Simt nevoia unei schimbari! De acum, vreau sa fiu un cartof! Ceva sfaturi?
deci asa ceva e nemaipomenit, morrrrrrrrrrr morrrrrrrrrr! =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))))))) http://comedy.libertatea.ro/cum- poti- sa-...? (mai mult)
De ce nu putem strănuta cu ochii deschişi?
Gay e ala care sta sau ala care da?
Buna TPU...am un telefon LG OPTIMUS ONE P500, si i- am actualizat androidul de la 2.2 la 2.3.3... mentionez ca merge ft.bine acum si l- am actualizat cu LG PC SUITE IV.dar am o problema cand tastez pe...? (mai mult)
Bă... băbăbăbă! Remember? =)) www.tpu.ro/trivia- amuzante/iubiri- secrete- c- http- i- imgur- com- nwcx5pp- png- probabil- voi- muri- incet- si- in- chinuri- dar- a- meritat- ashadow- te- ai- ...? (mai mult)
Stiti de unde pot cumpara cartea recordurilor? Daca da puteti sa imi spuneti si pretul?
Cum pot verifica daca prietena mea este fata?
Vedeti voi, daca ma pot linge in cot, atunci cat de mare este Soarele?
Daca totul este posibil, cum pot face ca 2+2=5?
Cine stie dau funda: Unde au femeile parul cret?:))
Dacă încerci să eşuezi şi reuşeşti, ce se spune că ai făcut?
Bună dimineața/ziua/seara! Depinde cum e la fiecare. Am pus întrebarea unde trebuie?
Stiti niste bancuri? Pt. cele mai bune bancuri funda.
Intrebare la Radio Erevan: De ce a fost inventata politia comunitara? Raspuns: Ca sa nu mai fie jandarmii cei mai prosti.
Se poate muri de fericire? Dar de frica?
Wew http://i.imgur.com/rd5rirZ.jpg Intrebare: am un târnăcop in dulap are ceva dacă-l scot la plimbare?
Era o zi normala... Adica asa credeam ca va fi... Pierdeam vremea pe TPU. Mai exact, pe T/A. Am vazut intrebarea lui exceel cu numarul lui de telefon, asa ca m- am gandit sa il sun. Eu nu voiam...? (mai mult)
Heei! M- am gandit, daca tot a venit vara si am atat de mult timp liber la dispozitie, sa intrec un record. Dupa ce m- am documentat putin m- am hotarat http://9facts.co.uk/en/The- world- record- for-...? (mai mult)
Hei! Daca vreti sa radeti cautati pe you tube 'my singer puppy' ati vazut ceva mai amuzant?:))
Mi-e foame. Dar nu pot sa mananc ca mi-e somn. Si nu pot dormi nemancata. Si cred ca mi-e si sete. Ce pot sa fac? :(
Cine îl urășre pe oribilul,afonul, drogatul ș.a. de Justin Bieber? Dacă strângem 100 de comm înseamna că îl urâți cu toții:-) sâ gurgî comm
Daca uleiul de floarea-soarelui e din floarea-soarelui, cel de porumb e din porumb, cel vegetal din vegetale, baby oil din ce e facut?
imi spuneti si mie rime frumoase cu masini ex: Corvette, bugatii,dacia,lamborghini, mercedes si ford. cel care imi va va avea cea mai tare rima ii voi da funda va rog frumos!
Te dau cu ulei pe spate?
Dacă nimic nu este imposibil, atunci este posibil ca nimic să nu fie posibil?
Ce ai mâncat aseara?
I-a ziceți frațilot cum se scrie "curbă" in italiană =)
Pot sa te ating? Esti contagios?
Hei, trazneste afara si laptopul meu e bagat in priza. intrebare serioasa. ar trebui sa l trag?
Voi cum va imaginati ca arata diavolul?
Cine stie niste replici sarcastice ca raspuns la intrebarea "Ce faci?" Ceva de genul: x-Ce faci? y-Bine, si misto de tine.
Am cateva probleme de logica pentru voi; ) Nu va pacientati, nu imi vorbiti urat, nu sunt pentru teme! Eu le stiu, din aceasta intentie vi le pun doar sa vad daca stiti si voi; ) Deci: ...? (mai mult)
Daca chiar si primavara ninge, ninge de ce nu primavara? (nu e corect)
Voi când aţi plâns cel mai mult în viaţa voastră? Io când m-am pensat.
Ma inveseleste cineva si pe mine? :(
Pun pariu ca nu faceti mai multe emoticoane ca mine;):):/:|:(:'(:D:P_.oㅁ
Cum o cheamă pe nevasta lui Florin Salam?
Tu eşti idolul meu?
Am calcat stramb si ma doare burta ! Masina m- a calcat si mi- a facut o vanataie pe mana ce fac ajutor! Ce se intampla daca cazi cu trenu, un prieten a incercat si mi- a zis ca a murit! Va rog sa-...? (mai mult)
AJUTOR! Ce sa ma fac? cei din Belgravistan nu ma mai lasa sa stau pentru, ca sunt prea bogat....deci intrebarea mea e...ce sa mananc?
Buna,vreau si eu niste bancuri tari,fara prostii, si lungiii(gen scrisoarea unei mamei blonde catre fiul ei)Funda la cele mai multe si mai tari:):)
Cu ocazia venirii verei m-am apucat sa pregatesc bradul de Craciun. Intrebare: Ce tip de inghetata va place?
Deci sa vedem cine stie putina pshihologie! (na ca am facut si rima). 1. Cate zile de nastere are un batran de 87 de ani? 2. Cate luni au 28 de zile? 3. Esti prins intr- un vid. Ai doua usi : Una duce...? (mai mult)
Ați mâncat pedigree? Dacă da, e bun?
Sunt trei castele si un om.omul nu se stie cati bani are la el. ajunge la primul castel si la intrare plateste 50 de galbeni(sau bani ce vreti voi) ajunge la inparat si ai dubleaza suma la iesire din castel...? (mai mult)
Cirese sau visine? Al saptelea care raspunde la intrebare primeste funda. :D
Gaina bunicii face oua Kinder. Animalele voastre ce fac? :)
Domnule Director, Subsemnatul Serban Ioan Traian, cu domiciliul in str. Sibiu, muncitor in cadrul atelierului X, va aduc la cunostinta cu respect urmatoarele: In urma cu multi ani m- am casatorit...? (mai mult)
Ia sa vedem ce imaginatie "bogata" aveti, scrieti niste poezii inventate de voi, pe loc....incep eu: "Ochii tai ca de gaina Gura- ti pute a sulfina Am femeia ideala Care se joaca cu puta- n oala ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.