Acel moment din timpul testului de mate cand iti amintesti de ziua aia in care ai luat beteala de pe brad cu aspiratorul Doar eu cunosc acel moment... da bine ok pa
Merita sa stai la coada pentru o unghiera?
Cum e corect sa spui: " pana de vulpe la palarie " sau "pana de vulpe pe palarie"
O intrbare: de ce matematica nu moare niciodata?
Vand urmatoarele produse: Chiloti cu suc, sosete cu lanterna, sutien cu wi-fi. lopata automata, Cal de 100 de cai putere! Cine cumpara?
Ce se intampla daca ai aruncat din greseala o bratara intr-un rau din Bucuresti?
Idei de farse pentru excursii? Mentionez ca: - Sunt in a 8- a :)) - Excursia e in februarie - Nu avem acces la camerele celorlalti decat cu permisiune( adica ne grupeaza cate 2- 3 colegi pe camera) ...? (mai mult)
La coltul unei case rotunde se aude o impuscatura de cutit iar victima cade spanzura din pivnita barcii. De ce?
Pe o scara de la 1 la 10 care este culoarea ta preferata din alfabet?
A-ti supravietuit cutremurului? Cine a supravietuit rog s-a imi raspunda! Dau funda! :)
Am vrut sa ma uit la un film romantic si s-a inceput cutremuru`.Am dat pe HBO,la Strumfi,si acum e totul bine, nu se mai misca blocu`... Cum va explicati asta?
Cine a mai patit sa nu vada o usa de sticla transparenta? Ca aici: http://www.clipuri.org/cine-naiba-a-pus-usa-asta-aici/
Ciocolata sau vanilie
Https://www.youtube.com/watch?v=VRhZyOddZLA Adidu uan nu saiii! *BOOOOOM*
Care e cea mai mare slabiciune a ta?
De ce violetele sunt violet?
Am luat 10 la mate,dar am o problemă gravă, mint cam des.Cum o pot rezolva?
Am luat 5 la mate, hai că trec!:)(fundă pentru cel mai amuzant răspuns, scuze de categorie)
Era o fata cu un baiat intr- un parc. Fata zice: - 篆书/篆书 Baiatul se enereveaza ii trage o palma si spune: 隶书/隶书lìshū! Fata pleaca nervoasa Baiatul suparat urla: - 楷书/楷书kǎishū上古汉语;...? (mai mult)
Ce este un microrevelion pentru ca am fost invitat la unu si nu stiu ince consta un micro revelion - se mai face altceva pe langa party de revelion ps: sa nu radeti de intrebare
Căne vriea să tă jouake cu mune MĂTINN hăhăhă *ocălari mekeri*
Întrebare : De ce morcovul e mai portocaliu decât o portocală?
Ce fel de om crezi ca esti?
Wtf is this:http://www.youtube.com/watch?v=q5SZzFaAZyY#t=151?
Sunt 22 de fotbalisti pe teren si 22 de mingi de fotbal intr-un cos.Cum poti da cate o minge fiecarui jucator si totusi la final sa mai ai o minge in cos? Multumesc!
Buna cine poate sa ma ajute cu 1 raspuns? intrebarea este Cum ar trebui sa se miste lucrurile de Black Friday? INDICII >> Cuvantul are 7 litere; Ultima litera este T
Întrebare : Dacă Superman este asa de destept, de ce iși ia chiloții peste pantaloni?
Salut, a inceput sa imi placa mult T/A, dar vad ca nu prea e Trivia, puteti spune o gluma? Gluma cea mai amuzanta care ma faca sa cad de pe scaun sa imi sparg capu primeste funda.
Eu, Penisul, va cer respectuos o marire, din urmatoarele motive: * Fac munca fizica; * Lucrez la adancimi mari; * Ma arunc cu capul inainte in orice fac; * Nu am weekend- ul liber sau sarbatorile...? (mai mult)
Care sunt cuvintele sau numele care se termina in ift si au 9 litere?
-Edward, ce ai facut cu tamponul meu? -Ceiuț cald :)
Stie cineva pe ce data si la ce ora incepe macar prima parte din Singur Acasa? Mi-e tare dor de filmul asta!
Întrebare : De ce femeile nu merg niciodată singure la baie?
Http://uploadimage.ro/viewer.php?file=6686_untitled_gnrj.png Ce fac cu viata mea...
Ce veti face daca nu ar mai exista Google?
Stiti care sunt cersetorii TPU? Nu? Va spun eu. Aia care, după ce raspund la o întrebare, scriu la sfarsit, "funda?" Adică, daca vrea omul, iti da funda, nu trebuie sa ii ceri tu. :D :D
Salut, nu zic cine dar a stat 4 saptamani sa confirme contul =)) Si cum eu sunt expert in acest site nu am o categorie preferata, ati putea sa ziceti categoria voastra preferata pentru un incepator?...? (mai mult)
Cel mai calumea banc
Cine vrea să facem roleplay? Veniţi cu personaje.
Hhhheeeiii TPU! sunt noua pe aici...dar imi puteti spune cateva bancuri? sau poate imi dati niste site-uri... Cele mai funny bancuri primesc funda!
Întrebare : Cum ar arata scaunele, dacă am avea genunchii la spate?
Buna TPU vreau sa te rog sa-nmi spui cum il fac pe cainele meu sa vorbeasca in locul latratului? Exista ceva pastila pentru asta?
Daca un sandwich nu mai are paine, mai e sandwich? Daca nu, in ce se transforma? Argumentati!
Întrebare : De ce spălăm prosoapele de baie, nu suntem curați când le folosim?
Vreau raspunsuri amuzante.Mai subtil ca... (aici spuneti voi)
Iarna asta o sa ninga?
Daca am fost diagnosticata cu tulburare borderline si tulburare disociativa, pot da foc bisericii fara sa patesc nimic?
Ati mancat vreodata paine cu paine? Daca da, ce gust are? Am auzit ca are gust de paine dar nu cred. As gusta, dar nu ma lasa unicornul meu pe nume Domnul Painescu, zice ca ii mananc sora daca mananc ...? (mai mult)
Întrebare: De ce lichidul de vase conține lămâie, iar sucul de lămâie conține chimicale?
Am nevoie urgent de un monolog de Craciun! Subliniez de Craciun! pe 12 decembrie dau un spectacol si mi- ar trebui ceva.....sa fie amuzant sau oricum da sa fie monolog insa sa aiba legatura ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?