Cum fac ca pasărea mea zburătoare să devină acea pasăre zboară așa cum osul se preface în os luptător ca să pot deveni o doamnă pisică specială?
Il mai stie cineva pe DaniiB? https://www.youtube.com/watch?v=FfUrsl7P544
Ce întâmplări amuzante aveți atunci când aveați nevoie sa faceți pipi? :-))
Care este singura întrebare la care se răspunde cu NU pentru că ar fi imposibil să se răspundă cu DA?
" O masina cu volan pe dreapta e ca o masina cu volan pe sta ga doar ca e pe dreapta / Un samurai fara sabie e ca un samurai cu sabie doar ca fara " Daca mai stiti si altfel de expresii de genu lasati...? (mai mult)
Hey salut. Am si eu o intrebare. Daca il stiti pe IOBAGG, el apus un video Q&A si in videul ala a zis "cu puta la *preuna*". Intrebarea me este ce inseamna cuvantul *preuna*?
Câteodată stau la colț și mă prefac că sunt un cartof. Sunt singurul care face asta?
De ce porți secure?
Dacă aud peștele, peștele mă aude pe mine?
Sa presupunem ca suntem atacati de extraterestri, armata noastra e pregatita? Infanteristii din Romania stiu sa lupte cu extraterestrii? Politia e dotata cu laser? Genistii stiu sa dezamorseze extra- bombe...? (mai mult)
Era un episod din nimic nou în care Teo comentează blogul lui unu de la Rio de Janeiro ca a filmat prost numai copaci și chestii... Știe cineva ce episod era?
Bună dimineața! V- ați trezit? De ce? A, încă ceva. Ma gândeam ieri ca dacă oamenii sunt animale înseamnă că pot fi și dresați. M- ar interesa niște proceduri, dacă puteți concepe, în...? (mai mult)
Cate fire de par aveti in cap sa stiu si eu daca sunt in normalitatea firelor de par?
Sunt prost, si nu stiu ce sa fac... Sugestii?
La o shaormerie: "O shaorma cu de toate?" Ce raspunde Cioran?
Ce forma are pamantul? A) Glob B) Plat C)Banana D)Gogoasa E)Forma de covrig agatat de un dulap
Poate ma puteți ajuta va rog.Era mai demult o melodie cu o broasca țestoasă parca. Zbura in toate direcțiile și avea casca de aviator parca...era foarte celebra și nu îmi aduc aminte...? (mai mult)
De ce, când mai am şi eu câţiva paşi până să ajung la staţie, tocmai atunci pleacă tramvaiul?
As avea nevoie de un imn, pe muzica Saint Tropez, despre fite, dar sa nu fie vulgar, urat, pentru ca trebuie sa il cântăm la o activitate.Suntem un grup cu numele de BARCUTELE FITOASE si avem...? (mai mult)
Să-mi tai venele sau să mi le las lungi?
Mi-am luat covor nou in sufragerie, poate fi considerat semn la bac?
Care este numele de familie al lui Obama? :)) Sursă: https://www.libertatea.ro/entertainment/16-dintre-cele-mai-stupide-intrebari-de-pe-internet-1470823
Heei Tpuu! Ce faceți, pufuleților? Eu, una, am chef să râd și vreau cât mai multe bancuri/glume, poate și câteva înjurături amuzante sau întâmplari haioase. Hai să ne amuzam puțin :D ...? (mai mult)
Vreau niste bancuri cu asistente/medici, FARA cuvinte obscene va rog!
Hai sa curga intrebarile de la evaluarile natioanale cu "am scris asa" cate puncte imi da si se considera semn daca?
Cum îmi programez soacra să moară?
Dacă câinele face ham, ham, iar porcul face guiț, guiț, vaca cum face?
Ce poti sa spui in taxi dar si in timpul sexului?
Urăști să mă iubești sau iubești să mă urăști?
Daca fac sex in fiecare zi, mai cresc in masa musculara?
De ce mi-ai mâncat napolitanele?
Am visat ca am un copil, De ce?
Îmi poate spune cineva o glumă sau nu știu... ceva amuzant, dar la care să nu se prinda nimeni nici macar cel mai deștept om dintre destepti, dar trebuie sa aibă sens! Dau funda
Eu cînd am chef să rîd cu lacrimi și să-mi desfund nasul mă uit la întrebările lui abhvxv. Dar voi?
Ce caută Obama în camera ta?
Ce a fost primul? O sau găina? Dacă cineva îndrăzneste să stearga intrebarea asta va fi muscat de caine!
Sufăr de o boala... Am aer la plămâni, ma puteți ajuta? =)))
Cum știu dacă am făcut-o bine?
Revin cu o alta intrebare, mi se intampla un lucru de ceva timp si nu stiu ce inseamna.Mi se intampla ca noaptea sa visez mancare dar problema e ca nu stiu cum se face in vis ca incerc sa ajung la ea ...? (mai mult)
2 + 3 = o vacă?
Am un laptop cu win7. Recent acesta a inceput sa mearga foarte incet! Asa ca am trecut pe Win10. De atunci, PC- ul "zboară"! Din păcate, azi de dimineată am uitat geamul deschis la dormitor,...? (mai mult)
Salut, TPU. Am și eu 2 lei și as vrea sa îmi achiziționez o pâine franzela cu 3 felii de parizer. Ma gândeam la pâine, cum sa fie, feliata sau nefeliata? Vreau sa îmi spuneti avantajele și ...? (mai mult)
Salutare. A cui este vocea din reclamele LIDL? Am pus un pariu cu sotia.
Nu v- ați săturat de încălzirea asta globală? Nu vă îngrijorați, am găsit soluția perfectă ca să o oprim definitiv. Nu ați observat că pe astăzi sunt mai puțini pirați ca niciodată?...? (mai mult)
Falsificatorii de vin urmeaza exemplul lui Iisus?
Știați că Finlanda de fapt nu există. Adevărul este că în timpul celui de al doilea război mondial Japonia a făcut un complot cu Uniunea Sovietică să poată pescui în zona unde se zice că ...? (mai mult)
Daca ati afla ca maine vine sfarsitul lumii.Ce ati face?
Pamfil are o clinică veterinară și servește în fiecare zi, la micul dejun, un pui bolnav. Așadar Pamfil comandă pui bolnavi, că el din asta se nutrește. Domnul Judjer are o fermă de pui ...? (mai mult)
Azi am fost la spovedit... Stie cineva cum se trezeste un preot din lesin?
Am o dilema, cand unii zic pe aici ca se apuc serios de Youtube, le trebuie si tarnacop si lopata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!