Pe mine cand ma doare capul incep sa imi dau cu pumnii in picioare ca sa numai ma doara capul dar dupa ma dor picioarele si trebuie sa dau cu pumnii in cap si ma dor si pumnii ajutati-ma :(((
Este ciudat faptul că Linda căţeaua mea adoră să mă privească când mă uşurez? De cele mai multe ori când deschid uşa ca să intru în baie, căţeaua mea sprintează de oriunde ar fi prin...? (mai mult)
Ce farsa poti face unui prieten la o pentrecere?
Tu cu cine votezi? https://www.youtube.com/watch?v=awB_5L1e8JY
Va vine sa credeti ca a trecut aproape un an de cand am desenat porcaria asta? http://imgur.com/rcaYaHf
Va rog rapid daca se poate imi ziceti si mie sa scriu un buletin meteo amuzant?:)) Adica ceva gen: , , Buna ziua doamnelor si domnilor, astazi va prezint buletinul de la ora 3, auzi ma, dar acum ...? (mai mult)
Niste glume cu Bula?
Cum prinzi o musca?
De ce nu am un unicorn spatial?
Semnele au fost mereu acolo... http://i.imgur.com/g1gePT6.png Peste o ora illuminati ne vor sinucide, vreo ultima dorinta?
De ce nu portocale?
Cum se joaca cerceaful la nunta?
Te provoc sa nu raspunzi!
Ce scrie pe tine?
Wow T/A are update,wow cum așa w ow La voi ninge, bă?
De ce nu mai merge TPU?
Cum ar arata pentru voi un mic dejun perfect? 1. Mic dejun servit la pat pe o tava cu revista preferata (ciocolata calda si ceai, o omleta cu sunca, clatite cu ciocolata, o salata de fructe); 2....? (mai mult)
Cand nu puteti sa dormiti la ce va gandiiti, pentru a va relaxa? a. Ma gandesc ca sunt o printesa/ un prin si am tot ce imi doresc. b. Ma gandesc la ceva amuzant. c. Imi creez o lume fansastica super...? (mai mult)
Dati-mi niste idei va rog. Vreau sa fac gen un stand up comedy cu o voce de moș si am nevoie de idei legat de ceea ce as putea spune.
Ati fugit vreodata de cineva?
ATENŢIE! Postare interzisă Zombalaucăi şi în cel mai rău caz, lui Blame. Ce mai face Blame? Ăhm, deci... Dar fosta lui ce mai face? Blablabla. E single, nu? :3 Oh, câtă perversitate. ...? (mai mult)
Guys, guys, guys... Știu că pare crud, dar vreau să vă spun, așa, ca avertizare. http://i.imgur.com/UFRZIWb.png Știți, 25 octombrie e peste 4 zile. Deci, bucurați- vă de ultimele...? (mai mult)
Sunt singurul de-aici pe care-l doare în ......sculament?
Cand ati facut ultima data misto de cineva?
De cate ori vi s-a intamplat sa auziti la meteo ca maine ploua si in urmatoarea zi sa nu ploua sau invers?
Vi s-a intamplat vreodata sa vorbiti cu cineva care nu intelege ce spuneti si sa va intrebe de o mie de ori "Ce-ai zis?"? :)
Vrei o dedicatie :>? compusa de mine
Cati ochi are un ciclop? :))))
Vi s-a intamplat vreodata sa vorbiti cu gura plina?
Ati vazut vriodata o planta carnivora? :> face to face >.
Cine e bau bau? :O
V-ati batut vreodata cu frisca?
Kon'nichiwa. Nanishiteruno?
Ce mai ziceti, mai, T/A-tristilor? Am intrat si eu pe aici, sa vad care e treaba. Surioara, tu ce mai faci? :)
Ma Aline mai traiesti? Alin? Va rog sa il lasati doar pe Alin sa raspunda ca il intimidati.Multumesc frumos. Stiti la cine ma refer nu-i asa? :>
Un cowboy vine in oras cam pe vineri si pleaca tot pe vineri? Cum a facut asta?
Cine stie aplicatia aia care iti modifica fata sau vocea e amuzantaa.Care o foloseste si Speak, Sau daca stiti alta amuzanta.DAU FUNDAA! :*
Puteti sa-mi dati vorbe din astea gen: "cand te-am dus prima oara in mall te-ai descaltat la intrarere" sau "cand ti-am aratat prima oara mamaliga ai spus ca e aur si ai dus-o la amanet"?
Ajutor un mai pot suporta un clovn boschetar ma tot loveste cu o lingura a inceput de dimineata si acuma a intrat la mine incasa AJUTOR un muai pot scrive corect ca ma loveste cu langura peste degete(rog...? (mai mult)
O banana se plimba prin parc. Vede alta banana si zice: Buna ziua. Intrebarea?
Windows '95 sau Windows 8?
Era o melodie cu mai mulţi budişti si băteau la o toba şi maaaaamăăăă ce belea...cam atât va pot descrie...Deci cum se numeşte melodia? Scuza-ţi categoria Funda şi un pupic.
Cum pot sa beau cartofi si sa mananc apa?
Stiu ca n-am mai intrat de foarte mult timp pe TPU, dar...m-am intors, scumpi! Deci s-o intamplat ceva fain sau interesant in lipsa mea?
Sa incep cu o teorie a conspiratie hilara....eu cred ca crin antonescu nu candideaza la presedentie pentru ca ia ordonat iluminati ca sa poata castiga victor ponta :) =))) ce credeti ps: intrebarea este...? (mai mult)
Ati incercat vreodata sa mergeti in maini?
Știu că e dur, dar cineva trebuie să pună punct chestiei ăsteia. http://i.imgur.com/IHAqG49.png Trebuie să ne recuperăm măcar trolling-ul. Cine-i cu mine?
V-ati gandit vreodata sa mergeti desculti pe strada?
Organizez petrecere cu mosi si babe, dar am nevoie si de cateva domnisoare care sa incinga atmosfera.Cine se ofera?
Can you speak english? Am vorbit romaneste! Chiar nu intelegeti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!