Ce mai faceti? AnimeDaisukiCrazyLol:- Ce- ti mai face leopardul pe care ti- l am dat? TuDorEL96:- Si ce rezolvi cu asta? Bestia98:- Cum am ajuns aici? Turboχ:- Mai repeta intrebarea ...? (mai mult)
*leganandu-se* Mamelor din lumea-ntreaga Eu va dau un singur sfat! Nu lasati copii pe strada Din cauza lu' barbat! Hai da un leu
Sall! Nu stiu ce sa ma mai fac, ma simt prea frumos pentru lumea asta....cand ma uit in jur... Nu e niciunu ca mine. Ceva sfaturi? Cu suicidu oare merge? Oare or fi oameni la fel de frumosi pe dincolo?...? (mai mult)
Spuneti-mi niste lucruri amuzante care vi s-au intamplat cand erati acasa singuri cea mai amuzanta primeste funda. :)
Voi cum v- ati simtit cand ati aflat ca Mos Craciun nu exista? La ce varsta ati aflat? Si cum ati aflat? PS:Scuze pentru. categorie, n- am gasit una mai buna.? (mai mult)
Spuneti niste bancuri cu: Esti/Erai atat de beat incat... Funda la cel mai bun raspuns
Din ce se trage omul: maimuta sau om
Cine imi da si mie banii de cola? =))
Cum te simti in sicriu?
Ce e pe 24 decembrie?
Ce mă, se fac alegeri pentru presedintele Trivia/Amuzante? Daca da, candidez eu! ("Iohanis" presedinte!)
Era o poza pe facebook cu un baiat in pat, era destul de amuzanta si scria asa " Am luat 2 la mate. Ma prefac ca dorm sa nu ma bata cu cureaua." :)) unde o pot gasi?
Salut.Am nevoie de un scenariu amuzant de anul nou, sunt clasa a9a. Miar trebui citeva scenete amuzante macar...Dau funda!:)
FUNDULOI! De ce am simtul umorului atat de dezvoltat, dar sunt atat de prost incat sa public o astfel de intrebare pe un site de rahat?
Cine imi da un site de glume tari? Dau funda :)
Cine a fost primul-oul sau gaina?
De ce se fabrica masini care prind si peste 300 km/h daca viteza maxima legala este peste tot in lume de 130 km/h? Eu cred ca ar fi mai bine pentru toata lumea daca toate masinile ar prinde maxim 130 km/h,...? (mai mult)
Imi poate explica si mie cineva cine e AnimeDaisukiCrazyLol si Bestia98 (cand ati aparut? peste noapte, asa, fara nici un avertisment?)? Iar de ce TuDoRel96 pune intrebari despre varsta a bestiei aleia...? (mai mult)
Dirigintele ne.a zis sa facem un scurtmetraj AMUZANT si vreau sa va rog sa imi spuneti daca este potrivit: Mama gatea in bucatarie si vede ca nu mai are alimente si mere la magazin si fica...? (mai mult)
Ce vei face in 2013?
Care este cea mai enervanta persoana de pe TPU? (Ashadow) :) :)
Cine a muscat primul dintr-un kivi?
Mi-e foame... ce mâncăm? :-?
Repede, cu cine tineti, cu Tudorel96, sau cu dragutul de mine? Încep revolta. Cine e cu mine?
Fa-ti autoportretul.
De ce atunci cand violez cateaua matusii pisica e geloasa si se uita cu o privire ciudata? :( Ce sa fac sa nu mai fie asa? Eu le iubesc pe amandoua. =)))))))))))))))) ATENTIE, ACEASTA ESTE O INTREBARE...? (mai mult)
Manac biscuiti, tu ce faci?
Glume pe seama piticilor?
Va fi sezonul doi din Kamisana Kiss?
Cum pot face un pinguin să zboare în portocaliu dacă afară plouă?
Hey...vreau sa imi spune-ti niste glume ceva...dar amuzante nu dinalea seci...pls...
Cand este emisiunea "Te cunosc de undeva"?
Cine are un pix?
Cine a fost prima data? oul sau gaina? :)
Foarte creativ, nu? : https://www.youtube.com/watch?v=wmp42e2OYBU
Unde imi sunt sosetele?
Când e găina mai grea? :>>
Voi ce poză aveţi pe desktop?
Ai impodobit bradu' m8? no h8 illominaughty confirmed, m8
Oare ce mi se va intampla? LLAM Vazut PE SlenderMan si I am filmat
Unde ai ascuns luna?
Spunetimi niste glume da de alea bune ca sa ma pot pisa pe mine de ras.DAU FUNDA
Ca o apa cristaliina...
Deci cine ma poatea ajuta la problema aceasta de logica. O varza, un lup si o capra stau pe partea cealalta a oceanului, iar tu vrei sa ii transporti pe partea cealalta. Cum o faci? Ei trebuie sa ajunga...? (mai mult)
Care este cel mai jenant si penibil lucru făcut de voi? Al meu este acesta: Eram in clasa a7- a, la ora de sport. In pauza alergasem mult si eram epuizat. Profesorul m- a pus sa fac exercițiile acelea...? (mai mult)
Ce faceti? :)
Care este cea mai tare parodie?
Buna stie cineva cum sa agati o fata la misto, gen "papuse ai cazut din cer ca ai fata cam turtita"?
Continuă propoziţia: Când iubirea mă cheamă...
Cine asteapta Crăciunul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
Viperix întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului