Cine posteaza cel mai amuzant banc va primi o funda! Vreau cel putin 5 comentarii pentru a avea din care sa aleg :)
Http://i.imgur.com/tLA5hjr.png Suntem VIPuri...si urmariti
Nu-mi plac copiii mici, în special ăia care încă depinde de sănul mamei, dar videoclipul ăsta e bestial și m-am găndit să-l împărtășesc :)) https://www.youtube.com/watch?v=84DLT4yRcy4
Eu tot cred ca Pamantul este plat stiu ca toata lumea zice ca este sferic dar ei ne mint cu siguranta.Voi ce credeti este Pamantul plat sau nu?
Ce ai face daca pentru o zi ai fi Presedinte? :) Incep eu. Cu siguranta ca nu m- as gandi la binele poporului in prima zi! sa zicem ca as cauta dovezi incriminatorii pentru ce- i care m- au suparat ...? (mai mult)
Daca nu acum, atunci cand?
Hai sa jucam fazan! Fara nume sau verbe. Eu primul: Jucator.
Cn imi da si mie videoul cu batrana aia de injura la doza de has in episodul selfie?
Care este cel mai penibil lucru care vi s-a intamplat la scoala? Funda pentru cea mai penibila intamplare
Ce porecla aveati in copilarie?
cum va simtiti dupa testele extraterestrilor? :D
De ce au girafele gatul lung?
Cine-mi spune o poezie?
Va e frica de bau bau?
De ce nu pot primi o alocatie de 2000 de lei pana la 60 de ani si dupa o pensie tot de 2000 de lei
Hey! Vreau sa va spun ca o sa scapati de mine pentru cateva zile. Va bucurati? :P
Am plecat de acasa si cand m-am intors nu mai era acolo ati vazut-o pe undeva?
Buna TPU mi- am facut o poza cu what's up a facut un semn ocult si cand lam intrebat sa eschivat cu un raspuns sec mam uitat la prea multe documentare ps: aveti aici dovada...? (mai mult)
V-ar placea sa ninga vara?
Du iu spic inglis?
Unde sta soarele noaptea?
Mi-am pierdut vocea! A gasit-o cineva?
V-ati dorit vreodata sa zburati precum pasarile de pe cer?
Ana+Popescu=Ana Popescu.Corect?
Cine a fost mai intai oul or gaina?
Ce lucruri amuzante vi s-au intamplat? Cel mai amuzant raspuns primeste funda.
Care este diferenta dintre un chinez si un japonez?
Vreau sa ajung pe Marte.Ce trebuie sa fac?
Ce faceti daca ploua afara?
Ce s-a intamplat pe 30 februarie 2015?
Ati sarutat vreodata o gura de canal?
Exista vreun site unde unii pun intrebari si altii raspund?
Ce jocuri imi recomandati pentru tigaia Dry Cooker dar fara virusi?
Cati munti a mutat Chuck Norris cu tigaia Dry Cooker?
Intr- un autobuz alb sunt 16 pasageri, la prima statie urca 7 si coboara 3, la a doua statie urca 4 si coboara 5, la urmatoarea urca 8 si coboara 10. Ce culoare are autobuzul? Raspuns corect: niciuna...? (mai mult)
Nu stiu daca am ales bine categoria (Trivia/Amuzante), dar cel putin mie mi s- a parut amuzant (sau nu prea) urmatoarea chestie: http://s27.postimg.org/yl5po4sr7/Untitled.jpg 1. Ce cauta acea recomandare...? (mai mult)
Aveti careva twitter?
Un leu, o girafa, o maimuta si o veverita stateau in preajma unui cocotier foarte inalt. Ei vor sa se intreaca sa vada cine ia primul o banana din copac. Cine ajunge sa ia banana?
Pune o gluma aici ca n-am ras toata ziua.
Salut,se mai difuzeaza in Romania pe vreun canal emisiuni gen Best of just for laughs sau mai stiu eu ce, ma rfer la din astea cu camera ascunsa
Cat de important este Iisus in viata voastra?
Sall TPU, n-am inteles povestea din videoclipul asta https://www.youtube.com/watch?v=iLZR7tihHbk,de ce ala care tot o urmareste pe Elena pleaca cu unu in masina, e gay? :P
De ceva vreme mă macină ceva... Nu pot dormi din cauza asta. VĂ ROG AJUTAȚI- MĂĂĂĂĂĂ SUNT ÎN CULMEA DISPERĂRII! Bun, deci întrebarea mea este: Pot să mă sinucid cu o cariocă? ROG...? (mai mult)
Can i have a hug, please? :(
Cum se numara o bila?
De ce sunt fericit daca sunt trist?
Intrebare filozofica: De ce zic oamenii ca sunt urati? Adica serios daca esti urat(nu, nu tu cel ce citesti) de ce trebuie sa le spui si altora ca esti urat? nu se vede? Eu sincer, nu pot trece pe langa...? (mai mult)
Unde se duc canile dupa ce s-au spart si au murit?
Oare mi-ar trebui un pix?
Care antivirus e mai bun? Bitdefender sau Avira?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!