joi! atunci cobor la prima. Intrebare: ar trebuie sa incurajam oile sa poata clocii ouale in casa?
Ce e mai rau, sa iti prinzi degetele la usa sau sa iti musti limba?
Nu răspunde, nu răspunde, nu răspunde, daca e cineva? Acum, trecem la fapte. Deci este Timp liber/Going out, muzica/literatura/parenting. Da la trivia nu se face nici măcar o imbunatatire. Măcar...? (mai mult)
Bă de ce atâța suspendați îs? Ce au adminii cu viața lor? Nevinovate conturi :(
Sunt singura "tampita" din lume care maninca inghetata iarna? voi obisnuiti? Tocmai ce am mancat una :)))))
Deci...tradatori fără inima ce sunteti (nu ca eu nu as fi) de ce nu mi- ati spus mă si mie ca va deceti la nunta la Wety, ha? Cu toate ca nu am fost, invitat, am vrut sa ies eu din tort si sa prind...? (mai mult)
Eminem sau Salam in Rap Battle? (eu zic Salam)
Care merge la ziua Izabellei? :)
Când nu esti cu ea, prietena ta... îmi da mesaje, îmi spune ca vrea?
Ce-i asa mare chestia cu Ziua lui Izabella?
Ce cadou sa cumpar de ziua Izabellei?
Cine este Izabella? (Tot am auzit de ea si de ziua ei)
Doamnee fereste! http://imgur.com/ouinAJK Asa o fi?
Merg pe gard, ma tin de strada, cu un caine la sub brat si ma musca o paine c-am uitat vaca deschisa si-a iesit poarta in drum.
Cine imi poate spune un cuvant de 7 litere ce incepe cu B se termina cu L si este ceva facut din zapada?
Unde pot gasi catuse pufoase roz pentru picioare? PS : sunt la fel ca cele normale numai ca au un ghiul atasat sa nu fuga prizonierul
Sa vedeti la ce s- a gândit eu. Peste ani, când probabil fiecare dintre noi o sa avem familie si copii, si nu o sa mai stăm pe TPU, oare ce o sa se întâmple cu conturile noastre? Eu stii ca- l...? (mai mult)
Am piramide pira piramide. Mai ari ciniva piramidi ca ali miele?
Whyyy im so aloone? someone talk with me pls. Ok acum sa trecem la intrebarile originale: De ce potato si nu altceva? De ce kawaii si nu kowai? (ma refer la numele meu) va dau funda.
Cati ani imi dai?
Vreo problema boss?
Tare criminalll, Ma deschid la fermoarrrr Toate pe mine sarrrr... (...) Cel mai bun de amant Sunt un briliant. Tu cum esti?
Cum scap de dependenta de iesit pe afara cu prietenii? Trebuie neaparat sa scap..aici e lume mai buna
Salut, mă! Cine mă mai știe? :>
De ce ne cad frunzele? Fundaaaa!
Seara buna, oameni frumosi ce sunteti. Am revenit aici sa va ruinez vietile cu un nou set de intrebari (si nu va fi ultimul). 1. De ce ai venit aici, sa- mi raspunzi la intrebare? 2. Daca cineva ar...? (mai mult)
De ce mereu sunt in umbra lui Hitler? =,(
Manelele ie bune de ascultare?
Baaaai....Deci, l-au suspentat prima data pe Tudorel, acum pe Onulica, cine urmează? Ne ia pe rând. Suntem in pericol. Suntem pe cale de dispariție. Doamne, sper sa fiu eu ultimul.
Cică Zombisor... Din Hot and neko, in Phailin, după, Doamna Daisuki (nici eu nu cred ca suna bine) după, Muflăă (asta e cel mai penal) acum Zombisor. Antonia, tu iti schimbi cam des numele. Vrea...? (mai mult)
Am o urgență; c. Dacă pui sare pe un pandicorn e normal să sară în jos? Mi' frică să nu fii pățit ceva.
Trivia/Amuzante?
Hmm, aici e o intreaga familie, de la tata pana la caine. Imi spuneti si mie fiecare ce membru al familiei e?
Crucified,Ești cea mai minunată persoana și mă bucur din lume că suntem cele mai bune prietene, te pup muhereaa mea scumpică. ♥
CâineleComunitar, de ce te dai la taică-miu? (AnimeDaisuki pentru cine nu ştie :3 )
De ce se topeste ciocolata in mainile mele? Va rog veniti cu raspunsuri "inteligente"! :))))
Sunt disperat...nu mai stiu cine sunt eu. Mi-am pierdut memoria. Sunt un om bun sau rău? Si cine sunteti voi? Va rog sa mă ajutati. Va rooog.
Pareri? http://www.youtube.com/watch?v=GN4WaQLejm8
Sa va povestesc ce mi s- a intamplat. A venit parintele sa- mi stropeasca casa cu aghiazma de Boboteaza si a dat aghiazma pe laptopul meu si acum nu mai merge. Cum este corect sa procedez? Este un laptop...? (mai mult)
E normal asa ceva?
Cum este sa fii amuzant?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)