Vreau bancuri cu bula. Funda
Care e cel mai amuzant cuvant? #Yolo#Swag activated! Please! Ty.
Zzzzzzzzzzzzzzz stai ce?
Crederi ca ar trebui sa le spun parintilor mei ca sunt adoptat?
Aolo,sunt penibil,sunt dependent de acest site,nu in felul ca ma ajuta foarte mult, dar curiozitatea mea ma omoara.Pot sa o omor eu pe ea? :ironic:saysthing
Http://i.imgur.com/xRiPW0a.png Long time no comic. Pentru că am paint şi lipsă de activitate.
Pe voi cine v-a dezvirginat?
Vreau și eu niște canale amuzante de youtube. Cine zice cele mai multe ia fundă!
Stiu ca nu o sa ma credeti dar mai demult am visat ca veneam de la scoala si Mazare ma urmarea si eram in mijlocul orasului si m- a cerut de sotie eu stiam ce vrea sa faca si i- am zis sa nu spuna la ...? (mai mult)
MA iubesti? :)
Vii cu mine in Brazilia? La ceva festival, acolo sunt mereu festivale.
Are Napoleon dreptate?
Uite problema interesanta, cam mind- blowing : Arabul si camilele. Uite problema interesanta, cam mind- blowing : Arabul si camilele. Un arab batran avea 3 feciori. Mai avea si 17 camile, ...? (mai mult)
De ce nu se aprinde cuptorul?
Tu ai prefera sa fii cel mai inteligent dintr-un grup de prosti sau cel mai prost dintr-un grup de inteligenti?
Cine imi ghiceste numele...
Va plac jeleurile gumate? :D daca da, care aroma? Cine are aroma favorita ca a mea funda Mareeeeee
Te vad, stiu ce faci, stiu cand esti rau, stiu cand esti bun. Nu, nu sunt Mos Craciun. Sunt Mos Nicolae! Ce parere ai despre asta?
Tu ce vrei să te faci când o să fii mare?
Cine imi ghiceste numele primeste funda! p.s. :nu e Lexu12!
Cu ce personaj din anime semeni?;))
Http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/daca-ma-duc-sa-ma-epilez-in-oras-si-o-rog-pe-epilatoare-sa-ma-epileze-intre-fese-o-face-si-daca-da-tot-ea-o-sa-ma-dea-cu/ Se ofera cineva sa o epileze? :>
Cine vrea sa punem mana de la mana si sa construim o biserica pentru userii TPU? http://www.realitatea.net/fabulos-cat-de-costa-sa-cumperi-o-biserica_1515117.html
Ce parere aveti de noua tunsoare a lui Guta?
Ghiciti prenumele prietenei cele mai bune (a mea) Nu, nu e Anastasiacartof.
Alex Hrisch sau cum se scrie :]], creatorul desenului Gravity Falls, este un Illuminati?
Cat mai sunt rosile in Piata Lidl?
*se gandeste la ce o sa scrie* Mda, am cam trecut pe la toate categoriile si asta vad ca e cam cea mai potrivita pentru mine deci, o sa raman aici si o sa fiu ca si un ghimpe in coasta. Intrebare: ...? (mai mult)
De ce la caini ramane blocata inauntru? OAre cum se simt cei 2 cateva ore bune pana se deblocheaza?
Om beut prea mult si cazusi in sant :( cine vine sa ma ridice ii dau sticla mea de palinca de prune. Intrebare : Cum ai tortura un pedofil? >:)
Ma place cineva? :*
Adevar sau provocare? TPU?
Daca am gOS de la Linux, ce programe pot instala in el? unicornul meu se pliciseste deja!
vreau sa imi fac cont TPU.Ce URL sa imi pun? Funda
Vreun bolnav mintal? :D
Hai cu mine in Hawaii sa... ca doi...?
Popa : - Orice e bun va ajuge in gradina Raiului, ori ce e rau va ajunge in Iad. *se gandeste* Jake: - Chiar si o scrumiera? Intrebarea(Popa nu mi-a raspuns): O scrumiera poate muri? :(((
Ati observat ca ieri nu a fost niciun nor pe cer? Azi am vazut cativa dar abia se vedeau. P.S. Nu-s meteorolog.
Ma simt urmarit de Dumnezeu! Ce sa fac?
E o intrebare cam aiurea dar... Ce parere aveti despre Deadpool? L- ar invinge pe Deathstroke (Marvel vs. DC)? Daca da, de ce? Daca nu, de ce (Argumentati- va raspunsul)? Cei ce nu stiu as prefera sa...? (mai mult)
Tu cum erai inainte de sapat?
Aseara am ramas cu domnita unicubeu si am vorbi cu ea : - Domnita pot sa stau cu prietenul meu omul Finn? - 왜 어린 아이들을 돌보고 싶지 않아? - Care copii? - 그들은 책임이...? (mai mult)
Daca mananci bacon, e grav :o?
Ați avea încredere într-o persoană cu caracter de ninja?
HEY. Ce animal de companie aveti? Eu am o musca.
Vreau sa imi dresez cainele, problema e ca am uitat cum il cheam, cine imi zice cum il cheama primeste funda P.S nu il cheama marcel
Ce este o sirena TPU, TPU? Vreau sa stiu si eu! Ca am mai vazut o intrebare si ni situ ce e.
Am impresia că sunt urmărită de cineva. :-S Care vrea să mă sperie? X_X De ce mă spionezi? Hă?! De ce?!?
Buna T/A. Cum se face sex? Stiu ca categoria e gresita dar voiam sa cer parerea uni expert!
Unde e Trivia/Amuzante? vreau sa ajung acolo, va rog sa- mi da- ti locatia exacta si ora, meridianul, paralela, unghiul de refractie a luminii in subconstienta X. L.E: //E ante- meridian sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)