Am o scama pe covor. S-o ucid? Ce metode imi propuneti? Eu m-am gandit sa o otravesc, sa-i dau foc, s-o spanzur si sa-i dau foc iar. Voi?
Dati-mi va rog niste bancuri cu Chuck Norris.
Cum pot dresa un gandac d'ala mare negru?
Tu poti sa cobori scarile in sus?
Mi-am pus avatar. E ok? P.S: Mai intrai trebuie sa astept aprobarea! Nu va speriati, OK?
Dacă v-ar lua foc casa,ce aţi salva în puţinul timp, înainte să fugiţi?
Care e cea mai gravă minciună pe care ai spus-o vreodata?
De ce oamenii cand te vad ca plangi te intreaba :,, Plangi?" sau daca te-ai ranit grav :,, Te doare?"?
De ce Geneza: spune ca nimeni nu l-a vazut pe Dumnezeu, iar Ioan spune "L-am vazut pe Dumnezeu"
Cand se nasc copiii?
A bea suc sau a sea buc?
Salut TPU Viata mea a inceput asa: bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla si bla,bla,bla,bla, bla inca 50000 de bla, bla bla. Ce ma indrumati sa fac?
Mi-a aparut un cos pe mana ta stanga. Sa-l sparg?
Sa fi un aparat foto care face clic sau clic-clac?
Este posibil daca ai floricele sa faci porumb?
Dau FUNDA! Celui sau celei ce imi pune cea mai ciudata, trasnita si intortocheata intrebare care sa ma amuze dar sa ma si puna pe ganduri! ASTEPT!
Daca lamaia iti da limonada faci viata?
Dragii mei. Corpul nostru conține 70 % apa! deci in concluzie oamenii grași nu sunt de fapt grași ci inundațiile! Voi ce ziceți? Eu cred ca asta vine tot din partea cercetătorilor britanici...? (mai mult)
Mi- ati vazut unicornul, caci a disparut?! Face caca de aur, vomita curcubee, e facut din magie cu aripi de zana, plange bomboane, e prietenos cu cei care sunt gay si e flocos peste tot! Va rog daca...? (mai mult)
Daca un caine face ham-ham atunci cum face sunca americana?
Nu pot sa cred ca m-ai tradat. Cum ai putut face asta?
Ștririle T/A 'cause why not. MissDarkness și Marian112 au un plan de a prinde și a ține capturată o fată cu ochi frumoși.Din sursele noastre vă informăm că nu ar trebui să ieșiți afară...? (mai mult)
Ce gust are carnea de om? Adica eu mi-am mancat prietena si avea gust de ciuma. E ok? i-am dat si un Fiobilin inainte s-o mananc. Cica face bine la ten. Deci e bine?
Dacă Pharrell Williams mi-a dat nota 21 de ce nisipul din faţa casei mele nu simte durere?
Cine e serios? Vreau un raspuns serios
Porcu' zice "Taie-ma" Oaia zice "tunde-ma" Calu zice "calareste-ma" fata zice? Ce zice fata?
Ursu e in camara, unde este ursu?
Un ţigan un bulgar şi un turc sunt într-o maşină, cine conduce?
Cat face 31 si cu altul si cu 2legat de 1
Daca esti parapsihoprost atunci poti sa te cateri pe mountain dew?
Dca oamenii din Romania sunt penibil de prosti atunci zicala a da cu batul in balta ar deveni,, a dat balta-n bat de prost ce esti"? Ce credeti?
Daca poti scoate un caine afara atunci vara poti scoate un hot dog?
Daca ana are mere atunci inseamna ca le-a cumparat sau le-a furat?
AM 13 ANI si sunt V...Vi..Vir... Virtuos, voi cum sunteti?
Unde se duc oamenii grasi?
is intr-o mare dilema: Mama mi-a spus asa "Aline ori te tii de scoala mama ori ajungi sa dai la sapa ca tactu' si un betiv." Ce sa fac?
Https://www.youtube.com/watch?v=G_-2iRyjvFc Frate, ce amuzant! Clasic! :)) :))
Https://www.youtube.com/watch?v=WLrALs- Nq_I http://www.google.ro/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fstatic2.businessinsider.com%2Fimage%2F509802cb69bedd6209000009%2Fnicolas- cage- will- be- in- the- expendables-...? (mai mult)
Esti pisica. Unde dormi?
Heii TPU. Ieri, la Te pui cu blondele? (23.07.2014.) cine s-a uitat? Si stie cineva ce a scris Cristina? Am ramas curioasa...
Am mancat apa si m-am ingrasat! ce pot face?
Salu! Vreau sa ma apuc de video blogger si vreau sa fac o rubrica despre analfabetii depe net. Am nevoie de print- uri/poze cu ei, adica poze cu cei care scriu cu "k", mananca multe litere, pe care ...? (mai mult)
Cum reuşesc să bage bărcuţe în sticluţele alea?
Cine stie niste bancuri amuzante? Sunt super plictisita si nimic nu ma amuza!
Mai tineti minte replica lui Frankfurt de la Vacanta Mare-"Te sparg, sa moara mama"?
Cainele meu e posedat. Vai, vine spre minjytggfergidiajdjjfjsjfjsj
Ati vrea sa atingeti soarele de pe cer?
Am baut sase pahare cu apa si m-am imbatat.Ce parere aveti?
Care a fost cea mai tampita intrebare pe care ati primit-o? Dar cel mai tampit raspuns?
Care a fost cea mai mare teapa pe care ati luat-o?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?