Care stie de ce isi tot modifica Zombilici poza de la profil primeste o saorma. :>
Cat de plauzibila este Teoria panspermiei
Astazi m-am certat cu cel mai bun prieten ma rog prietena a mea. http://s12.postimg.org/585s0dem5/IMG_0110_1_JPG_itok_Nmtnoqo.jpg cum fac sa-l/o impac?
ce parere aveti despre familia mea http://s17.postimg.org/m5a0qd4fz/image.jpg Eu sunt cel mare si rosu. Pareri?
Am un telefon Vodafone smart mini si de la un timp cand il deschidimi apare imaginea aceea normala de la Vodafone, se aude sunetul acela apoi ramane asa si nu imi arata lansatorul. L- am resetat...? (mai mult)
Oracol T/A: 1.In ce tara ai vrea sa traiesti? De ce? 2.Credincios, agnostic sau ateu? 3.Care sunt DJ- ii tai preferati?(Fara romani) 4.Care e vlogger- ul tau preferat(roman)? 5.Crezi in illuminati? ...? (mai mult)
Puneţi-mi o poreclă! :D
Voi cum stati cu pedalatul? https://www.youtube.com/watch?v=3nijBfakee4
Cand pleci sa-mi spui si mie ca spui mie trebuie fiind adevarat trebuind sa-mi spui,deci da fiind nu fiind da, ok?
Cine vine sa imi taie unghiile de la picioare? :> Tocmai mi-am scos sosetele dupa 10 ture de alergat :o3 P.S. Tort de fructe
Daca Superman e asa destept si inteligent de ce isi pune mereu chilotii peste pantaloni? :))))))
Cum ai de gand sa ma faci sa te iubesc?
Ale aka Wetfire angajeaza shaormist.Se ofera cineva?
Seara buna frumosilor. Nu stiu la ce categorie se incadreaza intrebarea asta, insa este adresata voua celor care inveseliti mai mult aceasta categorie. Inainte de toate vreau sa va multumesc ca in ...? (mai mult)
Saluuuut, internauților. K, deci, începusem chestia asta acum ceva timp, dar mi s- a stricat calculatorul (nu știu de ce vă zic că oricum nu vă pasă), așa că am terminat- o azi. Ignorați...? (mai mult)
Cand poate veni youtube sa ma filmeze? Am trimis niste emailuri la youtube sa vina sa ma filmeze si pe mine, dar inca nu am primit un raspuns, stie cineva daca sunt prea ocupati sa ii filmeze ...? (mai mult)
Daca 1+1=2 si ana are 4 mere cati cm sunt din varful copacului vecinului pana la soare?
Alege categoria - de Adolescenti - Afaceristi - care Finanteaza - Arta & Cultura - in domeniile Auto & Moto - folosind Beauty & Fashion - din Benzi desenate - pentru Cariera - stand in Casa &...? (mai mult)
Azi m-am impiedicat de umbra mea si cred ca i-am facut o vanataie.Ce sa fac sa-i treaca?
O pereche discută în japoneză: - Okita tsa ua ca maji tsu! Soțul îi răspunde nervos: - Tokaa anji rooki sakaa nji to shoc! Ea începe să plîngă și printre suspine îi spune: - Takato ...? (mai mult)
Aveti ceva nelamuriri legate de mine?
Avioanele au claxon/sirena sau ceva cu care fac TIT TIT? Adica trebuie sa previna (intr-un fel) pasarile din fata lui, nu?
Hai sa jucam un joc! deci,voi trebuie sa ghiciti de unde este userul de sub tine,cine zice primul corect castiga, eu incep: Brasov? daca e bine ziceti "da" daca nu e bine ziceti "nu"
T/A http://instagram.com/p/sHqDFDqw96/ Vă place? :)
Capra ce dracu este? Animal sau pozitie?
Cum as putea sa urinez fara sa ma ud in timp ce alerg?
Azi noapte, am dormit cu ursuletul meu de plus, si m-a violat! Nu credeam ca e asa de pervers! Ar trebui sa-i spun mamei?
Cineva mi-a zis ca ii place mirosul basinilor sale. Adevarul e ca nici pe mine parca nu ma deranjeaza mirosul alor mele... Totusi, nu e ciudat acest lucru?
Ce e asta : http://33.media.tumblr.com/f5aab59c10d451214bab77581bb1fde0/tumblr_nahleqKino1to7c75o10_400.gif?
Motanul meu are nevoie de o gagica. cum ii gasesc una? (nu, nu pun anunt pe mercador)
Ea: -"Da-mi-o, sunt udă toată, da-mi-o, o vreau acum!" El: -" Continuați;)
Oracol T/A :) 1. Cum te numesti? 2. Cati ani ai? 3. Ce fel de persoana esti? 4. Din ce oras esti? 5. Ce faci în timpul liber? 6. Ai animale de companie? 7. Ai vreun talent? 8. ...? (mai mult)
Acest mesaj poate intarzia putin... -La multi ani 2006! [ via: Internel explorer ]
Imi arati si mie niste iubire? :o3
Dau funda. Vreti funda?
De ce cand imi bag degetul in fund, pute?
Ce culoare au ochii tăi?;;) Dar părul? :)
De ce sunt foarte deprimat cand ploua este inaorat si cand este vreme buna soara si culadura sunt foarte sprinten si energic si foarte bucuros oare sunt meteo sensibil =))
De ce esti asa rau cu mine?
Dau FUNDA! Deci eu si cu amicii mei am ramas in pana de idei. Vrem sa facem cateva provocari si pana acum am facut ice bucket, una cu scortisoara, sarea si gheata si multe altele.Asa ca as vrea sa imi...? (mai mult)
Daca ar trebui sa va casatoriti cu un membru de pe T/A, cine ar fi?
exista un emoticon pentru facebook pentru simbolul cafea? de genu :) sau (y) adica scriu acel cod si apare o cafea, cum e (y) si apare imi place.
Hei TPU de ceva timp fur bani din casa(de la bunica mea mai exact)ca sa ii dau celei mai bune prietene a mea ca sa isi cumpere anticonceptionale pentru ca lucreaza pe centura fara ca parintii ei sa sa ...? (mai mult)
"Decameronul" şi "Robin Hood" în ce clasă ar trebui citite?
Cei mai amuzanți useri?! Nominalizații: 1... 2... 3... 8->
Nuu, stai. nu o strivi. Offf... de ce ai strivit musca?? (mai mult)
Andreea Esca... http://stirileprotv.ro/video/andreea-esca-ice-bucket-challenge/61560191
Un moment traumatizant din viata voastra.Sa curga cu momente jenante si traumatizante.Nu fiti timizi, datii drumul si marturisiti.Sunt aici sa va asult:))Sper sa ma luati in serios
Ce vrei să faci?
De ce iti musti degetul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!