Cand doi se cearta, al treilea castiga.Cine este acesta?
Care este cel mai distractiv joc pe care-l stiti?
Tu... ai "valuare"?
Ati fost vreodata filmati cu camera ascunsa?
Acest baiat este maestru in manuirea batuluiii...el e "the king" https://www.youtube.com/watch?v=aGUcou3wUF0 Ce parere aveti? perita o sabie?
Ce animal ati vrea sa fiti?
De ce pestii sunt atat de prosti incat baga botu' la rama?
Nicole Cherry spune ca aceasta vara este a ei.Eu vreau sa-i fur vara. Vreti sa ma ajutati?
Care a fost cea mai tampita reclama pe care ati vazut-o?
Sa presupunem ca va aflati intr-o incapere goala fara usi fara ferestre e o balta de apa pe jos si voi aveti o gaura in gat Cum ati murit?
Matematica e guma de mestecat 4?
Ce derivari gen: Te iubibubicesc sau te pupic dulcic stiti?
Https://www.youtube.com/watch?v=iX-QaNzd-0Y Va place? Dedic piesa asta lui Libideu.
Cum m-aţi descrie într-un cuvânt?;;)
Cand bate vantul, pe cine bate?
Daca nu aveti cheie, cu ce incuiati usa?
Ati uitat vreodata sa spuneti multumesc?
Stiti care e numele meu real?
Sus este cerul si jos este pamantul.La mijloc ce este?
Combinatia dintre limba romana si limba engleza este limba romgleza.De exemplu:"I eat o paine". Puteti sa-mi dati si alte exemple?
Se spune ca la inceput Dumnezeu a creat BARBATUL (yeeeeyyy), iar dupa... a avut o idee si mai buna si a creat FEMEIA (pfffffff) *FACEPALM* Sunteti de acord cu asta? Intrebare interzista persoanelor...? (mai mult)
Lol, nu cred. E adevarat? http://www.sexpert.ro/forum/viata_sexuala/e_bine_sa_inghiti_sperma__barbatului_dar_femeii__pagina1.html
Nu te enervează când oamenii îţi pun întrebări retorice şi nici măcar nu ştii dacă sunt retorice sau nu?
Cum pun o intrebare? Vreau sa pun :(((((((((( Spuneti- mi va rog. Dau funda! Apropo cum dau fundaaaaaaaaaaa? :(( Funda! anticipat mersi anticipat mersi se zice invers adica mersi anticipat?))))))) ...? (mai mult)
Va dau sa mancati ferigi diseara si mergem in Machu Pichu!
Exista pungi cu seminte decojite de floarea- soarelui. Cum le decojesc producatorii? Exista o tehnologie avansata de decojire sau doar un subsol plin cu cubanezi inghesuiti care sparg semintele, scuipa...? (mai mult)
Noile stiri cainesti aici : http://cateluscuparulcretz.blogspot.ro/
Am 26 anii -Vreau sa ma insor.Cine vrea sa se casatoreasca si cu mine?
Stiu ca e o intrebare mai ciudata, dar... De ce avem nevoie de buric?
De ce au barbatii sfarcuri?
Cat de des borasti?
E posibil ca 2 copii sa numere o bila?
Care e sportul tău preferat?
Ana are mere. Voi stiti cate mere are Ana? Ca eu nici pana acum nu am aflat cate mere are...
Am o mana rupta si nu mai stiu pe unde am lasat-o si cred ca a fugit, a vazut-o cineva?
Voua va place Basescu?
Ati cautat ceva pe Google si nu ati gasit?
Ce faceti daca va plictisiti?
Graba strica treaba.Dar daca treaba e stricata mai poate fi reparata?
Care a fost primul cuvant al limbii romane?
De ce incepem sa devenim rotunzi?
Băh, ştiaţi că azi e ziua mea? Hai cântaţi!
Eu sunt Hitler. Da?
Cum se zice corect televizor sau tembelizor?
Toata lumea zice ca Ana are mere.Dar cate mere are?
Cine nu e gata il iau cu lopata.Ati inteles?
Nimeni nu stie nimic si nu vrea sa plece nicaieri.Cine este acest Nimeni?
Sunt periculoasa si imprevizibila! Acum daca ati traii in Caraibe si ati fi niste regi/regine cum v-ati imbraca, ce ati face, cum ati conduce lumea?
De ce Ana fura anafura?
Daca capra capra piatra in patru, piatra crapa capul caprei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?