Cum te striga?
Asta are nevoie de un caine... i.imgur.com/aEpyEV6.png Mai lasa si pe alti ba tristule
Daca da, atunci de ce nu?
Ati vazut vreodata o bufnita?
Ce mirosuri va plac?
Va place sa stati la coada?
Este ora trei, mergem la femei?
A murit Florin Salam.Va pare rau?
Eu sunt Google si va pot raspunde la orice intrebare.Cu ce va pot ajuta?
Http://i.imgur.com/RevSllf.jpg Un exerciţiu de imaginaţie: eşti singur(ă) într- o pădure cu copaci uriaşi şi deşi, foarte deşi, iar în timp ce vântul îţi ciufuleşte părul, o ceaţă...? (mai mult)
Cum sa imi excit prietena daca am ambele maini in gips? Mersi Dau funda :D
Cat de mare ti-e lizozomul?
Infinit+1 sau infinit-1?
Va place trilogia The Hunger Games? Haideti sa va stric seara! Prim moare in ultima carte.Este omorata de o bomba in timp ce ajuta ranitii din razboiul dintre rebeli si Capitoliu.Hate me now :3
Nu mai am apa calda. Stie cineva cand o sa revina apa calda?
O intrebare hilara :) mi se vad venele albastre asta inseamna ca am sange albastru si sunt de vita regals :) parte a nobilimi romanesti =)))
Salut sun Belly Bag! Zi ce vrei... Eu o sa iti dau un sfat
Vreau să sug ceva dar nu am ce. Ce să fac?
Hey,TPU,imi spuneti cateva rime amuzante? Cea mai tare primeste funda! Succes!;-)
Cum era gluma aia :Iubito de ce porti sutien daca nu ai sani? Vreau continuarea si dace se poate si o imagine :) Funda!
E vineri si vine week-endul! Va bucurati?
Cine-mi face o declaratie de dragoste?
Ce va place cel mai mult pe lumea asta?
Cand taiati frunze la caini, cainii ce fac?
Hei, prieteni, dușmani, copii, adulți, adolescenți, fete, baieți, travestiți sau ce sunteți voi, ce mai faceți? Nu ne- am văzut de ceva timp, mi- a fost dor de voi, prefăceți- vă ...? (mai mult)
Intrebare de la interviurile de angajare:unde va vedeti peste 5 ani?
Cine imi da poza cu cel mai urat orc din istoria internetului, are funda.
Spuneti-mi glume multe va rog!
Http://i.imgur.com/sryOOXD.jpg De ce mereu cand vad poza asta imi amintesc de Oana Roman?
Daca un singur proferos nu ne poate preda toate materiile,atunci, cum te astepti ca un singur elev sa invete toate materile O.o
Heii! :** Ce moare când trăiește și trăiește când moare? Fundăăă! :*!
Zombalauca ascultă sau nu manele?
Cand faceti misto, cum faceti?
Facem prezenta? Doar asa, ca idee. (Inteleg cei care trebuie sa inteleaga)
Înaltă mi-s tânără, Scunda-s bătrână, Când strălucesc de viata, Suflarea voastră ma îngheață. Cine sunt?
Care-i asemanarea dintre o prostituata si un elastic de bungee-jumping? Amandoua costa 75$, iar daca s-a rupt cauciucul esti halit. Poate cineva sa mi explice bancul exact ca nu prea il inteleg?
Când doi cameleoni se împerechează, cel de deasupra ia culoarea celui dedesubt?
Poziţia preferată a caprelor este poziţia oamenilor?
Când cineva cumpără un boomerang nou, cum îl aruncă pe cel vechi?
De ce dacă dumnezeu e imortal a lăsat două testamente?
Am rămas fără bani. Cum îmi mai pot cumpăra noi prieteni acum? M-am săturat să mă uit la hentai singură.
Cum scap de gelozie? În dulap nu mai am loc s-o pun şi pe aia, acolo mi-am ascuns deja toate notele proaste.
De ce plictiseala îmi iubeşte compania atât de mult? La naiba, am vărsat sos pe tastatură.
Ce se află la al 13-lea etaj? În afară de rezervele de creieri ascunşi ai Zombalaucăi. Apropo, ţi-am adus creier proaspăt de ţânc, pisiii. O să-l împart numai cu tine. Promit.
Apa plata sau apa rotunda?
De ce toata lumea sta in casa?
Cine este cel mai nesimtit om de pe Pamant?
Va place Justin Bieber? (Sincer)
Sa ma fac popa sau sa ma calugaresc? Care dintre astea doua sunt mai profitabile?
M-am plictisit de clasa a9a, exista vreo metoda sa ma transfer inapoi in a8a?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!