Ati impodobit bradul? Sau il asteptati pe Fuego? ... dati-mi va rog un raspuns comic;)) ..scuze daca am gresit zona?
Hey! Cu ce vedeta v.ati trage.o?
Salutare dihori! Pregatiti de nasterea domnului? :)
Hai să jucăm un joc! Deci, primul care răspunde face o propoziție(la liberă alegere), iar cel de mai jos face o altă propoziție în care trebuie să continue oarecum propoziția de mai sus,...? (mai mult)
Ce idei de parodii aveti pentru un copil care pute? :))))))
Imi puteti spune si mie niste mesaje amuzante de craciun. :) cel mai bun raspuns primeste funda
O întrebare...asa, ca mi-a venit acum. Oare Tudorel96 chiar s-a sinucis...imi este foarte dor de el. Aduceti-l înapoi. (plâng daca nu vine) >_
Sine ma gugu nagaga. Sine ma gugu, Bake rools. Demag, uga! Uga... Nuga! Oooo, nuga. Agra! Pizza? Pizza... Sine ma gugu Bake rools. Mai stiti reclama?;)
Să presupunem că mâine vine Apocalipsa. Ce faci în ultima zi din viața ta?
Ce se intampla daca apas pe un buton rosu pe care scrie...nu apasati? :D :D :D
Buna TPU.Ce note ati luat la teze? Eu la romana 8 si la mate 9, 50(adica 10). Party!
Am aflat adevarul despre Mos Craciun. Am auzit ca el...se imbraca de la second hand. Dezamagitor. :((((
Care e femininul substantivului " puț "?
De ce are ciocanitoarea cioc?
imi puteti spune si mie mesaje de craciun pentru prieteni cele mai inventive si mai creative vor primi funda, va pup.
Cat mai e pana la nimic?
Cat face 1X1? Dau funda la cel mai tocilaresc si amuzant raspuns. =))))
Tu de pe ce planeta esti? :)))
Sunt terorizat... Am o colega(AlisaEu este pe TPU, daca vreti sa o cautati) care atunci când vorbesc cu ea, îmi tot zice sa tac, arunca in mine cu lucruri, de cate ori ii sutesc cate ceva, (îl ...? (mai mult)
Ajuuutooor TPU. Mami mi-a zis ca Mos Craciun nu exista. Ce sa ma fac? Daca nu exista el cine aduce cadourile? PS: Am 25 de ani Am pus intrebarea la misto. T/A
Ce a fost primul OUL sau GAINA?
Cu cine v-ati trage-o de pe T/A?
Cum poti numara o bila?
Buna Ziua TPU, am si eu o nelamurire cu o ghicitoare, imi e putin cam greu de descifrat! Spune cam asa : O baba si un mos vor sa- si vanda gaina, dar baba vrea macar 25 lei asa ca il trimite pe mos...? (mai mult)
Please do not cheat... Riddles What belongs to you, but is used by others? Poor people have it. Rich people need...? (mai mult)
Cat face 1+1? Dati un raspuns cat mai tocilaresc
Nu ma satur niciodata..https://www.youtube.com/watch?v=wJdzCqaHXW0
De pe ce planetă ești?
Http://i.imgur.com/7pjn3DT.jpg Fusese mai întâi un filmuleț, dar fiindcă nu l-am putut uploada, meh, hai să zicem un fel de comic...
Cartofi prajiti cu ketchap, sau ketchap cu cartofi prajiti?:)))
Pe tine cine te-a dezvirginat? :))) Il citez pe @Zombalaul. Cel mai amuzant raspuns, priemeste funda!
Se zice ca Dumnezeu poate face orice. Poate el sa faca un bolovan pe care nici el sa nu poata sa-l ridice? Sa va vad! :)
Dau funda! Vreti funda?
Daca cineva ti-ar spune ca se duce sa ia o gura de aer pentru a putea vorbi a doua zi cu tine, i-ai da un pumn pentru a se trezi sau i-ai da un litru de vin si l-ai lasa sa se inece cu propria voma?
Painea care face ou se duce la piata?
Tu cum ai fi reactionat daca cineva se stergea de rahat pe mana ta? http://youtu.be/dRnIx_9llwM?t=17s
I-ati zis si voi lu` Wetfire ``la multi ani``,ieri, c-a fost ziua ei? Nu - normal.Pai e frumos?
Daca am cinci mere si mai iau un mar de la mine cate mere am?
Spuneti cele mai tari bancuri cu Mos Craciun pe care le stiti. Cel mai bun primeste funda!
Am...am, sinucis un om, ce o sa se intample, intru la puscarie, voi ma credeti un criminal?
De cate ori te masturbezi intr-o zi? :)))))))))))))))
Zombalaul e administratorul acestei categorii cu intrebari foarte logice? Sunt nou nu prea stiu.
Ba, voi ce metode de copiat folositi? Clasice sau mai originale? Eu nu le folosesc pe cele vechi, pe care le stiu toti profesorii cum ar fi scrisul pe banca sau pe mana. Eu scriu pe perete, pe calorifer...? (mai mult)
Salut, cine imi da ceva de genu: ///// // // // // // // // // // // // // // // //...? (mai mult)
Cea mai amuzanta poza primeste o bere: http://static3.machteamsoft.ro/albums/pictures/155/10910155/pozaamuzantapozeamuzantepisicasecombinalaoberecust_5548.jpg Incep eu: http://fs68.trilulilu.ro/imgs/choki/poza-...? (mai mult)
Salut, ieri a venit My Bunica la mine, in parc. Nu am loc sa o tin. Am castel de 9 etaje si sunt singur la parinti, bine, aveam un ta- ma( si tata si mama), dar a murit in minisecundahomotarelunga...? (mai mult)
Ce ai face daca maine s-ar sfarsii cu oamenii cooli? Eu unu m-as speria si as omori toti prostii. Si ma voi si casatorii cu Eu( cica e risc de Sida da na ce sa faci) Voi ce ati face?
In timp ce ma sarutam cu iubita mea, mi- a dat o palma la fund :)))) ce inseamna asta? Adica eu e normal sa ii dau ei, dar ea la mine, mi se pare ciudat in pana mea :)))))))))))))))))))))) Dau...? (mai mult)
Am 25 de 10 la scoala si inca 2 de 10 la teze.Ce sa fac cu ei? Cel mai amuzant raspuns primeste FUNDA!
De ce este îndrăgit Moş Crăciun? https://www.facebook.com/Bibliapentrusceptici/posts/762040043862322?notif_t=notify_me
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!