Am tras apa in timp ce nășteam, copilul crd ca se afla undeva pe lângă triunghiul bermudelor si Florida, ar trebui sa-mi fac griji? Sau va ajunge in tărâmul bebelușilor pierduți?
E bine sa fumez chibrituri?
Astăzi pe la ora 1234 m.am gândit sa scriu o poezie Poezi Ram De tei Uite c.am mâncat ardei Si acum ma ustura Nu.mi simt dintii in gura. Ma gândesc Sa ma lovesc Cu cititul In buric. ...? (mai mult)
Cine se prinde la bancul asta? Eu nu- l inteleg :| " Era Bula la scoala si si- a scris pe mana cu stiloul. Niste colegi i- au zis: - Ma Bula, nu te sterge cu picul ca dupa aceea ti se umfla mana. -...? (mai mult)
Ce apelative pentru numele Bianca sau Nadia stiti?
Ce faceti? Primul care raspunde la intrebarea asta are funda si vot!
Ce replici de dat maxime stiti?
OMG OMG uitati pe unu' care isi taie degetele la poker https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
...Mi-e leneeee... Vouă nu?
Hey guuuys. :3 Ce prostii se mai pot face pe acasa cu prietenii? :D Sfaturi, ceva video-uri? :D
Cum preferati, sa fie liniste sau galagie?
Ce-ai vrea să schimbi la mine?
Cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa.Dar ce se-ntampla cand pisica se-ntoarce acasa?
Ce replici de agatat cunoasteti?
Aveti intrebari?
Zi-mi ceva despre tine! :D Cum te cheamă, câţi ani ai?
Bla,bla,bla...Aveti ceva de adaugat?
Trivia sau Amuzante?
Http://i.imgur.com/WuYgDP8.png As vreau si eu niste statusuri legate de hartia mea igienica...se poate?
Da?
Http://www.bing.com/videos/search?q=reclama+napolact+lapte&FORM=HDRSC3#view=detail&mid=194D37D48BC7F3205E64194D37D48BC7F3205E64 ce parere aveti despre versuri? =)))))))))))))
Scuzati categoria... Cine imi poate da rezumatul la cartea "care-i faza cu cititul?"? Plss am nevoie urgent! Multumesc anticipat! :)
De ce au elefantii nasul mare?
Ajutor! Prietenul meu cel mai bun, Mihai, are doua fețe! :| Daca ii gasiti spatele pe undeva, va rog, contactati- ma! Mihai il cauta de trei zile si- un papuc, deja a facut insolatie la un dinte,...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un kilogram de aer. Unde trebuie sa ma duc?
Daca nu puteti dormi noaptea, ce faceti?
Am visat ca mi-o trag cu o tipa cu 12 ani mai mare decat mine.E ok?
Inventezi bancuri sau dume? Daca da, ofera-mi un sher.
De cate ori ai murit?
Ce parere aveti descpre asta:https://www.google.com/search?site=&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=528&q=briose&oq=briose&gs_l=img.3..0l10.6037.10192.0.11692.6.6.0.0.0.0.285.824.0j4j1.5.0....0...1ac.1.51.img..1.5.810.JwBs0PaDd1A#q=funny+...? (mai mult)
De ce spunem "pa pa" şi nu şi "bună bună"?
Tu cum arati dimineata? Eu ca o zombalaica fumata.
Sunteti tari in gura?
Cine n-are batrani sa-si cumpere! Dar cat costa un batran?
Alo! E cineva acasa?
Aveti scoala vietii?
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
Hmm. Vi se pare ciudat ca: Ieri am vazut niste maimute multicolore care mergeau pe peretii blocului meu cu un paianjen pe spate? Si mai erau si elefanti galbeni, caini portocalii, crocodili inofensivi...? (mai mult)
Vă rog sa spuneti cele mai amuzante jocuri pe care le stiti! Dau funda! :-*
M-am plictisit... Cine vrea sa vorbim? :D
am un joc si acolo I-mi cere: Scrie un raspuns haios pentru. intrebarea : De ce trebuie sa ne ferim de magarusi?
Ce faceti acasa?
Ce parere aveti depre Cleverbot? http://i.imgur.com/FExRZjk.png? 1
Tara arde si baba se piaptana.Dar mosul ce face?
Uneori ma indoiesc de sanatatea mea mintala, dar unicornul si ursuletii de plus imi spun ca sunt in regula... Voi ce credeti?
Stie cineva cum dau scarita din penalti la fifa 08 si sut tare la penalti?
Ca sa te duci la mare trebuie sa iei trenul.Ca sa iei trenul trebuie sa iei bilet.Ca sa iei bilet iti trebuie bani.De unde atatia bani?
Http://jagodibuja.files.wordpress.com/2012/12/114english.jpg Doar mie mi se pare o explicatie plauzibila?
Mai stie cineva ghicitori din astea cum ar fi aia ca va aflati intr-o incapere goala e o balta pe jos si aveti o gaura in gat?
Care este intrebarea voastra preferata?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?