Cu cine va intelegeti cel mai bine de pe TPU?
Barbatii au ciclu? Daca da ce culoare are rosu sau albastru? :| sunt confuza
Eu sunt sub tine, peste tine, in dreapta ta, in stanga ta, sunt peste tot! Ce-ai de spus despre asta?
Mi-e foame. Pot sa o mananc pe leFunnyDuck? Dar i-am zis asta si vulpii si cred ca mi-o fura :(
Mă primiți și pe mine aici? P.S.: :*;;) :)
Hei. Am observat ca pentru a fi primit in grupul asta de anonimi care se cred amuzanti trebuie sa ii intrebi daca te primesc. Asa ca asa am facut Sunt o rata amuzanta care trebuie mancata (se ofera...? (mai mult)
Şi... ce mai ziceţi? :D
Era vreo doişpe şi ceva noaptea. Eu nu puteam să adorm aşa că am deschis calculatorul şi am început să citesc poveşti horror. Nu mi s- a părut nimic înfricoşător aşa că am trecut la legende...? (mai mult)
Te fugaresc! Hai fugi! Alearga! Ce?! Nu mai poti? Ai obosit?! Esti mort! Mi-a parut bine de cunostinta!
Sunt vechea july666 mi-am schimbat numele ca sa stiti
Deci, eram in pat, leneveam ca intotdeauna si dintr- o data se aude un suntet. Se aude de doua ori. Si atunci am vazut- o pe Wetfire intrand in camera cu o drujba. Ce pot face ca sa scap de ea, momentan...? (mai mult)
Care e diferenta dintre o fata excitata si una flamanda?
Dacă mă duc la cimitir la ora 00.00 Fantoma o să mă răpească?
Daca eu am 5 degete la o mana, Marius are 5 degete la o mana, cate fire de par are Ion pe tot corpul? De ce?
Daca sunt nebuna pot sa ma fac psiholog?
Dacă îţi petreci ziua făcând nimic, de unde ştii când ai terminat? :D
Sunt foarte panicat! Sirena mea are diaree intensiva ce pot sa fac ca sa o calmez?
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei si am revenit (trist nu?) Motanului meu i-am pus numele "Mota" orgininal nu? Care o fost cele mai ciudate nume puse de voi la un animal? :D
?" Cade omu din avion, se sterge de praf! "
Te poți ascunde, dar nu te poți ascunde. Șoc mare în zonele rurale din România: Polaris a făcut un nou comic. Din nou vor fi luați la mișto userii de pe T/A. O bătrână anonimă a replicat:...? (mai mult)
Că tot vorbeam noi mereu de colivă, azi am mâncat şi eu, şi e chiar bună. *Miku va ajunge în Iad deoarece stă pe TPU înloc să- şi bocească vecina* Şi deci hai să omorâm pe cineva şi ...? (mai mult)
Daca ion are 3 ani si ma-sa are 12, ce etnie are tatal lui ion?
Cum numeri din doi in doi pna la trei?
Hei Voi il urati pe Justin bieber? eu nu am nimic cu el. Dati-mi motive sa o fac lol. #justwokeupsorryfornoquestions'tillnow
Cine vine cu mine la carnavalul din Venetia?
Imi amintesc ca eram la Cavnic iarna trecuta in excursie cu colegii. Dupa o zi intreaga de dat cu placa pe partie si dupa numeroase cazaturi in fund, in cap si in orice alta parte a corpului, urma sa...? (mai mult)
Ce parere aveti de intrebarile astea: 1. Cum se va numi epoca care succede epoca contemporana? 2. Daca astazi au fost 0 grade si maine va fi de doua ori mai frig, cate grade vor fi maine? ...? (mai mult)
Prietenul meu nu mai comunica cu mine k inainte si ma simt f singura...il intr daca ma mai iub imi zice ca da, il intr daca vrea sa nu desp imi zice ca nu. am nevoie de un sfat cum asputea sa il fac sa...? (mai mult)
Astazi este Ziua Independentei. :D La multi ani, America! Voi cum sarbatoriti Ziua Americii? =))
Am motiv de plans? Si daca da care e ala?
Hei! Acum 2 minute am lovit un tantar din greseala. Mi-am cerut scuze fata de el... Credeti ca sunt o persoana rea?
Ce părere ai despre Marean Distrugătoru' :)? Daca nu il stii dă un search ppe facebook
Sunt apetisant! cine vrea o bucata din mine? :>
E urgent! Pe tritonul meu îl cheamă Tritonido, are șase luni în august, cum pot afla câte kilograme are? Vă rog să răspundă doar cei care știu.
Ceas Fanta sau Franta? o.o
Bună.Astăzi am mers la magazin.Am cerut o pâine cu 80 de bani.Am dat 1 leu, am luat restul, am mulţumit...şi am plecat.Desigur că femeia a strigat după mine...voi sunteţi la fel de "cu capul în...? (mai mult)
O poza cu dinozaurul? Pierdut prin Muntenia.
Cauta pe remorca.ro si gasesti cumparator. Intrebare: Cat costa o remorca care transporta arici care au inghitit serpi care au inghitit soareci care au inghitit sticle care au inghitit gandaci care au...? (mai mult)
Poti sa ma faci sa plang?
Vrei sa faci parte din haremul meu? Doar fete cat decat seducatoare! Destinatia:Oahu, Hawaii
Ce părere aveţi despre faptul că atunci când eram mică, credeam că ' pink ' înseamnă ' mov '? O.o
Hei. De unde pot cumpara un inorog de culoare verde pt. un prieten maghiar?
Bună TPU :x sunt nouă pe aici şi vreau să- mi spuneţi glume amuzante, să mă prăpădesc de râs.Cea mai amuzantă glumiţă primeşte fundiţăă :x vă iubesc pe toţi şi dacă voi nu- mi împărtăşiţi...? (mai mult)
Bai i timpu pt. intrebare. Ma gandes ma gandesc... aah nu nu nu despre aia? nu nu nu despre ei? nu nu nu Despre voi? da da da. Parerea voastra despre voi. cum sa vedeti si cum credeti ca cei din jur...? (mai mult)
Am fost :( in gradina cand ma stigat si am vrut sa ma duc dar nu m-am dus ca sa aflu intai ce vrea pentru ca netul stie tot ce oare vrea sa-mi zica :( help me dau funda
Ba mi fome' voi ce mancati/ati mancat?
Vreti sa imi sterg contul de pe TPU? :o3
Dacă ați merge la Master Chef, ce ați găti(tratați întrebarea așa cum cere categoria)
De ce oameni mă urăsc? :(
Sa raspunda majestatile voastre la intrebarea asta! Cum sa-ti spargi un dinte?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!