Îmi dați și mie câteva replici de roast? De exemplu, cum fac unii concurenți de la iUmor
Numele "Mona" de pe sticlele de spirt vine de la Ramona, Simona sau Monica?
Machiajul a devenit indispensabil pentru marea majoritatea a femeilor. In ultima vreme, a aparut un nou tip de machiaj, cel care te face sa pari naturala, "nemachiata". La o petrecere, o femeie "indrazneste"...? (mai mult)
Ghicitoare de craciun Mulți oameni cheltuiesc o mulțime de bani pe cadouri scumpe. Cum poate o persoană să fie cu buzunarul gol, dar, în ciuda acestui lucru, totuși are ceva în el?
Salut TPU, ~^Omenirea e la jumatatea drumului dintre zei si animale; o fi fost adevarat pe vremea lui Platon, dar e limpede ca am decazut destul de mult de atunci^ ~Sa fie oare adevarat ce spune...? (mai mult)
Indiferent ce spuneți voi, femeile ne fac viața mai frumoasă. https://www.youtube.com/watch?v=LISShf31Ur0 Nu- i așa? :)) Pe la minutul 3:22 e bestial. Am râs de mi s- a tăiat respirația și...? (mai mult)
Vreau sa fiu infractor https://www.youtube.com/watch?v=cd0xliccnpw
Voi ăștia care vă crededeți atotștiutori ia spuneți câte nituri avea Titanicul?
Azinoapte s-a trecut la ora de vară. S-au dat ceasurile cu o oră înainte. Ceea ce mie nu mi se pare deloc corect. Ne-au furat o oră din weekend. Nu puteau să facă chestia asta luni la prânz?
Ai calca un caine pentru 60000000000 dolari>>>?
Am intrat și eu pe trivia/amuzante să râd, dar nici aici nu scap de atei care se masturbează intelectual. Deci întrebarea mea este: plantele cresc ca să le mâncăm noi? Păi cum vine asta?
Hei! Nu gasesc nicăieri raspunsul la intrebarea asta, voi il știți? Un pitic trece prin deșert. La un moment dat, calca pe ceva și acel ceva face TROSC. Pe ce a călcat?
Aveți covrigi cu mac? Nu, avem doar cu windows! :)
De ce găinile nu zboară?
Ghicitoare: Nam-Bani a sărbătorit prima sa zi de naștere când avea 8 ani. În ce an sa născut Nam-Bani? formatul răspunsului: zz.ll. aaaa
Religie=ceea ce ne unește. Am descoperit o religie universală, care unește toți oamenii. Religia banului. Preoți- bancherii (majoritatea originari din Mediul Orient). Templele - băncile,...? (mai mult)
Boala națională a românilor - MIRCEA BRAVO https://www.youtube.com/watch?v=mgfa33ScOiU
Vreau si eu niste glume
De ce a trecut crocodilul strada?
Salut tuturor! Azi e Ziua Fericirii. Bancul zilei. Imi plac bancurile sexy, scurte, clare. Cica. Clientul: Nu va suparati, aveti Fanta roz? Vanzatoarea: "Dragul meu, toate avem fanta...? (mai mult)
Era un anunţ: "Angajăm secretară". Se prezintă Bulă... Cum credeţi că a decurs interviul?
Ea : - Nu știu ce naiba are aspiratorul ăsta, că nu mai suge deloc... El : - Frustrant, nu-i așa?
Știați că săptămâna asta a început postul Paștelui? Pentru cei căsătoriți de mai mult de 5 ani, "mă doare capul" se transformă în "e păcat".
Îmi puteți spune multe glume pe care le știți? Pot să fiu și de la youtuberi, doar să fiu bune. Am nevoie urgent până pe 22 martie. FUNDĂ
De ce? (si aici mai scriu ceva pentru ca TPU spune ca e prea scurta intrebarea si nu se posteaza).
Mai este cineva din vechea generatie a acestei categorii? O caut pe alexandra si zombalaul si antonia. Sunt digital112
Oare porcii chiar zboară dacă le dai Redbull?
Oare sunt încă în viață?
Tragedie mare, mi-am pariat iubita aseara, am pariat pe real dar a pierdut, acum ce sa fac?
Cum naiba ăia din filmele americane, se trezesc, se duc și aleargă, se întorc, fac duș și mai au timp să ia și micul dejun înainte să plece la muncă. Eu mă trezesc, fac pipi și deja ...? (mai mult)
Am vazut un dinozaur de cativa cm in gradina. M- a intrebat in ce an suntem si cand I- am zis 2019 s- a mirat. Am vrut sa il intreb de unde a aparut si cum a supravietuit atata timp dar nu a vrut sa imi...? (mai mult)
Vara, ziua, cald, frumos, eu la plimbare in parc. Vad o mamica tanara cu un copilas de cativa anisori. Ea, inalta, supla, frumusica. Copilul vine spre mine cu bratele intinse: - Tati, tati... ...? (mai mult)
Oare daca citesc o Enciclopedie a Corpului Uman de la National Geographic by Litera, inca una a corpului Uman luata de la Lidl, cateva carti despre sanatate, una despre nutritie, oare pot sa ajung ...? (mai mult)
Eram cu bicla ma opresc la o benzinarie sa bag aer in gume. Pe la pompe era o angajata, o fata tanara, ma duc la ea: - Merge compresorul? Vad ca e si inchis, aveti cheia? - Nu stiu ca sunt nou ...? (mai mult)
Merg pe strada linistit si la un moment dat ma trezesc ca se loveste o gravida de mine din spate. Nimeni pe strada, doar noi doi. Ma uit siderat la ea: - Nu te uiti pe unde mergi? - Sunt gravida,...? (mai mult)
Sotul soseste extrem de fericit acasa : -Nevasta, fa-ti bagajele, am castigat la loto! -Plecam in vacanta?( intreaba sotia) -Nu, tu pleci la mama ta! Este posibil ca multi dintre voi sa il stiti.
Azi dimineata m-am uitat in oglinda si nu m-am vazut. Oare unde am disparut?
Unde facem luna de miere de dupa divort?
Uneori am chef să-mi fac de cap cu o grasă până cad sub masă! Oare de ce? Grasă de Cotnari, perverşilor!
Buna, cum pot sa fac sa le închid gura la cei care mă văd pe trecere și ei accelerează și după tot ei înjură? Ceva replici sa-i lasă fără cuvinte #Respect din partea mea
Am văzut pe Internet că cică ar fi Zilele Babelor, și zice să- ți alegi o zi și o babă, și nu știu ce. Eu m- am gândit ca anul acesta să o aleg ca babă pe Dăncilă și ca babalâc pe Dracnea. ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ideea ca "umanismul si ateismul nu au nici o legatura cu stiinta"? Asta este o intrebare pusă de TPU- istul Steregoi. Răspunsul meu pentru el este. Nici ateism n- ai mâncat,...? (mai mult)
Care e faza cu soricei cu brinza?
Salut tuturor! Ati vrea sa facem niste "meme-uri" cu membri TPU? Cativa sunt adevarate personaje. :) Ar putea fi funny.
De ce când pierzi cheile, mereu se găsește câte un prost care să te întrebe "Unde le-ai pierdut?"
Tu cum te-ai trezit la înmormântarea ta?
Bună, am o problemă serioasă. Ieri iubitul meu a venit acasă și mi- a zis - Femeie încălzește niște apa să spăl vasele. I am luat temperatura, i am dat pastile de dureri de cap însă ...? (mai mult)
Daca nucile de cocos au lapte si par de ce nu sunt considerate mamifere?
Bună. Aseară pe la ora 3:00 M- am trezit să mă duc la baie și când să întru în baie am văzut un om care era gol și plin de sange și vorbea într- o limbă ciudata. M am apropiat de el și...? (mai mult)
Cât face 2+2? Cel mai bun răspuns primește funda din partea Asociației române a coafezelor și matematicienilor de ocazie.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia