Voi cum faceti cand nu mai va lasa parintii la pc? http://www.youtube.com/watch?v=Eodp-rZVe1w
Nu stiu ce inseamna pentru voi Craciunul, TPU, dar eu unul il vad ca pe un prilej sa ne deschidem inimile si sufletele si sa demonstram cat suntem de buni si de iertatori, adica sa daruim intelegere si...? (mai mult)
Hei, TPU! Care este animalul vostru preferat? Care credeti ca este cel mai comic nume pentru el?
Te uiti sau te- ai uitat la serialul Mad Men? Pune o intrebare la care doar cine chiar s- a uitat atent si il pasioneaza poate raspunde. Am nevoie sa verific niste prieteni. Scrie te rog si patru variante...? (mai mult)
ce prosti ati facut cad erati mici? uitati ce faceam eu: - dupa ca mancam cu o lingurita o arucam la gunoi ca zicea ca era murdara si mama cu buni se mirau ca dispar lingurite rolling on the floor ...? (mai mult)
Astazi este Sfantul Stefan si pe mine ma cheama Stefan. Ce putem face in legatura cu asta?
Ce se intampla daca iti introduci p3n1su in aspirator? Dar in masina de tocat?
Ce mai faceti obositilor nu ati murit? am reinviat :P
"Oh,iubire bibelou de portelan, Ti-ai vazut prostia in culori~?"*asta e cantata cu vocea mea de soseta beata* Voi va vedeti prostia in culori? Ce culoare e a voastra?
Si? Ati dat si voi ieri- azi 1 leu la vreun om pe strada, pe care l- ati vazut mai amarat- asa? Adica daca ati facut si voi o fapta buna de Craciun- acu`, asta va intreb.Sau sa va duceti cu farfuria ...? (mai mult)
Cum imi fac cont pe TPU?
Buna:) mosu' mi- a adus un furby boom si avea o voce simpatico de copil azi l- am tinut cu capul in jos 3min aprox. si si- a schimbat vocea in una de barbat. sper sa stiti de ce s- a intamplat asa; )(scuz...? (mai mult)
Ei, ce ati primit de Craciun? :D
Baaa! E Craciunul! Ati impodobit bradul? Eu da, impreuna cu Fuego. Craciun fericit! Ce-ati gasit dimineata sub brad?
De ce vulpile se căsătoresc pe ploaie? Nu se pot căsători pe vreme bună?
Care e culmea matematici?
Cine l-a angajat pe Mos Craciun?( cel mai comic raspuns primeste funda).
De sărbători este momentul sa uitam de griji si supărări, sa iertam si sa iubim si sa nu irositi nici o clipa din tot ce reprezintă ele. Sărbători fericite! Vedeti...pot fi si un om bun. :D...? (mai mult)
Daca ar trebui sa salvezi dintre un caine ca nu te cunoaste si sati salvezi pcu ce ai alege =)) deci nu cainele vostru unu deala vagabond dau funda =))))))))
Asta ce mai e? =]]]]] https://www.youtube.com/watch?v=mxzgwJ8tSE0&feature=youtube_gdata_player
M-a pus mama sa spăl geamurile... Nuuuu! Îmi e asa lene, dar nu am ce face. Mă duc :(
Ce materie ți-ar plăcea să predai?
Am taiat frunze la cani toata ziua si li s- a aplecat...le- am dat diazepam si lapte si au adormit, de azi dimineata nu se mai trezesc. Sunt din rasa "martanian cu ochi albastri" daca ajuta cu ceva. ...? (mai mult)
Doar mie imi vibreaza telefonul cand e pe vibratii? lol
Hey,vreau o uratura amuzanta care sa nu contina,gen:nunta,fete de maritat etc. sa fie foarte,mega,super,extra comica, amuzanta DAU FUNDA
Cine a inventat pozitia 69? Funda pentru cel mai haios raspuns!
Ce va doriti dupa craciun si dupa anul nou?
Cine are curajul sa facem skandenberg? :>
O fata mi-a spus ca pisica mea e motan, unde e puta motanului sa vad daca ii pisica sau motan?
Moșul basescu sau Moșul Ceaușescu? Cine, ce sa va aducă?
Atenție! Elvis Presley a înviat, și va avea un concert de revenire pe 32 ianuarie 2015! A înviat și Michael, dar el are concert pe 30 februarie! La care vă duceți? Biletele costă 0, 50 lei ...? (mai mult)
Vreau si eu adresa lu Mos Craciun, am ceva sa-i spun si nu stiu cum sa dau de el, nu raspunde la sms-uri.
Nu sunteti amuzanti. Plecati toti acas`. Hai marș! Si bineinteles ca am vazut attack on titan. :P
Cine mai ma tine minte?
Ce faze amuzate vi s- au intamplat la scoala? sa va povestesc eu una: era prima ora de mate din an, asa ca dira ne lasa sa facem ce vrem.in clasa era o galagie ca o venit o profa din alta clasa sa vada...? (mai mult)
De ce câteodată mă gândesc la tipul pe care îl plac într-un mod mai ciudat? (de ex. odată m-am gândit că cineva i-a înfipt o sabie în stomac)
Wetfire, îmi ești simpatică. Așa, să trec la întrebare: De ce anul trecut am primit doar o ceapă de Crăciun?
De ce bunica s- a dezbrăcat în fața mea și a lu' frate- meu și a făcut un striptease? Menționez că se crede o tipă ultra sexy și bunicul meu a spus că încă n- am văzut- o în perioada ei ...? (mai mult)
Am dat de naiba... I-am rupt nasul lui Pinoqo, mă urmărește Rudolf, Mosu' crede ca sunt posedat, când m-am uitat in oglinda, aveam ochii rosii, armata americana e pe urmele mele, ajutor!
Buna ce sa fac ca sa nu ma mai laud ma laud din orice spun la toti si ca mi-a murit cainele
Buna dimineata,azi am fost la un wc public, usa unde eram eu s-a deschis si m-a vazut o fata, ce sa fac?
Voua de ce nu va cad frunzele?
Daca am mers la magazin si am cumparat 3 oua galbene si 2 rosii cate oua am? :))
Acum 10 minute l- am vazut pe Rudolf cum statea lipit cu nasul de geamul meu. Am deschis geamul si m- a lins pe obraz. Apoi a plecat. Ca inseamna asta? O sa ma fac o Rudolfitaaa? :(( Ajutoor...? (mai mult)
M- am întâlnit cu Rudolf aseară. Ii sclipea nasu' ca girofaru'. Sa vedeti ce coafura de monden are. Avea un nas rosu si sclipitor, si când am vrut sa- l ating, m- a muscat de mana. Oare mă transform...? (mai mult)
Daca l- am gasit pe Mos Craciun in frigider si am luat fursecurile, se supara? Cat e viteza maxima cu trocaderul in faianta? Daca am parchet, ferma de purici? Am un telefon cu care am filmat pestii cand...? (mai mult)
Credeti ca Mos Craciun e prieten cu Adolf Hittler? Daca ies afara ma va viola zapada? Pot sa ma dau cu schiurile in casa? Daca nu primesc sosete de craciun? Daca imi aduce iar un sobolan? Credeti...? (mai mult)
Am nevoie de niste bancuri, diferențe ce persista intre generatia parintilor si copiilor...va multumesc anticipat de ajutor... apreciez! :)
Ce ati face prima oara daca v-ati trezi de doua ori mai scunzi?
Era odată un băiat, ce întâlnise o fata. O fata atât de frumoasa, încât nici soarele nu se putea uita la ea. Băiatul ii zice, la prima lor întâlnire: - Daca tu... draga mea ai fii un deget,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!