Care dintre voi sunteti la zi cu oracolul? (Eu nu-s la zi).
Cum as putea da timpul inapoi? doar de dragul amintirilor petrecute alaturi de tepesu si restul acum vreo 2 ani si ceva pe tpu.ro la sectiunea trivia/amuzament unde radeam cu gura pana la urechi... azi... ...? (mai mult)
Ba, voi ati observat ca Mr.Bean facea duck face, si purta haine cu petice in coate, inaine ca acestea sa fie "oficiale", si puse in vanzare(hainele)? Hainele: http://1.bp.blogspot.com/- A349TL2flkY/Ukw-...? (mai mult)
Mie imi place sa traiesc periculos! Odata am aruncat o punga de plastinc intr-un container pe care scria "HARTIE", nici parintii mei n-au aflat. Voi cum traiti periculos?
Cum arata un pisicorn?
Sparge- l! 01010111000010100111010 0000011101101010010010 0101010101010010101011 1010101010111110000001 00101001101010101010100 01010101010101001010101 0101010110101010101001 0101101010001010101001001 ...? (mai mult)
Imi puteti da niste intrebari si provocari pentru Adevar Si Provocare? Dau funda! :-)
Hmm? Vad ca e liniste. Pai uite ce mi s-a intamplat. Eram in LidL si l-am vazut pe Chuck Norris. Am intrat in vorba cu el si mi-a spus ca imi poate procura seminte pentru Aikokk O_o
Cati de aici joaca LOL? Sunt curios! Imi puteti raspunde cu numele campionului preferat.
Vrei să slăbești și nu știi cum? Tic tac are două calorii. Poți suge ceasul.
Cu voia Lu Al de Sus :)) https://www.youtube.com/watch?v=E5wzOcSZUT4
Ce faci daca s-ar intepenii inelul pe degetul tau?
Apai exci ne zisese planul sau de al omora pe rivalul sau Ashadow, noi am acceptat pentru ca ne dadea o suma de bani buna *la cat de plictisiti eram oricum o facem si pe gratis da na* si ne- a explicat...? (mai mult)
Am o fetiță de doi anișori și ieri în timp ce mă jucam cu ea am scăpat- o din brate. Problema este că am vrut să atenuez impactul și din reflex i- am dat un picior în cap de s- a învârtit...? (mai mult)
Odata am mers cu o amica la zilele orasului si am vazut bratari pentru noroc, iubire si nu- mai- stiu- ce.Noi am luat de iubire si de atunci ne placea acelasi baiat, var- su se dadea la mine si my crush...? (mai mult)
N- a ghicit nimeni cu ce o sa fie stirile de azi. ok deci: AVEM UN FANTABULOS INTERVIU CU CRUCI SI EZIO (sunt impreuna si le- am luat interviu la comun) (nu prea mai avem buget) (la naiba) In fine... ...? (mai mult)
Cine nu are cont de facebook?
Ce ati face daca ati fi pentru o zi presedinte?
Eu sunt glumet, sotia mea e glumeata si vrem ca si copilul nostru sa fie tot glumet.Ce trebuie sa facem?
De ce are Andreea Tonciu nasul mare?
Colaj cu membrii T/A din perioada aprilie 2013 - iulie 2014: http://i.imgur.com/T9DiJPm.png Păreri?
Draga frumosii mei de pe TPU, am o intrebare intrebatoare care imi framanta frumoasa minte. Oare stiti dumneavoastra care e melodia aia cu im bluah amaalyy amayaaahh alamaiyyy amahaayyy vuujjj guujjj ...? (mai mult)
Ba copacilor, vad ca va plac stirile mondene cu funde, asa ca va mai dau un interviu si o poveste de viata :> Interviul e cu Suiti :> :> - Buna seara, domnisoara Suiti, va putem lua un interviu pentru...? (mai mult)
Ce faci atunci cand ti- e pofta de ciocolata dar totusi pui o intrebare si vezi in dreapta ca scrie "intrebari frecvente" si deodata viata ta capata un sens? Deci norii este fain. download.jpg I...? (mai mult)
Eu sunt Glumetul! Voi cine sunteti?
Sa o fac sau sa nu o fac?
A mai stins Ruby lumina?
Mi-e foame! Ce imi dati sa mananc?
Mai traieste Andreea Esca?
Heeelp! http://www.ratemyfunnypictures.com/wp-content/uploads/2011/04/where-indeed.jpg
M-am pierdut si nu mai stiu pe ce lume sunt! Puteti sa ma ajutati sa ma trezesc la realitate?
Ai lăv iu! Du iu lăv mi? :)
Cand vorbesc eu, toata lumea sa taca! Ati inteles?
De ce va uitati la mine? N-ati mai vazut artisti?
Cate comentarii strangem la aceasta intrebare? Punem de un record?
Blonde,brunete,roscate sau masini tunate?
Http://giphy.com/gifs/h3eMoJkkFgT0k Nu aveti scapare.
Hei eu sunt Jake si vreau sa cumpar paine, dar doar Finn cumpara si eu nu stiu de unde. Sunt niste bordele prin apropiere, gasesc acolo paine? Daca nu unde? Ma mai puteti ajuta incercand sa imi arucati...? (mai mult)
Cu cine va ramane Leon ( din Violetta), cu Thomas sau Diego.
Cat e ceasul? Cine raspunde primul e cel mai tare!
Cine-mi spune o poveste?
Te iubesc asa cum te prefaci ca esti.
Astazi nu am pus stirile mondene am stat pe tumblr. ASTA IE. In fine, am ramas fara idei pentru stiri... A, da, am ceva material mai vechi. *intra intr- un pod prafuit* *Scoate...? (mai mult)
T/A am si eu un cuc. Visul meu a fost sa reusesc sa il fac sa vorbeasca. De- asta mi l- am luat. Nu a durat foarte mult si am reusit. Isi spune in continuu numele lui. Mai am un cuc, pe care il stiu de...? (mai mult)
De ce morcovii sunt mai portocalii decât portocalele?
Cartof mov presedinte poate maine?
Https://www.youtube.com/watch?v=P_MJbgO7SF0 https://www.youtube.com/watch?v=onrzfRc9Qp8&src_vid=P_MJbgO7SF0&feature=iv&annotation_id=annotation_701298539 Shrek is love, shrek is life. Intrebare:Sunteti...? (mai mult)
Stiati ca asta e prima intrebare de la T/A? http://www.tpu.ro/trivia-amuzante/in-afara-unei-case-sunt-trei-intrerupatoare-casa-are-o-usa-si-nu-are-ferestre-puteti-ramane-in-afara-casei-si-sa/
Care a fost primul bărbat care a spus: „E nevoie de o femeie în casă!"?
O broască fără carapa-ce este fără locuinţă sau dezbrăcată?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.